Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė coffee
#333435 tikėjimo..
Parašė Deode
#333536 Mano šuns. Noriu prisiglausti prie jos šilto kailiuko ir pamaigyti rankose jos stačias ausytes. Buvimas su ja geras AD. :D
Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#333870 Desoxyn arba Dextroamphetamine arba Methylphenidate arba Dexmethylphendiate arba Atomoxetine arba Reboxetine arba Bupropion arba Levomilnacipram arba Modafinil arba Lisdexamfetamine arba Adderall, nu blogiausiu atvėju Kokaino arba Imipramino arba Klonidino.
Parašė Soul
#333946 Žmogaus, kuris suprastų ir palaikytų. Draugo, kuris nepaliktų
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#333985 Man panašiai - artimo žmogaus. Trūksta, kam galėčiau atsiverti, kad suprastų ir domėtųsi... Trūksta žmogaus, kuris mane pažintų ir suteiktų stiprybės. Nes mano aplinkoje vien "parazitai", tiesiogine prasme. Vagia energija, nuotaiką, ramybę. Jaučiu nuolatinę įtampą, naktimis sunkiai miegu... Neatsimenu jau, kada saldžiai miegojau. Trūksta saldaus miego. Tos miego valandos kančia. O kai nemiegu, kankinuosi, nes norisi miego...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#333993 Man jau kokia savaite gyvybes trukumas , dabar esu zombis , labai daznai uzsikreciu zombiu virusu :D
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#334008 miego...
Vakar užsiskaičiau iki vėllumos, o šįryt anksti kėliausi
Parašė bubble_bee
#334141 Stipraus apkabinimo.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#334157 Neturi rankos?
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#334164 Trūksta noro ir valios daugiau tvarkytis.
Parašė neatpažink
malonas rašė:Neturi rankos?

iš dalelės iš dalies
Parašė neatpažink
#334184 o geras, man pavyko pacituot nė nesimokius šio amato! tai man ir atstos ranką šį vakarą