- 2015 04 05, 16:58
tas ,,nemėgstu", ,,nenoriu" tikrai veikia, jei esi vakarėly, kur niekas tavęs nepažįsta. Mano atveju buvo taip, kad buvau draugų būryje, kurie puikiai žino, kaip aš mėgstu alų. Pasakymas ,,ai, šiaip nebenoriu gerti" tikrai niekam nebūtų nuskambėjęs įtikinamai. Tad čia ne dėl gėdos negerti, o tiesiog dėl nenoro sakyti, jog vartoju vaistus.:)
insomnia rašė:Va nesuprantu to slėpimosi kad negeri :) čia atseit gėda turi būti? :)
Aš va kelis metus išvis alkoholio negėriau, nors vakarėliai būdavo kas antrą vakarą. Koks kam skirtumas kodėl tu negeri alkoholio. Užtenka kad pasakai, nenoriu, nemėgstu ar panašiai ir niekas nebelenda. Na gal pradžioj bando įsiūlyti, bet po kelių vakarėlių visi pripranta ir niekam neberūpi kodėl gi tu čia negeri.
tas ,,nemėgstu", ,,nenoriu" tikrai veikia, jei esi vakarėly, kur niekas tavęs nepažįsta. Mano atveju buvo taip, kad buvau draugų būryje, kurie puikiai žino, kaip aš mėgstu alų. Pasakymas ,,ai, šiaip nebenoriu gerti" tikrai niekam nebūtų nuskambėjęs įtikinamai. Tad čia ne dėl gėdos negerti, o tiesiog dėl nenoro sakyti, jog vartoju vaistus.:)

nenori gerti ir negeri, juk neprivalai visiems aiškinti kodėl negeri. Su tuo gėrimu tai visi kaip banda, gerk nes reikia. Tad visa problema kaip ssuprantu tame "ką žmonės pagalvos". Koks skirtumas ką jie galvos, čia tavo gyvenimas, tavo sveikata, todėl tu turi spręsti ar gersi ar ne.
Po to išbėgau iš tualeto visa drebanti ir pradėjau draugės klausinėt, ar tikrai mes čia tik dviese. Labai įdomi patirtis. Kam nors yra taip buvę?