- 2015 02 20, 19:52
Skaudi tema.. :'D
Nepriimk depresijos asmeniškai.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
,ir puse paros miegojau kaip kudikis,planuoju baliaus dienos ryte isgert paroxetin,kaipnors iskentet be bromezopam ir tiapridal,blogiausiu atveju isgerti xanax kurio jau nebegeriu,bet jei isgeriu tai pakenciamai jauciuos net 10 valandu,,beto negeres 4 menesius nei laso, pora cierku jau girtas,ir degima palaikyt nakciai cierka kita ,gal isgyvensiu
pieva rašė:pradėsiu gerti Efexor rytais ir Fluanxol (po 0,5 tabl.) vakarais. Alkoholio itin daug nevartoju, bet vieną ar du kartus per savaitę išeit su kokiu draugu bokalui alaus man yra įprasta. Ar vienas/du bokalai alaus gali sureaguoti su tabletėm..?
pieva rašė:o nee.. žmonės, ką jūs darot tokiu atveju? Aš neturiu priklausomybės nuo alkoholio, tikrai, bet keli alaus man yra visai normalu. O ypač dabar, nes nors aš tikrai nesakau, kad alkoholis - vaistai, bet pastebėjau, kad vos išgėrus vieną bokalą, aš jau ramiau žiūriu į savo gyvenimą, bent valandai moku kažkaip įvertinti viską objektyviai (tai, kas nereikšminga, ir atrodo nereikšminga).
Bet šiek tiek labiau neramina tai, jog atsisakius visiškai alkoholio aš tikrai sulauksiu draugų klausimų. Pirmiausia, žinoma, prasidės bairiukai apie nėštumą, bet vėliau tikrai kils klausimas, kaip va ėmiau ir mečiau alkoholį.. o apie vaistus kažkaip nenoriu skelbtis... kaip jūs su tuo tvarkotės? prisidengiat nušvitimu ir supratimu, jog reikia tausot kūną ir nebekišt į jį nesąmonių?:D
pieva rašė:nors aš tikrai nesakau, kad alkoholis - vaistai
čia atseit gėda turi būti?