- 2015 05 03, 19:00
Aš irgi prisidėsiu prie jūsų. Grįžau namo su bjauriais šalutiniais, kurių jau fiziškai nepakėliau. Gydytojai sakiau, bet ji tai siejo su nerimu, nors su nerimu kovoju juk senai, žinau, kad tokių pojūčių jis nesukelia. Tik nutraukiau tą vaistą (fluanxolį) - iškart žymiai geriau jaučiuosi.
Kartu noriu paklausti, ar daugumai nuo Elontrilio dreba rankos?
Maniau, kad tai šalutinis poveikis, bet geriu jį jau ne vienas mėnuo. Tikriausiai su gydytoja teks pakalbėti apie dozės mažinimą iki 150 mg, bet bijau, kad savijauta nepablogėtų
biggie rašė:Man tas pats, atsigulu i ligonine, pasako jokios ligos tau nera, israso neuroleptiku ir griztu namo prastesnes savijautos nei atsiguliau. Kai kuriem daktaram reiktu issitraukt galvas is subines ir paklausyti, ka pacientai sako
Aš irgi prisidėsiu prie jūsų. Grįžau namo su bjauriais šalutiniais, kurių jau fiziškai nepakėliau. Gydytojai sakiau, bet ji tai siejo su nerimu, nors su nerimu kovoju juk senai, žinau, kad tokių pojūčių jis nesukelia. Tik nutraukiau tą vaistą (fluanxolį) - iškart žymiai geriau jaučiuosi.
Kartu noriu paklausti, ar daugumai nuo Elontrilio dreba rankos?
Maniau, kad tai šalutinis poveikis, bet geriu jį jau ne vienas mėnuo. Tikriausiai su gydytoja teks pakalbėti apie dozės mažinimą iki 150 mg, bet bijau, kad savijauta nepablogėtų
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

antra gerimo diena - atrode nuo proto nusoksiu, darbe laksciau kaip vejas, prie kompo ramiai neissidejau, pries tai geriau Citalopram, tai nieko panasaus nebuvo... bet po savaites jau ramesne 

noris pabandyt pazeist ipakavima ir kad greiciau pasisavintu elontrili, idomu ar kas jausis. Idomu dar kaip su trittico retard reaguos.