Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#342824 Velniai, pimpalai, kraujai, gyvates ir kiti. dazni sapnai budavo :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#342835 Sianaktine nesamone. Lipau laiptais zemyn ir niekaip negaliu nulipti, gaunasi vienas aukstas zemyn, vienas aukstyn,
tai sugalvojau lipti viena auksta i viena puse tada apsisukti ir lipti i kita ir tada nulipau i apacia :D
Parašėwelbendy
#342985 Net keli skirtingi siužetai buvo šiąnakt. Iš pradžių sapnavau, kad prie mano akių numirė mama (tfū tfū tfū), paskui kad važiavau į savo vestuves, bet kažko prišnekėjau ir jaunikis pabėgo, bet tada atsirado kitas jaunikis (dar geresnis, che che), tik kad nuo šito pati susinervinus pabėgau kažkur paupiais. Ir galiausiai sapnavau, kad grįžau į mokyklą, dvyliktą klasę ir nusirašinėju nuo klasiokų tvarkaraštį, jau reikia eit į pamoką kažkur vos ne į požemius, bet nespėjau persirašyt, iš kažkur atsirado žiemos epizodas (daug sniego ir kažkur brendu per pūgą), o paskui vėl mokykla, kažkoks dizaino vakaras, ir galiausiai toks žiauriai įkyrus ir nesuprantamas garsas - mielasis žadintuvas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#343478 Nusivede mane uz rankos sokti, as buvau apsirenges kazkokiais senoviniais prabangiais drabuziais aplink mus stovejo plojikai (nezinau koks ten sokis senovinis turejo but) ir as klausiu ar tu mane pirma karta sapnuoji, ji atsake ne pirma pabudau :(
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#343480 Jūs džiaukitės, sapnuojat, man po Valdoxano ir/ar migdomųjų niekas nesisapnuoja, o anksčiau bandžiau praktikuoti sąmoningą sapnavimą. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#344405 Syryt sapnavau, kad vaziavau autobusu ir velniskai sviete saule, nejo pasislepti, negalejau pakilti is vietos. Sapnavau, kad stotelej bandau pasislepti nuo saules, bet ji vis mane pasiveja ir seselio nelieka, o ta saule tokia nemaloni.... O pabudus is tikro i mane taip nemaloniai sviecia saule ir neleidzia miegoti... Va taip mane pazadino- per sapnus.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Nepasitikinti rašė:Syryt sapnavau, kad vaziavau autobusu ir velniskai sviete saule, nejo pasislepti, negalejau pakilti is vietos. Sapnavau, kad stotelej bandau pasislepti nuo saules, bet ji vis mane pasiveja ir seselio nelieka, o ta saule tokia nemaloni.... O pabudus is tikro i mane taip nemaloniai sviecia saule ir neleidzia miegoti... Va taip mane pazadino- per sapnus.

Tikrai labai idomus sapnas, noriu pakomentuot... kas tau gyvenime nemalonu, nemalonumus kelia? Saule siaip labiau rodo i kolektyva vadovaujama vieno zmogaus, gal jis ir kelia tame kolektyve nemalonumus? Vyriskis ko gero? Siaip kazkas net sakyciau tave silpnina, issunkia gyvibinguma, gal jautiesi kaip piltu vandeni i kiaura kibira ir tas vanduo prabega, taip ir su tavo gyvibiskumu? Siaip jauciu labai negeras sapnas ir labai didele tikimybe, kad prasmingas, pranasingas.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#344408 Kad vyriskis silpnina ir atima energija visa tai tiesa ir zinau ta ir jauciu, bet kol kas taip patogiau... Ne antra puse cia ir ne joks draugas. Bet kol kas nieko keisti yra geriau, bent jau finansiskai, o dvasiskai istversiu.. Stresas, itampa mano kasdienybe.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Nepasitikinti rašė:Kad vyriskis silpnina ir atima energija visa tai tiesa ir zinau ta ir jauciu, bet kol kas taip patogiau... Ne antra puse cia ir ne joks draugas. Bet kol kas nieko keisti yra geriau, bent jau finansiskai, o dvasiskai istversiu.. Stresas, itampa mano kasdienybe.

Saunuole tu :)))
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
#344420 Šianakt sapnavau, kad labai romantišką sapną.. tiksliai nepamenu apie ką, pamenu tik jausmą, kad buvo laaabai gera :DD kažkoki pranešimą skirtą man perskaičiau ir pilve atsirado drugeliai :) tai širyt toooks pozityvas man :) darbe sėdžiu ir savam kailį netveriu :DD
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
silvinija rašė:Šianakt sapnavau, kad labai romantišką sapną.. tiksliai nepamenu apie ką, pamenu tik jausmą, kad buvo laaabai gera :DD kažkoki pranešimą skirtą man perskaičiau ir pilve atsirado drugeliai :) tai širyt toooks pozityvas man :) darbe sėdžiu ir savam kailį netveriu :DD

Na jo buna tokiu labai maloniu sapnu, gaila, kad tikrovej to nera, o tokie sapnai kaip narkotikas grynai nori dar ir dar tai patirti :DD
O sianakt man nemalonumas buvo, atrodo, kad i mane mieganti i veida mete degancia cigarete, bet ne sapnas dar neuzmiges buvau. :(
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#344425 Siandien tai sapnavau, jog labai sunkiai knyga skaitau, prisiversdama...
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
Nepasitikinti rašė:Siandien tai sapnavau, jog labai sunkiai knyga skaitau, prisiversdama...

Sakyčiau tas prisivertimas tau sapne turėjo sukelti įtampą, įsitempimą. O gal kažką kitą jautei? Knyga gali būti tik psichikos "žaisliukas" - priemonė per vaizdinį sukurti tai, ką jautei.
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
silvinija rašė:Šianakt sapnavau, kad labai romantišką sapną.. tiksliai nepamenu apie ką, pamenu tik jausmą, kad buvo laaabai gera :DD kažkoki pranešimą skirtą man perskaičiau ir pilve atsirado drugeliai :) tai širyt toooks pozityvas man :) darbe sėdžiu ir savam kailį netveriu :DD

Sveikinu! :super Geras sapnas, dar su tokiu poveikiu ;) įdomu, kas tame pranešime buvo parašyta? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
Nepasitikinti rašė:Syryt sapnavau, kad vaziavau autobusu ir velniskai sviete saule, nejo pasislepti, negalejau pakilti is vietos. Sapnavau, kad stotelej bandau pasislepti nuo saules, bet ji vis mane pasiveja ir seselio nelieka, o ta saule tokia nemaloni.... O pabudus is tikro i mane taip nemaloniai sviecia saule ir neleidzia miegoti... Va taip mane pazadino- per sapnus.

Būna sapnų, susijusių su realybe - kas vyksta aplinkui, mes tarsi negirdime, nejaučiame, bet organizmas ir psichika reaguoja, mums to neįsisąmoninant. Įdomūs sapnai :) O tai, kad sapne negalėjai niekur pasislėpti susiję su tuo, kad realiai fiziškai tu buvai nejudri, lengvai pasiekiama "plėšrūnei" saulei :)