Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Deode
#334991 Tai, kad mano teta gatvėje maišo mane su seserim. Sako "kaip mokykla?" Aš um... :D
Kas juokingiausia visą tą laiką ji iki galo neleido man pasakyt, kad aš "aš", vis užkišdavo kokį klausimą. Bl visi mus maišo, nors mes ne dvynės.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#335455 Blin bilieta ne i ta spektakli nusipirkau :D Dabar reikia galvot , kam ji bent uz puse kainos parduot :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#338328 I mata hari , viduri spektaklio atsistojau ir isejau :D Siandien darbavaus pas toki meistreli sau , dirbu ir tas kaip visada naglai kalba . Klausia , kas mane moke ? jau galvoju kazka ne taip darau , kaip visada :D Tai visai ne del to klause , isvardino vietu kur mane idarbint gali , bo nepescias sake :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#338357 Draudime juokinga klaida padare TP mase 1.45 t , o polise parasyta 45 tonos :D Fura apdraudziau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#338380 :D
Parašė Deode
#338445 šuo pamatęs mane kaip katinas staigiai pasislėpė po mašina. Čia taip kartais nenori būti uždaroma į voljerą
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#338548 Internetinės parduotuvės skyrelyje "sveikata" radau prekę - elektroninę cigaretę :D
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#338624 Juokinga papūga :)
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#338723 Maciau reklama per telika, aisku ja rode ne pirma kart, bet siandien kazkaip labiausiai prajuokino :D reklama apie "neplika" draudima, kai andrius bruzas budamas visad plikas, pasirodo su ilgiausiais vejyje plevesuojanciais plaukais, zodziu "nebeplikas" :D :D
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#338800 :D