Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė paulina
#337979 Nerimauju, nes neiseina issinuomoti buto, jau 3kartus ejau apziuret, ir vis kokia nesamone.. tai anksciau pries mus isnuomoja, tai visa grupe pasikviecia apziuret ir muskis del to buto, arba isvis, dar ir parduodamas! Nesekmes veikia.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#337980 Vilniuje tai agentūros greit pagriebia nuomojamus butus
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#338004 Ir Kaune taspats, per agentura visi nuomoja, jiems nieko nekainuoja, o kas nori issinuomoti mokek nuo 60-120euru vien agenturai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
paulina rašė:Ir Kaune taspats, per agentura visi nuomoja, jiems nieko nekainuoja, o kas nori issinuomoti mokek nuo 60-120euru vien agenturai :bloga

Laikraščių pažiūrėk, kur su skelbimais būna, nes būna gi, kad visokie senukai nesinaudoja internetu ir net nežino kam tos agentūros ir, kad jos yra naudojamos, tai gali būt ten skelbimukų, kur be tarpininkų nuomoja.
Parašė yoyoyo
#340771 to, kad sukirtau šokoladą :cry:
Parašėwelbendy
#340841 Nerimauju, kad arba mano akim, arba mano smegenim šlabankšt: nukreipiau akis į sieną ir žiūriu, kad čiūt ne 3D filme esu - palei nosį kirmėliukai (tokie, kaip obuoliuose ar uoguose būna) skraido, tik tokie rusvi, tarsi iš oro burbuliukų sudaryti... Linksma (nors ir neramu). Kai jau jie makareną pradės šokt, tada bus aiškus ženklas... :)
Parašėwelbendy
#340842 Na, dėl kirmėliukų nuraminta jau - elementarus nuovargis. Bet užtat raudona dėmelė prie rainelės vis tiek neramina.
Vartotojo avataras
Parašė someday
#340845 Savaitgali bebunant festivalyje gamtoje isisiurbe erke :( pastebejau greit it issitraukiau, bet baime ir paranoja, kad uzsikreciau encefalitu ar laimu neiseina is galvos dabar :( O suzinot nera kaip, tik laukti... laukti dvi savaites, gal menesi... Labai bijau, o dar plius turiu stipriai isreiksta hipochondrija, tai galima isivaizduoti kas dedas galvoje....
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#342722 Savikritika strikes. Atrodo, kad nei veikla mano įdomi, nei aš pati.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
pasipoginam rašė:Savikritika strikes. Atrodo, kad nei veikla mano įdomi, nei aš pati.

Oi tai sitokie smugiai tikrai labai sunkus gali net papblogeti, kas pades tai savo nuomones turejimas pilnai suprantu tave.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#342725 Kad amžinai būsiu supista tinginė.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
pasipoginam rašė:Savikritika strikes. Atrodo, kad nei veikla mano įdomi, nei aš pati.

Jei nori pakalbet parasyk man zinute
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
malonas rašė:Kad amžinai būsiu supista tinginė.

Dirb del saves kiti neturi teises taip iskeikineti
Vartotojo avataras
Parašė Juste06
#342728 Nerimas be jokio logiško paaiškinimo sucks.
O dar prieš keletą dienų galvojau, kad viskas, kas juoda, jau praety...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#342729 O as susitaikiau blogiau but nebus, gal bus ir geriau juk nezinia kaip bus.