Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345322 Tikiuosi Partizanas neperilgai ant žolytės sėdėjo, nes galėjo sušalti :}
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#345324 Oj nea :) išsirinkau vietą apšviestą saulės ir buvo labai šilta :)))
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#345367 :da Užduočių !!!
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345378 Issivirk arbatos skanios su citrina ir medum ir isgerk uz mane :D
Parašė vejovaikas
#345432 Išeik į lauką ir prisirink kaštonų ir lapų
sudeliok gražią rudenišką kompoziciją kompoziciją ir tapyk ją , žaisk su spalvom, eksperimentuok(arba gali tapyti bet ką kas šaus į galvą. Jei neturi dažų tai piešk!)
Susirask receptą ir pagamink ką nors skanaus ko dar nesi gaminusi! Tada papuošk stalą, užsidek žvakę ir skaniai, lėtai, pasimėgaudama pavalgyk!(jei nori gali pasikviesti ką nors ir pavaišinti!)
išmok valgyti su kiniškom lazdelėm!
Pasidaryk kokią laisvą dieną žygį(jei nori viena jei nori pasikviesk ką nors kartu) ir eik ten kur tau norisi, eik , eik eik ir nesustok, pamiršk viską, vienintelis tavo darbas eiti! Siūlau įsidėti maisto ir kai išaalksi užkąsti, išgerti kokios arbatėlės iš termoso.
susirask kokią fitneso treniruotę ir judėk , judėk kol suprakaituosi, o po to nueik į dušą ir pajusk kaip gera nusiprausti ir pailsėti!:D
Fotografuok(jei turi fotoparatą) tiesiog eik ir ir fotografuok viską kas pasirodys įdomu ir patrauks tavo akį.
parašyk kam nors kam šiaip nerašytum.D
Pasidomėk apie Europos savanorių tarnybą ir pamąstyk ar tu norėtum tokios patirties.
Užduok sau filosofinį klausimą ir pamastyk apie jį. Užrašyk savo mintis.Tada užduok jį visiems pažįstamiems, draugams ir užrašyk atsakymus.:D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Katinas rašė:Issivirk arbatos skanios su citrina ir medum ir isgerk uz mane :D

Geriu dabar ..tai už už tave :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#345437 Oj kiek daug užduočių vejovaiki B) :super Pasistengsiu viską atlikti :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#349966 Anadien vilkdamasi savo rudeninę-pavasarinę striukę atradau kišenėje pilną kaštonų ir konkorėžių. Buvo smagu juos rinkti ypatingai lapus, nes AŠ MYLIU RUDENS LAPUS B) Parėjus namo bandžiau kažką nutapyti, bet mano meniniai sugebėjimai ties tapymu kartais pastringa :roll: tad man rodos suplėšiau tą piešinį :D Na bet vistiek buvo smagu

Susirask receptą ir pagamink ką nors skanaus ko dar nesi gaminusi
! šitas atliktas
papuošk stalą, užsidek žvakę ir skaniai, lėtai, pasimėgaudama pavalgyk
Šitas ir
bet ne abu vienu metu... :oops:

Pasidaryk kokią laisvą dieną žygį
oj tokių dienų buvo daug , nes man labai patinka vaikščioti :oplia

susirask kokią fitneso treniruotę ir judėk
Atlikta, kaip tik vėl po n laiko pertraukos pradėjau ssportuoti
:dukstam

Fotografuoju gan dažnai , nes man patinka įamžinti visokias nesamones :bloga

Pasidomėk apie Europos savanorių tarnybą ir pamąstyk ar tu norėtum tokios patirties.
Kaip tik vakar daug skaičiau apie tai. ir.... TAAAAIP labai norėčiau tik jei tai nesikirstų su mano moralinėm taisyklėm . :roll:

O dėl valgymo kiniškom lazdelėm tai.... aš net sušius valgau su rankom dažniausiai :D :roll: tai ties tuo reiks padirbėti .