Moderatorius: signs

Parašė Deode
#336530 Pirmosiomis savaitėmis gali net pablogėti ar pasunkėti kai kurie simptomai. Prireikia kokių 2-3 savaičių, kad viskas stabilizuotusi.
Parašė Jurgita82
#336609 sveiki,pradejau ir as vartoti paroksetina,kol kas savijauta bloga,lb nerimas ima,man vakarui dar israse tritico trecdali tabletes,ar esat kas bande toki derini??as paskaiciau,kad kartu ju vatoti nelabai galima....
Parašė Jonazole
#336626 As jau savaite geriu del oks, pradzioj lyg geriau buvo, bet siandien vel negaliu valdytis !!!
Parašė K2_fujative_K2
Jonazole rašė:As jau savaite geriu del oks, pradzioj lyg geriau buvo, bet siandien vel negaliu valdytis !!!

kelk iki 40 mg
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336636 bjaurus vaistas neiskenciau salutiniu jo meciau greit labai stiprus :girtas
Parašė K2_fujative_K2
anglis rašė:bjaurus vaistas neiskenciau salutiniu jo meciau greit labai stiprus :girtas

man jokiu salutiniu
Vartotojo avataras
Parašė anglis
K2_fujative_K2 rašė:
anglis rašė:bjaurus vaistas neiskenciau salutiniu jo meciau greit labai stiprus :girtas

man jokiu salutiniu
tu veteranas :D
Parašė Jonazole
K2_fujative_K2 rašė:
Jonazole rašė:As jau savaite geriu del oks, pradzioj lyg geriau buvo, bet siandien vel negaliu valdytis !!!

kelk iki 40 mg

Nu ir dozes ! Kol gydytoja nepaskirs, nieko nekelsiu...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
biggie rašė:
groowax rašė:Gal Biggie gali man paaiškinti, ar seroxatas kovoja su panika. ačiū

panikai tikrai padeda, apskritai panikai, nerimui tai geriausias SSRI, nestimuliuoja, bet ir ne slopina, tik reik susirast tinkama doze

Gal man reikia nusiimti tuos stimuliantus ir pradėti gerti seroxat, nes pastaruoju metu laabai stiprus nerimas, pykčio priepuoliai, vos ne panikos atakos. Svarstau, kad gal tai nuo elontrilio ssu duloxetinu :(
Darant psichologinius testus, mano nerimo lygis siekė aukšiausią skalę.
Parašė Jonazole
#336669 Mano irgi labai labai aukstas, bet gerai, kad nors depresijos nulis.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Jonazole rašė:Mano irgi labai labai aukstas, bet gerai, kad nors depresijos nulis.

O ką geri / gėrei, kad depresijos jau nebeliko?
Parašė K2_fujative_K2
HappyAngel rašė:
biggie rašė:
groowax rašė:Gal Biggie gali man paaiškinti, ar seroxatas kovoja su panika. ačiū

panikai tikrai padeda, apskritai panikai, nerimui tai geriausias SSRI, nestimuliuoja, bet ir ne slopina, tik reik susirast tinkama doze

Gal man reikia nusiimti tuos stimuliantus ir pradėti gerti seroxat, nes pastaruoju metu laabai stiprus nerimas, pykčio priepuoliai, vos ne panikos atakos. Svarstau, kad gal tai nuo elontrilio ssu duloxetinu :(
Darant psichologinius testus, mano nerimo lygis siekė aukšiausią skalę.

keistu deriniu tave gydo.. kazkokia misraine.. dozes ne I tema kvetiapino tik 25 kai bupriono 300 , vieno vaisto minimum kito maximumas ir siaip pagal tavo simptomus geriausia butu seroxatas - clonazepamas po 1 mg du kart dienoi ryte 0,5 ir vakare 0,5 ir nakciai kitas vaistas arba kvetiapino doze. Zodziu gulkis I ligonine ir atsirink vaistus jei gydytoja tokia beviltiska
Parašė Jonazole
HappyAngel rašė:
Jonazole rašė:Mano irgi labai labai aukstas, bet gerai, kad nors depresijos nulis.

O ką geri / gėrei, kad depresijos jau nebeliko?

Nieko negeriau. Man tiesiog nerimas be depresijos. Ir zinoma oks :( kuri dar oficialiai nedegnozuota, bet mano akim akivaizdi :/
Parašė v200x
#338213 Po kiek vartojate seroxat mg idiena su sunkia forma ale nerimu ir panikos sutrikimu? (silpnumas,galvos svaigimas ir t.t)? sveikata visiskai pablogejo lapkricio gale,gulejau kaip lavonas lovoj,plesydavo sirdi ir krutine,silpna,vietoj nustygti neidavo, tik prabundu po 2h silpna belekaiop krentu i lova,prabundu sveikas po 1h vel bloga belekaip vel lovoj kaip lavonas krataus ir kenciu.kosmaras kaskoks greitaja 3x kvieciau,ileisdavo relanium i rura,duodavo tablete pageredavo iskarto.rydavau xanaxus saujom(1mg tik atsikelus ir 1mg po 8h) kai gavau,padedavo
Sausi pradejus vartot escitil 10mg po menesio sedint uzsidarius namie buvo pagereja p, pavyko sumazint xanax nuo 2mg per 2 kartus iki 0.250mg tabletes per diena(didelis pasiekimas ) sugebedavau isbut be xanax nebe 3-h o 10-12h bet tik sedint namie,poto metus vaistus po 40-45d vartojimo ,tokios lomkes prasidejo po 4-5dienu,galva plyso,sirdi skaudejo nezmoniskai nuo pat ryto,medikus teko kviest,nes atrode,kad jau toj mirsiu,dabar einu privaciai pas daktara,pacioj pradzioj per pirmas 2h atsikelus surydavau rytais paroxeting 20mg,bromazepam 0.5mg tiapridal 1/4 tada diena bromazepam 0.5mg tiapridal; 1/4 vakare broamzepam 0.5mg ir tiapridal 1/2 padidinus iki 30mg vel tik po poros savaiciu pagerejo

dabar geriu su kovo pradzia palyginus vos 1/4tiapridal tabletes dali per diena,kokias 8h nuo prabudimo iskenciu kol jau silpna pasidaro,bet ir dabar silpna, tiksliau sirdi ir krutinej kaskoks nemalonus pojutis,tampimas,plesimas(vaistu pagalba nebe tokie stiprus kaip seniau)bet tiapridalis nuema ta nerima ir silpnuma su kovo menesiu lyginant kai suvartodavau 100mg tiapridal per 3 kartus 1.5mg bromazepam(po menesio 1mg)

Mano atvejis tikrai labai sunkus,silpna pasidaro 5-7karta per diena,sirdi ir krutinei nemalonus pojuciai plesimai, arba kokioj parduotuvej staiga silpna pasidaro kvepuot sunku,svaigsta galva,atrodo kad toj apalpsi ir esi zoles apsirukes, mirksi kaip narkomanas,seiles ryti sunku kaip manot kokia man reikalinga paroxetnio(seroxat) doze? jei per 3 men nuo 20 iki 30mg padidinus kaskiek pagerejo,sugebejau mesti daug vaistu,bet vistiek dar silpna ir kankinuos,nebenoriu ryti tu bromazepamu ir kitu vaistu kaip koks diedukas priklausomas nuo vaistu o metu tik 22,mano atveju gal daktaras ateity israsys ir 50-60mg? nes paskutini karta sake jei nebus pagereja visiskai kelsim iki 40 ,gal nuo 50 ar 60mg jau pageres ant tiek ,kad galesiu apsieit be tu benzininiu vaistu,isgert rytais AD tablete ir gyventi kaip normalus zmogus ... :sos: :death