Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335505 sweiki sirgau depresija na ka atkritau wel mazinau dozes bet matyt per anksti...o dabar pasekmes israse vaistu buwau pas gydytoja.Israse xanax ir trittico .Xanax sake nuims baime nerima ir sugrazina realybes pojuti kurio nejauciu...o antras vaistukas sake miega sureguliuos..Ar esate kas wartoje ar padejo.?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#335514 skirtumas nuo klonazepamo tik toks buvo , kad nuo xanaxo sapnuot daug pradejau :D
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335515 o tao bent padejo?ir kaip tu ji gerei?nes man gydytojas skyre tris kart gerti ryte per pietus ir wakare...
ParašėDramaComedy
Ernesta23 rašė:o tao bent padejo?ir kaip tu ji gerei?nes man gydytojas skyre tris kart gerti ryte per pietus ir wakare...

po kiek mg? rodos daug.. nes nu... mačiau kaip žmonės nuo xanaxo dieną atrodo :(
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335530 0.5mg,po puse gerti ryte per pietus ir vakare.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#335550 xanax labai trumpo poveikio, ji ir reikia maziausiai tris kartus gert, jei nerimas buna nuolat
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335553 man israse xanax grindex,o as blemba ne tuos nusipirkau paprastus xanax,nes grindex sake aktyvinntis o anas slopinantis....
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:man israse xanax grindex,o as blemba ne tuos nusipirkau paprastus xanax,nes grindex sake aktyvinntis o anas slopinantis....

Jie yra vienodai, gi tas pats alprazolamas. Bet dalis tiesos yra apie aktyvinima, alprazolamas vienas is maziau slopinanciu benzodiazepinu. Galejai pakalbet del Xanax XR, prailginto veikimo, jei generalizuotas nerimas, jis tikrai geriau
Vartotojo avataras
Parašė Nano
#335721 Sveiki, naudoju 0,25mg 2x per para xanax alprazolama benzodiazepina. Taip pat 5-10ml dietileterio (Etoksietanas) kaip anestetika. http://lt.wikipedia.org/wiki/Dietileteris Jei esate susidure/ismanote ar saugu/galima naudoti kartu. Aciu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Nano rašė:Sveiki, naudoju 0,25mg 2x per para xanax alprazolama benzodiazepina. Taip pat 5-10ml dietileterio (Etoksietanas) kaip anestetika. http://lt.wikipedia.org/wiki/Dietileteris Jei esate susidure/ismanote ar saugu/galima naudoti kartu. Aciu

dietileteris, atrodo, neveikia GABA'os ir neturetu prisideti prie CNS slopinimo. Kita vertus, tai yra NMDA glutamato receptoriu antagonistas, kas didelem dozem gali veikti kaip dissociacinis narkotikas, bet sita, matau, pats supranti ;)
Parašė v200x
#336025 sveiki,mano pirmas vaistas buvo XANAX(,mano gyvybes palaikimo vaistas nr 1),israse ligoninej daktaras,kai taxi atveze leisgyvi kaip pries mirti,perbales,vyziai isipute,bloga belekaipsveikata pablogejo smarkiai lapkriti ir buvo labai blogai,kiekvienas butu i ligonine gulesis,tik manes negulde niekas,kvieciau per savaite 3 kartus greitaja,duodavo tableciu,ileisdavo ampuliu,plesydavo sirdi,neidavo vietoj ramiai guleti,tirpdavo galunes,trukdavo oro,budavo sunku kvepuot,zodziu ant tiek bloga buvo ,kad gulejau 2 savaites lovoj ir kankinaus,atsikeli po 2h bloga belekaip krenti i lova,uzmiegi,prabundi po valandos vel bloga vel guli lovoj kaip pries mirti ir kankinies, israse xanax ligoninej kol dar laukiau eilej pas psihiatra 0.5mg xanax silpani veikdavo ir neilgai, padidinau iki 2x 0.5mg i diena,bet vistiek netenkino tai po savaites pakeliau iki 2x1mg i diena,tada jau pakenciamai budavo,aiskus i paskaitas jau neejau,o darbe puse etato naktimis suvartodavau per 12h 2gramus xanax ir 2 ampules relanium/diazeprex,ir tai per kancias sededavau,kol galiausiai isejau, psihiatre liepe mazinti xanax nuo 2gramu iki 1 gramu,paskui nuo 1 gramo iki 0.250 ir vartojau po 10mg escitil per diena ,tai sveikata biski pagerejo po 3 savaicius,sugebejau mesti xanax nuo 2 gramu iki 0.250miligramo ir isbut be xanax nebe 3-5h o 8-12h,deja gavau siuntima i psihuske ir po 3-4d metus esctil vel pablogejo ziauriai sveikata,galva plyso,sirdi nezmoniskai skaudejo ir maude ,kvieciau greitaja,vel negulde,kancofkei einu uz pinigus pas daktara geriu i diena 1.5 bromezopam tabletes per 3 kartus, tiapridal 100mg ir rytais 20mg paroxetin(taspats kas escitil) geras dalykas tas xanax,beda,kad slopina o ne gydo+ pripratimas yra,bromezopam mane veikia 3-5h ir vel silpna,neramumai sirdies plota,truksta deguonies smegenim,o xanax isgeriau pora kartu po 0.5mg pastarosiom savaitem tai iki 10h pakenciamai jauciaus,mano atveju gydimas bus labai ilgas,kaip pageres sveikata,paraxotein reikes gerti dar metus,dabar vartoju tik 12dienu paroxetin tai pagerejimo dar nera silpna per dienas,neramumai sirdies plote,bet kenciu, jau virs 3 menesiu kankinuos,nebuvo dienos,kad jausciaus normalus sveikas zmogus,ir be vaistu apsieiciau,tikiuos paraxotein pades,ir galesiu mesti visokius bromezopam,tiapridal sveikatai pagerejus :death
Vartotojo avataras
Parašė biggie
v200x rašė:sveiki,mano pirmas vaistas buvo XANAX(,mano gyvybes palaikimo vaistas nr 1),israse ligoninej daktaras,kai taxi atveze leisgyvi kaip pries mirti,perbales,vyziai isipute,bloga belekaipsveikata pablogejo smarkiai lapkriti ir buvo labai blogai,kiekvienas butu i ligonine gulesis,tik manes negulde niekas,kvieciau per savaite 3 kartus greitaja,duodavo tableciu,ileisdavo ampuliu,plesydavo sirdi,neidavo vietoj ramiai guleti,tirpdavo galunes,trukdavo oro,budavo sunku kvepuot,zodziu ant tiek bloga buvo ,kad gulejau 2 savaites lovoj ir kankinaus,atsikeli po 2h bloga belekaip krenti i lova,uzmiegi,prabundi po valandos vel bloga vel guli lovoj kaip pries mirti ir kankinies, israse xanax ligoninej kol dar laukiau eilej pas psihiatra 0.5mg xanax silpani veikdavo ir neilgai, padidinau iki 2x 0.5mg i diena,bet vistiek netenkino tai po savaites pakeliau iki 2x1mg i diena,tada jau pakenciamai budavo,aiskus i paskaitas jau neejau,o darbe puse etato naktimis suvartodavau per 12h 2gramus xanax ir 2 ampules relanium/diazeprex,ir tai per kancias sededavau,kol galiausiai isejau, psihiatre liepe mazinti xanax nuo 2gramu iki 1 gramu,paskui nuo 1 gramo iki 0.250 ir vartojau po 10mg escitil per diena ,tai sveikata biski pagerejo po 3 savaicius,sugebejau mesti xanax nuo 2 gramu iki 0.250miligramo ir isbut be xanax nebe 3-5h o 8-12h,deja gavau siuntima i psihuske ir po 3-4d metus esctil vel pablogejo ziauriai sveikata,galva plyso,sirdi nezmoniskai skaudejo ir maude ,kvieciau greitaja,vel negulde,kancofkei einu uz pinigus pas daktara geriu i diena 1.5 bromezopam tabletes per 3 kartus, tiapridal 100mg ir rytais 20mg paroxetin(taspats kas escitil) geras dalykas tas xanax,beda,kad slopina o ne gydo+ pripratimas yra,bromezopam mane veikia 3-5h ir vel silpna,neramumai sirdies plota,truksta deguonies smegenim,o xanax isgeriau pora kartu po 0.5mg pastarosiom savaitem tai iki 10h pakenciamai jauciaus,mano atveju gydimas bus labai ilgas,kaip pageres sveikata,paraxotein reikes gerti dar metus,dabar vartoju tik 12dienu paroxetin tai pagerejimo dar nera silpna per dienas,neramumai sirdies plote,bet kenciu, jau virs 3 menesiu kankinuos,nebuvo dienos,kad jausciaus normalus sveikas zmogus,ir be vaistu apsieiciau,tikiuos paraxotein pades,ir galesiu mesti visokius bromezopam,tiapridal sveikatai pagerejus :death

Turek omeny, kad jei nepadeda 20mg paroxetino, nereiskia, jog nepades tarkim 60mg. Paroxetinas stabdo savo paties metabolizma, tai dozes kelimas gaunasi ne linijine, o eksponentine progresija. Viska paskaicius, atrodo, jog tau panikos sindromas. Paroxetinas gan neblogai nuima panikos priepuolius, juolab turi bromazepamo po ranka. Nesijausk blogai, jog vartoji raminamuosius, nemazai zmoniu cia irgi juos vartoja, nes jie is tikruju padeda
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#336252 si waista geriu tris kartus per diena bet noriu mazinti ir nebewartoti o isgerti reikalui esant...
Vartotojo avataras
Parašė guste
#337388 seniau padėdavo ,db per diena galiu ir 10 išgerti nieko
Parašė Mario
#339088 Sveiki dar kart :) tai va klausiau kaip nuo sito vaisto nulipt, nes niekaip nepavyko, atradau jegu ir valio nulipau, bet....
Geriau apie 5 kartais 6mg i diena, pradziai nukirtau vakarines dozes ir pasilikau prie 4mg(po 1mg keturis kart dienoj), nu kokia savaitele lomkes, o tada kaip ant sparnu :da Palaukiu iki 5 dienu, ir po 0,25mg mazinu. Nu praejo kuris laikas, liko tik 0,5mg i diena ryte ir per piet, pries dvi savaites pamazinu iki 0,25mg, savaite nieko, na o sia paskutine savaite tikru tikriausia depresija, kas cia per jovalas nesuprantu. Viskas aisku prasidejo nuo panikos ataku, geriau valdoxan ir cipralex 20mg. Ir pripratau prie xanax. Skaityk nulipau ir vos ne kartis eik, tai snd vel as ji geriu kad neisprotet, gal turit minciu?