Moderatorius: signs

ParašėDramaComedy
#334962 Skaudi tema.. :'D
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#335072 spaudžiu dešnę visiem, kurie negeria, kad aš taip sugebėčiau..
Parašė Tomas88
#335403 meciau gert ir rukyti, isvis tokia liga ya nesamone sirgt, stengiuosi viska daryt kad pasveikt, sportuot gerai maitintos, bet nuo to sveikatingumo irgi pradeda stoga raut noris prisigert prirukit apsivemt ir ryt skaudancia galva but:D , bet geriau skaudetu galva nei bloga savijauta is vidaus
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#335415 As asmeniskai antidepresiku ir alkoholio poveikio nejauciu. Tik galiy isgert daugiau ir galvos net neskauda. Su benzodiaziapinais... jei padaugini alko ir isgeri pries miega vaistu gerai ismiegi ir jokiu pagiriu. Bet....taip negalima... tai negydo, o yra dar viena problema be tos, kad sergi depresija...
Parašė v200x
#336028 laukia savaitgali balius,geriau xanax kasdien 3 menesius,poto mazinau nuo 2gramu iki 0.250gramo escitil AD pagalba pavyko be lomkiu,dabar geriu paroxetin,bromezopam,tiapridal, 11 dienu,naujas kursas,viskas nuo pradziu,nes vel metus esctil ziauriai pablogejo,nezinau kaip cia gerti reikes savaitgali, sausio men buvau isgeres xanaxo grameli,ir po 5h isgeriau 2 radler buteliukus,tai taip smarkiai apduzau,jausmas panasus kai prabundi dar gatavas po pjankes,tai begau namo miegoti apduzes konkreciai jauciaus :D,ir puse paros miegojau kaip kudikis,planuoju baliaus dienos ryte isgert paroxetin,kaipnors iskentet be bromezopam ir tiapridal,blogiausiu atveju isgerti xanax kurio jau nebegeriu,bet jei isgeriu tai pakenciamai jauciuos net 10 valandu,,beto negeres 4 menesius nei laso, pora cierku jau girtas,ir degima palaikyt nakciai cierka kita ,gal isgyvensiu :girtas
Vartotojo avataras
Parašė pieva
#336544 pradėsiu gerti Efexor rytais ir Fluanxol (po 0,5 tabl.) vakarais. Alkoholio itin daug nevartoju, bet vieną ar du kartus per savaitę išeit su kokiu draugu bokalui alaus man yra įprasta. Ar vienas/du bokalai alaus gali sureaguoti su tabletėm..?
Parašė K2_fujative_K2
pieva rašė:pradėsiu gerti Efexor rytais ir Fluanxol (po 0,5 tabl.) vakarais. Alkoholio itin daug nevartoju, bet vieną ar du kartus per savaitę išeit su kokiu draugu bokalui alaus man yra įprasta. Ar vienas/du bokalai alaus gali sureaguoti su tabletėm..?

gali
Vartotojo avataras
Parašė pieva
#336570 o nee.. žmonės, ką jūs darot tokiu atveju? Aš neturiu priklausomybės nuo alkoholio, tikrai, bet keli alaus man yra visai normalu. O ypač dabar, nes nors aš tikrai nesakau, kad alkoholis - vaistai, bet pastebėjau, kad vos išgėrus vieną bokalą, aš jau ramiau žiūriu į savo gyvenimą, bent valandai moku kažkaip įvertinti viską objektyviai (tai, kas nereikšminga, ir atrodo nereikšminga).

Bet šiek tiek labiau neramina tai, jog atsisakius visiškai alkoholio aš tikrai sulauksiu draugų klausimų. Pirmiausia, žinoma, prasidės bairiukai apie nėštumą, bet vėliau tikrai kils klausimas, kaip va ėmiau ir mečiau alkoholį.. o apie vaistus kažkaip nenoriu skelbtis... kaip jūs su tuo tvarkotės? prisidengiat nušvitimu ir supratimu, jog reikia tausot kūną ir nebekišt į jį nesąmonių?:D
Parašė K2_fujative_K2
pieva rašė:o nee.. žmonės, ką jūs darot tokiu atveju? Aš neturiu priklausomybės nuo alkoholio, tikrai, bet keli alaus man yra visai normalu. O ypač dabar, nes nors aš tikrai nesakau, kad alkoholis - vaistai, bet pastebėjau, kad vos išgėrus vieną bokalą, aš jau ramiau žiūriu į savo gyvenimą, bent valandai moku kažkaip įvertinti viską objektyviai (tai, kas nereikšminga, ir atrodo nereikšminga).

Bet šiek tiek labiau neramina tai, jog atsisakius visiškai alkoholio aš tikrai sulauksiu draugų klausimų. Pirmiausia, žinoma, prasidės bairiukai apie nėštumą, bet vėliau tikrai kils klausimas, kaip va ėmiau ir mečiau alkoholį.. o apie vaistus kažkaip nenoriu skelbtis... kaip jūs su tuo tvarkotės? prisidengiat nušvitimu ir supratimu, jog reikia tausot kūną ir nebekišt į jį nesąmonių?:D

nezinau kaip kiti, bet manes alkoholis niekad nedomino
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#336593 Alkoholis domina tada, kai antidepresantai tik palaiko vidutine busena, ir kai metu metais gyveni visiskoj apatijoj..Tada alkoholis pasidaro tuo gerimu, kuris nors valandai leidzia pajaust nora gyvent. Juk taip isvargina ta gyvenimo beprasmybe.
Neteisinu gerimo..Blogis tai vienareiksmiskai..Bet... kartais zmogus buna toks nekantrus....arba prarades vilti...
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#336594 Pritarčiau, kad padeda pažvelgti į kasdeinybę kažkaip kitaip,kitokiu žvigsniu
Parašėnemoku
pieva rašė:nors aš tikrai nesakau, kad alkoholis - vaistai

Tai bent gerai, kad nesakai, nes ilgalaikėj perspektyvoj alkoholis yra depresantas, t.y. sukelia, pagilina depresiją.
Vartotojo avataras
Parašė pieva
#336889 aš prieš kelias dienas dalyvavau draugų vakarėly ir kadangi neseniai pradėjau vartoti vaistus, labai nerimavau, kaip draugai sureaguos pamatę, kad negeriu jokio alkoholio. Nusipirkau 5 nealkoholinio alaus buteliukus ir niekas nieko įtartino nepastebėjo:D kitą dieną mane net kažkas bandė įtikint, kad aš buvau išgėrus ir labai atsipalaidavus, o aš viena težinojau tiesą:D taigi, kažkas čia dar prieš mane klausė, kaip neišsiduot draugams - nealkoholinis alus tikraai labai gera išeitis;)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#336895 Va nesuprantu to slėpimosi kad negeri :) čia atseit gėda turi būti? :)
Aš va kelis metus išvis alkoholio negėriau, nors vakarėliai būdavo kas antrą vakarą. Koks kam skirtumas kodėl tu negeri alkoholio. Užtenka kad pasakai, nenoriu, nemėgstu ar panašiai ir niekas nebelenda. Na gal pradžioj bando įsiūlyti, bet po kelių vakarėlių visi pripranta ir niekam neberūpi kodėl gi tu čia negeri.