- 2015 02 27, 17:56
Tai vat.. as azuolynan turbut minimum triskart skambinau.. as i krizes kai skambinau registruotis nenorejau, nors turejo vieta rytoj, nes dar nebuvau apsisprendus ar gult..o db jau eile..
santaruose mane gyde depakinu ir risperidonu, germanavicius pamates pakraupo... dabar mes jau off topinam.. matyt jei tas rlemrntarus bronhitas nekibtu, butu lengviau istvert..ir be pc menesi stogas daug kam gali nuciuozt
Kuroshitsuji rašė:nu N.V. ir aš nenorėčiau, nors niekad ten ir nebuvau.tik kaip lankytoja.
![]()
apie Santarus nelabai žinau. o Vasaryne varyčiau į krizes (bet man rods ten dabar eilės) arba į antrą sk. dar, bet ten užknisa tai, kad gyd.vizitacijos tik kartą per savaitę. Nu gali prašytis, bet reik pačiam daug iniciatyvos, o su mūsų ligom kartais taip sunku.
Tai vat.. as azuolynan turbut minimum triskart skambinau.. as i krizes kai skambinau registruotis nenorejau, nors turejo vieta rytoj, nes dar nebuvau apsisprendus ar gult..o db jau eile..
santaruose mane gyde depakinu ir risperidonu, germanavicius pamates pakraupo... dabar mes jau off topinam.. matyt jei tas rlemrntarus bronhitas nekibtu, butu lengviau istvert..ir be pc menesi stogas daug kam gali nuciuozt

tik kaip lankytoja. 

-Ti.jpg)