- 2015 04 30, 23:31
Vat man ir keista, kodel nori olanzapine nuimti. Tipo fluanxolis nuis kartais uzeinanti nerimuka. Dabar liepe olanzapine mazinti nuo 2.5 iki 1.25mg. Gal ji remesi mano noru, kad neaugtu svoris, nes pabreze, kad fluanxolis neaugina jo.
Persiskaiciau daug apie bipolini ir jo rusis, tai yra panasumo I misru ar 2 tipo, tik be ryskiu maniju.
biggie rašė:VVika rašė:Ir man israse si vaista, kai pasiskundziau, kad keiciasi nuotaikos. Tai esu darbinga ir turiu energijos, tai vel nieko nenoriu ir yra kazkiek nerimo. Itaria man bipolini, bet kiek skaiciau tema, tai dar nemaciau, kad prie bipolinio sutrikimo israsinetu fluanxoli. O paskaicius daugumos atsiliepimus, tai baisu ir pradeti ji gerti. Is neuroleptiku geriu olanzapina, tai ji nori nuimti ir vietoj jo prideti fluanxoli. Taip ir nesupratau, kodel.
olanzapinas DAUG stipresnis uz fluanxoli bet kokia doze, fluanxolis tomis iprastomis ~1mg dozemis beveik nesielgia kaip neuroleptikas, jei tikrai bipolinis, jis per silpnas stabilizuoti
Vat man ir keista, kodel nori olanzapine nuimti. Tipo fluanxolis nuis kartais uzeinanti nerimuka. Dabar liepe olanzapine mazinti nuo 2.5 iki 1.25mg. Gal ji remesi mano noru, kad neaugtu svoris, nes pabreze, kad fluanxolis neaugina jo.
Persiskaiciau daug apie bipolini ir jo rusis, tai yra panasumo I misru ar 2 tipo, tik be ryskiu maniju.

Gėriau šį vaistą, bet neištvėriau šalutinių. Taip, kažkiek vidinio stabilumo duodavo (gėriau 1,5 mg), bet mano kūnas visas drebėjo, kalba sutriko dėl kaustomo žandikaulio, įtampa kūne su karščio siaubingu pylimu. Sako, kad praeina po kažkiek laiko, bet gėriau 15 dienų ir mečiau. Dabar vėl atkritimas po truputį ateina.