- 2015 03 16, 16:58
sveiki,mano pirmas vaistas buvo XANAX(,mano gyvybes palaikimo vaistas nr 1),israse ligoninej daktaras,kai taxi atveze leisgyvi kaip pries mirti,perbales,vyziai isipute,bloga belekaipsveikata pablogejo smarkiai lapkriti ir buvo labai blogai,kiekvienas butu i ligonine gulesis,tik manes negulde niekas,kvieciau per savaite 3 kartus greitaja,duodavo tableciu,ileisdavo ampuliu,plesydavo sirdi,neidavo vietoj ramiai guleti,tirpdavo galunes,trukdavo oro,budavo sunku kvepuot,zodziu ant tiek bloga buvo ,kad gulejau 2 savaites lovoj ir kankinaus,atsikeli po 2h bloga belekaip krenti i lova,uzmiegi,prabundi po valandos vel bloga vel guli lovoj kaip pries mirti ir kankinies, israse xanax ligoninej kol dar laukiau eilej pas psihiatra 0.5mg xanax silpani veikdavo ir neilgai, padidinau iki 2x 0.5mg i diena,bet vistiek netenkino tai po savaites pakeliau iki 2x1mg i diena,tada jau pakenciamai budavo,aiskus i paskaitas jau neejau,o darbe puse etato naktimis suvartodavau per 12h 2gramus xanax ir 2 ampules relanium/diazeprex,ir tai per kancias sededavau,kol galiausiai isejau, psihiatre liepe mazinti xanax nuo 2gramu iki 1 gramu,paskui nuo 1 gramo iki 0.250 ir vartojau po 10mg escitil per diena ,tai sveikata biski pagerejo po 3 savaicius,sugebejau mesti xanax nuo 2 gramu iki 0.250miligramo ir isbut be xanax nebe 3-5h o 8-12h,deja gavau siuntima i psihuske ir po 3-4d metus esctil vel pablogejo ziauriai sveikata,galva plyso,sirdi nezmoniskai skaudejo ir maude ,kvieciau greitaja,vel negulde,kancofkei einu uz pinigus pas daktara geriu i diena 1.5 bromezopam tabletes per 3 kartus, tiapridal 100mg ir rytais 20mg paroxetin(taspats kas escitil) geras dalykas tas xanax,beda,kad slopina o ne gydo+ pripratimas yra,bromezopam mane veikia 3-5h ir vel silpna,neramumai sirdies plota,truksta deguonies smegenim,o xanax isgeriau pora kartu po 0.5mg pastarosiom savaitem tai iki 10h pakenciamai jauciaus,mano atveju gydimas bus labai ilgas,kaip pageres sveikata,paraxotein reikes gerti dar metus,dabar vartoju tik 12dienu paroxetin tai pagerejimo dar nera silpna per dienas,neramumai sirdies plote,bet kenciu, jau virs 3 menesiu kankinuos,nebuvo dienos,kad jausciaus normalus sveikas zmogus,ir be vaistu apsieiciau,tikiuos paraxotein pades,ir galesiu mesti visokius bromezopam,tiapridal sveikatai pagerejus