Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Kuroshitsuji rašė:nu N.V. ir aš nenorėčiau, nors niekad ten ir nebuvau. :achtung tik kaip lankytoja. :achtung
apie Santarus nelabai žinau. o Vasaryne varyčiau į krizes (bet man rods ten dabar eilės) arba į antrą sk. dar, bet ten užknisa tai, kad gyd.vizitacijos tik kartą per savaitę. Nu gali prašytis, bet reik pačiam daug iniciatyvos, o su mūsų ligom kartais taip sunku. :bloga

Tai vat.. as azuolynan turbut minimum triskart skambinau.. as i krizes kai skambinau registruotis nenorejau, nors turejo vieta rytoj, nes dar nebuvau apsisprendus ar gult..o db jau eile..
santaruose mane gyde depakinu ir risperidonu, germanavicius pamates pakraupo... dabar mes jau off topinam.. matyt jei tas rlemrntarus bronhitas nekibtu, butu lengviau istvert..ir be pc menesi stogas daug kam gali nuciuozt :)))
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#335407 Blyn,kaip norisi viena karta ir visiem laikam issilaisvint is visu remu,sukaustymu,fobiju....ot....:-[
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335413 pyyp! pyyp! pyyp!... buvo visa ryta neramu be neaiskios priezasties.. tai thank you fucking universe, prasau tau trukusia krano slangute, dabar galesi nerimauti ar, kiek ir kokios zalos padarei kaimynams.. pyyp!.
Parašė Deode
Crazy rašė:pyyp! pyyp! pyyp!... buvo visa ryta neramu be neaiskios priezasties.. tai thank you fucking universe, prasau tau trukusia krano slangute, dabar galesi nerimauti ar, kiek ir kokios zalos padarei kaimynams.. pyyp!.

pyyp suprantu tą jausmą :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#335441 Aš tai nifyga nesupratau. :achtung
Ir jolki palki kodėl aš anksčiau į spektaklius nėjau, nors turėjau galimybę. :bloga
Ir pyyp!... aš nervinuos, nes ryt pas psi, kurios porą metų nemačiau. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Kuroshitsuji rašė:Aš tai nifyga nesupratau. :achtung
Ir jolki palki kodėl aš anksčiau į spektaklius nėjau, nors turėjau galimybę. :bloga
Ir pyyp!... aš nervinuos, nes ryt pas psi, kurios porą metų nemačiau. :bloga

Sekmes pas psi..
ar tau buna nerimas? Dazniausias klausimas kai pasiskundi kam nors kad neramu, buna-"o taigi kodel?? Nu gi turi privalo but priezastis".. o va jos nera... man vkr buvo ziauriai negera, is neramumo neturejau kur detis, vat siaip sau.. tai kad nebutu siaip sau, paeme ir sutruko virtuves krano zarna.. as pastebejau ne is kart tai po to galejau nerimaut kaip sutvarkyt ir ar kaimynu neapipyliau, nes ten galejo pora dienu begt..aiskiau? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#337049 Sup*stas konkursas, blyn, idiotiški klausimai, antram konkurse laimi vyrų prakištos moterys, gavusios klausimus sugeba juos išmokti ant 6-7 blyn
Parašė Deode
#337113 pyyp! nevėkšla aš, skauda!!!! pyyp! amžinai, kažką prisidirbu, bliaha muha suknelė nebetiks :rek
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#339499 Nei vienoj kalboj nera keiksmazodziu galinciu apsakyti mano busena dabar, bet fuck pyzdrc pyyp!, panasu, kad susirgau kiaulyte... tokiam amziuj :bloga
pagr simptomas - galvos skausmas
..lygtai man jos ir taip pastoviai meskaudetu...pypiec
Parašė Ethan
#339525 Biat suka pyyp! kale pyyp! pyzda as nekenciu sitos sukos uzmusiu pakarsiu paskersiu! kaip taip galima idiotizmas auksciausio rango! Labas Ijustihsoruk
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#343387 Echhh.. (Tai riebiausias keiksmazodis koki pavyksta isspausti)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#346317 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ubju
Vartotojo avataras
Parašė tomex
#347689 fagfasf basebesnbesatnanasdyudr narkomano kraujo nepriima nors gal ir gerai taip