Moderatorius: Astro-Meška

Parašėwelbendy
#342667 Eilinis (??) bildukas namie - šį kartą karnizo vamzdis opa ir pradėjo krist (niekas užuolaidos nejudino, aš sportavau, pratimas buvo ant žemės). Kažkaip knisa, kai tokie dalykai. Prieš savaitę nuotrauka žemėn nusikočiojo.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#343830 Prakeiktasis, nerealiai tokių bijau, skraidančių ir geliančių, iškart išbėgu iš kambario. :bloga
Mane išgąsdino šuo, kuris iškišo galvą balkone per grotas ir negalėjo ištraukt, nes bandė ištraukt bišk pasukęs galvą. :D Bet vistiek išsigandau, šuo dar labiau. :D
Vartotojo avataras
Parašė Dykra
Kuroshitsuji rašė:Mane išgąsdino šuo, kuris iškišo galvą balkone per grotas ir negalėjo ištraukt, nes bandė ištraukt bišk pasukęs galvą. :D Bet vistiek išsigandau, šuo dar labiau. :D

Va čia tai išgyvenimas! Priminė ne per seniausiai įvykusį incidentą, kai mano šuo, būdamas vienas namuose, įkišo snukutį pro narvo grotų tarpelį ir įstrigo. Grįžus vos infarkto negavau, baisus dalykas. Dėkui die, iš to strioko įgavau titaniškos galios ir išardžiau tas grotas :D Šuns nosikė nesvietiškai ištino, bet rimtesnių traumų pavyko išvengti :D

O mane šiandien išgąsdino rugsėjo pirmosios šventė univere. Klaikus išmėginimas! Visi tie prisistatymai ir panašiai. Siaubo per akis vienai dienai ;D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Dykra rašė:O mane šiandien išgąsdino rugsėjo pirmosios šventė univere. Klaikus išmėginimas! Visi tie prisistatymai ir panašiai. Siaubo per akis vienai dienai ;D

O Dieve! ... :D :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Dykra
Vaiduk rašė:O Dieve! ... :D :bloga

Man visos (prievartinio) bendravimo situacijos baimę varo. Dabar rimtai svarstau, kaip čia tuos ketverius metelius pratempsiu :D

Na tai aš vėl temą pagyvinsiu, kaip matot, mano gyvenimas kupinas šiurpių patyrimų. :achtung Va šiandien taip žemai praskrido lėktuvas netoliese, kad net oras sudrebėjo ir aš rimtai pagalvojau, kad štai, mus tuoj subombarduos. Dar spėjau nuliūsti dėl to, kad mirštu visai neherojiškai ir toli nuo šeimos. Išbalau kaip drobė, bent raudonis nuo veido dingo nuo įtampos dėl buvimo su nepažįstamais žmonėm (aš, be abejo, vėl apie universitetą :D)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Dykra rašė:
Vaiduk rašė:O Dieve! ... :D :bloga

Man visos (prievartinio) bendravimo situacijos baimę varo. Dabar rimtai svarstau, kaip čia tuos ketverius metelius pratempsiu :D

Na tai aš vėl temą pagyvinsiu, kaip matot, mano gyvenimas kupinas šiurpių patyrimų. :achtung Va šiandien taip žemai praskrido lėktuvas netoliese, kad net oras sudrebėjo ir aš rimtai pagalvojau, kad štai, mus tuoj subombarduos. Dar spėjau nuliūsti dėl to, kad mirštu visai neherojiškai ir toli nuo šeimos. Išbalau kaip drobė, bent raudonis nuo veido dingo nuo įtampos dėl buvimo su nepažįstamais žmonėm (aš, be abejo, vėl apie universitetą :D)

Man ta mokykla, vidurine, kolegija aplamai kazkoks mistinis laikotarpis kaip is praeito gyvenimo nu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344210 O prievartinis bendravimas kai nezinai nei kodel su tais zmonem bendrauji, nei apie ka, vien tam, kad taves kolektyvas nesmugdytu taip rugsejo pirma primine vaje koks tai stresas psichinis siaubas dar kai 18 buvo uzjauciu tave ir dziaugiuosi, kad to man nebera, galiu drasiai dabar siust nafik nepatinkanti :D
Vartotojo avataras
Parašė Dykra
#344211 Dėkui už rūpestį, teks kaip nors atlaikyti šitas socializacijos pratybas :D Aišku juokingiausia tai, kad įstojau į socialinius mokslus, kai aš tokia antisocial :D Dabar pat lėkčiau iš ten, bet aplinkybės neleidžia. Kitais metais reiks perstot į filologyną turbūt, ten lyg ramiau truputuką :>
Parašė Deode
#345798 Moteriškė metanti knygas į konteinerį kaip šiukšles. Nesu knygų mylėtoja, bet kodėl taip žiauriai? Gal ir keista aš nes laikau namie ir apiplyšusias vaikystės ir neskaitomas knygas...
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
Dykra rašė:Dėkui už rūpestį, teks kaip nors atlaikyti šitas socializacijos pratybas :D Aišku juokingiausia tai, kad įstojau į socialinius mokslus, kai aš tokia antisocial :D Dabar pat lėkčiau iš ten, bet aplinkybės neleidžia. Kitais metais reiks perstot į filologyną turbūt, ten lyg ramiau truputuką :>

Hehe, aš irgi panašiai. Antisociali asmenybė studijuojanti socialinį mokslą. Bet man patinka ir aš specialiai iš ten nežadu išeiti (o ir gana taip daryti), idant pakelčiau savo social lygį bent truputį. Ten gi visos užduotys tai grupiniai darbai/projektai visokie, kas išvis man nepriimtina, bet va bandau bendrauti kuo daugiau visada, perlipti per save. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#351985 Šian. vos negavau į galvą... Akmuo iš 2a. balkono skrido ir nukrito prie pat bato... Dydžio buvo sulig kumščiu.
Kažkoks septynmetis "linksminosi". Apšalau...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
KunigaikštisMyškinas rašė:Šian. vos negavau į galvą... Akmuo iš 2a. balkono skrido ir nukrito prie pat bato... Dydžio buvo sulig kumščiu.
Kažkoks septynmetis "linksminosi". Apšalau...

Busimas ligoniukas ko gero... :D