- 2008 06 15, 00:07
Paskaičiau, ką čia visi rašot ir akys išvirto. Kiek pažįstamų pavardžių pamačiau!
Gulėjau pas Vilką kelis kartus skyriuj, super

. Kažkaip radom bendrą kalbą, ir kadangi aš kartais nebijau išrėžt tai, ką galvoju, o ir jam tai nesvetima, gaudavosi taip, kad arba juokdavomės, arba vos nesiųsdavom vienas kito toli toli... Bet tikrai didžiulė pagarba jam. Padėjo stotis ant kojų. Laukiu, kol baigs supt savo vaikučius ir grįš į darbą. Jau liepą turėtų būt. Beje, kyšius ima. Buvo atvejis, kai viena mergina nedavė vokelio, pokalbiai tikrai nebuvo ilgi (mano tėvai davė, tai prašnekėdavom kartais 2-3val), o kai jis buvo pakištas - iškart pailgėjo. Bet ką.. Vaikam pampersų tai reikia.
Burba žiaurus tipas, pasikėlęs ir, manau, nelabai kompetetingas.
Klimavičius, vaikų - paauglių psichiatras, pas kurį anksčiau gydžiausi, mielas visai. Nepiktybinis toks.
Iš privačių ilgą laiką lankiausi pas V.Žukauską, kuris turi savo kabinetą kažkur Kauno centre (neatsimenu gatvės pav.) Turbūt baisiausias iš visų gydytojų. Beveik visą seansą pratylėdavom, nieko neklausdavo, tik duodavo kaskart tuos pačius testus. Neatsimenu, kiek ten kainavo ta jo nesąmonė, bet dabar nebeičiau, net jeigu man sumokėtų. Mano mamai kažkodėl jis patiko.
Medeja - gali būt, kad tave pažįstu ar bent mačiau. Šilainių PSC gydausi pas Neverauskienę. O Jaučkojienė girdėta, vis sėdžiu prie kabineto ir juokiuosi iš pavardės.