Laiminga siela, laimingas ir kūnas
Moderatorius: Astro-Meška
- 2015 04 30, 12:55
Vilniuje tai agentūros greit pagriebia nuomojamus butus
- 2015 05 01, 12:20
Laikraščių pažiūrėk, kur su skelbimais būna, nes būna gi, kad visokie senukai nesinaudoja internetu ir net nežino kam tos agentūros ir, kad jos yra naudojamos, tai gali būt ten skelbimukų, kur be tarpininkų nuomoja.
paulina rašė:Ir Kaune taspats, per agentura visi nuomoja, jiems nieko nekainuoja, o kas nori issinuomoti mokek nuo 60-120euru vien agenturai
Laikraščių pažiūrėk, kur su skelbimais būna, nes būna gi, kad visokie senukai nesinaudoja internetu ir net nežino kam tos agentūros ir, kad jos yra naudojamos, tai gali būt ten skelbimukų, kur be tarpininkų nuomoja.
- 2015 06 30, 14:30
Nerimauju, kad arba mano akim, arba mano smegenim šlabankšt: nukreipiau akis į sieną ir žiūriu, kad čiūt ne 3D filme esu - palei nosį kirmėliukai (tokie, kaip obuoliuose ar uoguose būna) skraido, tik tokie rusvi, tarsi iš oro burbuliukų sudaryti... Linksma (nors ir neramu). Kai jau jie makareną pradės šokt, tada bus aiškus ženklas...
- 2015 06 30, 15:28
Na, dėl kirmėliukų nuraminta jau - elementarus nuovargis. Bet užtat raudona dėmelė prie rainelės vis tiek neramina.
- 2015 06 30, 17:29
Savaitgali bebunant festivalyje gamtoje isisiurbe erke
pastebejau greit it issitraukiau, bet baime ir paranoja, kad uzsikreciau encefalitu ar laimu neiseina is galvos dabar
O suzinot nera kaip, tik laukti... laukti dvi savaites, gal menesi... Labai bijau, o dar plius turiu stipriai isreiksta hipochondrija, tai galima isivaizduoti kas dedas galvoje....
pastebejau greit it issitraukiau, bet baime ir paranoja, kad uzsikreciau encefalitu ar laimu neiseina is galvos dabar
O suzinot nera kaip, tik laukti... laukti dvi savaites, gal menesi... Labai bijau, o dar plius turiu stipriai isreiksta hipochondrija, tai galima isivaizduoti kas dedas galvoje....
- 2015 08 05, 21:00
Savikritika strikes. Atrodo, kad nei veikla mano įdomi, nei aš pati.