Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335503 HappyAngel as guluosi ryt.. jei ka, gal ir susitiksim.. :)))
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
biggie rašė:
HappyAngel rašė:
Crazy rašė:vis dar laukiu... tiems, kurie gulejo, kuriuo dienos metu paskambino kviesti? Labiau i ryta ar vakara?...

Man skambino iki pietų tame laikotarpyje, tikrai ne vakare. Paskambina prieš dieną, kitą dieną - važiuoji.

Aš dabar irgi galvoju gal atsigulti, nes nu niekaip remisijos nepasiekiam su psichiatru. Dar galvojau apie Vasaryno Krizių intervencijos skyrių, bet sako ten kameros yra kiekvienam kambaryje, brrr.

Turiu viena teorija, kodel gali buti nepasiekiama remisija net ir su dviem antidepresantais. Gali buti, kad esi labai greita virskintoja per CYP450 2D6 enzima. Nors tai dazniau pasitaiko azijatams, bet gali buti ir tau kazkas panasiai. Tiesiog antidepresantai suvirskinami taip greit, kad nespeja parodyti antidepresantinio poveikio. Paroxetinas yra labai stiprus sito enzimo inhibitorius, t.y. suletina jo veikima ir pakyla jo kiekis organizme. Ypatingai tokia taktika naudojama paroxetino-nortriptylino kombinacijoje, nes jie padidina vienas kito kieki organizme. Nebandau isiulyt tau jokiu vaistu, tik taip pabandziau pamastyt teoriskai, kas galetu padet ;)

Ar nortriptylino poveikis nepanašus į amitriptilino? Nes man visiškai netiko gydymas amitriptilinu. :(
Ačiū už pamąstymus. Man tai tik į naudą daugiau žinoti. :flo
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Crazy rašė:HappyAngel as guluosi ryt.. jei ka, gal ir susitiksim.. :)))

Na jei gulėsi visą mėnesį gal ir susimatysim, nes aš dar neturiu iš psichiatro siuntimo. Tai registruosiuosi tik ketvirtadienį tikriausiai, tada savaitė laukimo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335541 As jau..
man patinka..
del veg maisto, be problemu, seseles kiek maciau- superines.
pakliuvau pas Dambrava, man tas tarimasis, pasitikslinimas su pacientu net keistas, nu ka as zinau..
telefonus atima nuo 2dienos- pirma galima naudotis iki 9p.m. o daugiau einu i savo tema parasyt
:super
Vartotojo avataras
Parašė bandele
#336452 Rytoj guluosi. Tikiuosi, kad neliksiu visiškai viena ir rasiu bendraminčių. Tiesiog įdomu, kas bus toliau, gal gulėsiu apsiputavusi nuo vaistų :)
Parašė Godute
#337651 Sveiki, gal kas žinote kokios dabar "Azuolyno" klinikoje stacionaro kainos ir ar yra kokia finansavimo tvarka su siuntimu? Buciau labai dekinga uz atsakyma, svarstom sia galimybe..
Vartotojo avataras
Parašė bandele
#337653 Su siuntimu visiškai nemokamai. Šiaip kainų nežinau, bet žinau, kad brangu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#341668 Kaip kažin dabar laikosi žmonės Ąžuolyne, nes nujaučiu, kad teks ten gultis. Labai noriu ištempti iki 09 mėnesio, bet jei ir toliau bus taip blogai....

Nepasikeitė taisyklės? Maistas?
Parašė BoutThatLife
HappyAngel rašė:Kaip kažin dabar laikosi žmonės Ąžuolyne, nes nujaučiu, kad teks ten gultis. Labai noriu ištempti iki 09 mėnesio, bet jei ir toliau bus taip blogai....

Nepasikeitė taisyklės? Maistas?

Ne
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#345231 Planuoju maždaug 10 mėnesio pabaigoje apie 24 d. gultis į kliniką. Gal dar kas prisijungs ;) ?
Kokį gydytoją galite parekomenduoti? Nors aš jau apsisprendusi, bet visada įdomu išgirsti antrą nuomonę.
Dėkui :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Planuoju maždaug 10 mėnesio pabaigoje apie 24 d. gultis į kliniką. Gal dar kas prisijungs ;) ?
Kokį gydytoją galite parekomenduoti? Nors aš jau apsisprendusi, bet visada įdomu išgirsti antrą nuomonę.
Dėkui :)))

Noreciau, bet katik gulejau krizese
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:Noreciau, bet katik gulejau krizese

Aš irgi gulėjau šiais metais Krizėse, bet nieko gero. Kai išėjau ir vėl viskas tas pats. Ir pačiose krizėse gydytoja nelabai patiko todėl, kad bandė kažkokius vaistus taikyti, bet man jie labai netiko, daug šalutinių, o susitarti dėl nutraukimo nepavyko. Sunku, kai gydytojai save iškelia iki dievybių, kurių žodis galutinis.

Kadangi Krizėse nepadėjo, tai dėl AD pritaikymo guluosi į Ąžuolyną. Kitų išeičių nėra :( Nes jau pavargau nuo du metus tupėjimo duobėje ir miesto psichiatrų žaidimo su manimi naudojant įvairias variacijas AD. Sulaukiau net tokių pasiūlymų dėl AD, kad pagalvojau - mergaite, ar tu bent skaičiusi apie tą AD. Čia aš apie tą patį seroxat. Pas mane dabar visiška apatija ir begalinis noras arba save žaloti arba užsimauti virvę. Negaliu daugiau taip gyventi.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345238 Visai mielai prisijungčiau jei tiek datempsiu.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Katinas rašė:Visai mielai prisijungčiau jei tiek datempsiu.

Man irgi sunku, kartais atrodo, kad nedatempsiu, kad jau reikia pagalbos čia ir dabar. Bet išsižliumbiu kol jau fiziškai pavargstu, tada nurimstu. Gulčiausi anksčiau, bet dabar dar sloguoju stipriai, noriu peršalimą išsigydyti, kitus visus reikalus kažkaip sutvarkyti, nes jaučiu, kad grįšiu tik po mėnesio :(