Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#334540 ypac anksciau tai as kalnais tas tab rijau , bo buvau itikejes ,kad man viskas blogai :D bet atmintis , pagal psi testus ne gera o labai gera . Realiai ir nesiskundziu del to , tik is sono kartais gali atrodyt ,kad as duru nuo sienos neskiriu , kaip pasigaunu kokia idomia minti :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#335261 Nu va, dabar kai psichoterapijoj iškilo sunkios temos, tas diazepamo poveikis atminčiai, man visai tinka. Smagu išgerti tabletę, eiti miegoti ir atsibudus jaustis dalinai viską primiršus.
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#335792 Nelabai man jie nuo nerimo padeda. Daugiau išgėrus sukelia lengvą mieguistumą ir viskas.
Parašė K2_fujative_K2
lovely_bastard rašė:Nelabai man jie nuo nerimo padeda. Daugiau išgėrus sukelia lengvą mieguistumą ir viskas.

geriau bandyk clonazepam nuo nerimo geriausia
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#335805 Atsimenu kaip pries kelis metus mane juo pumpavo, bet nieko neisejo , per silpnas jis .
Parašė v200x
#336026 man relanium ir diazeperx buvo israses gydytojas biski ampuliu,tai leisdavaus pries darba ir darbe naktim i rura, budavo pagerejimas,bet poveikis panasus kaip 1gramo xanaxo,pripratus prie tu vaistu veikdavo jie vos 3-5valandas tada vel silpna,nieko gero
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
K2_fujative_K2 rašė:
lovely_bastard rašė:Nelabai man jie nuo nerimo padeda. Daugiau išgėrus sukelia lengvą mieguistumą ir viskas.

geriau bandyk clonazepam nuo nerimo geriausia

Sutinku, clonazepamą ilgai gėriau nuo nerimo ir pan., kito geresnio panašios rūšies vaisto dar neatradau, tik gydytojai kažkodėl vis kitus bando.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#337993 Kelias dienas iš eilės gėriau nusiraminimui ir miegui. 1 Ar net 2 tabletes per dieną. Bet dabar išgėriau, kad lengviau būtų užmigt, nors blogai labai nebuvo, tai užmigau, atsibudau, ir dabar bloga... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#341441 Raminamųjų kaip migdomųjų nereiktų gerti. Geriau paprašyk, kad migdomųjų išrašytų - nėra jie brangūs ir veikia gerai :) Man tai Relaniumas (5mg) po Bromazepamo (3mg) veikia kaip valerijonas - nu kažkiek veikia, bet jaučiu reiktų kelių tablečių. Ypač kai bromazepamo reikėdavo bent 3. :) Bet geriau jų kaip pagrindinių vaistų nevartoti.
Parašė BoutThatLife
Katinas rašė:Raminamųjų kaip migdomųjų nereiktų gerti. Geriau paprašyk, kad migdomųjų išrašytų - nėra jie brangūs ir veikia gerai :) Man tai Relaniumas (5mg) po Bromazepamo (3mg) veikia kaip valerijonas - nu kažkiek veikia, bet jaučiu reiktų kelių tablečių. Ypač kai bromazepamo reikėdavo bent 3. :) Bet geriau jų kaip pagrindinių vaistų nevartoti.

Relaniumas leidziamas nakciai gerai, o tabletinis tai tik silpnam nerimui, bet jei zmogus naujokas vaistu srityje gali ir tabletes migdyti
ParašėVaiduoklis
#349771 Ar kas bandėte susileisti relaniumo i veną?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduoklis rašė:Ar kas bandėte susileisti relaniumo i veną?

Taip. Esu. Atjunge per sekunde. Geriau nebandyk
Parašė mizantropas
#402976 diazepamo praeitą savaitę išrašė man, tai šiaip man jis iš benzodiazepinų labiausiai tinka, kiti tai man per stiprūs, o relanium pats tas.