Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Andrej
#345498 Sveiki, norejau paklaust visu kurie vartojot ar vis dar vartojat antidepresantus. Kiek jums teko ju pakeist kol atradot savo tuos kurie jums tinka vartot ir tikrai padeda ? Ir butu idomu suzinot prie to pacio kiek laiko geret juos kol bent jau nuotaika pagerejo ? :? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345499 Geriu pusantru metu vienus, kita sav pas psichiatre, jei nekeis reikia pacia psichiatre keist, nes jau atsibodo ir nebegaliu.
Parašė sophie
#345501 Iš pradžių gėriau tik agomelatiną, poveikis buvo beveik joks. Po kurio laiko prie jo gavau venlafaksino, ir šita kombinacija per kokius pusantro mėnesio pastatė ant kojų.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Andrej rašė:Sveiki, norejau paklaust visu kurie vartojot ar vis dar vartojat antidepresantus. Kiek jums teko ju pakeist kol atradot savo tuos kurie jums tinka vartot ir tikrai padeda ? Ir butu idomu suzinot prie to pacio kiek laiko geret juos kol bent jau nuotaika pagerejo ? :? :roll:

Geriu tuos pacius 10 metu kazkur, o bandes visus imanomus
Vartotojo avataras
Parašė Andrej
Katinas rašė:Geriu pusantru metu vienus, kita sav pas psichiatre, jei nekeis reikia pacia psichiatre keist, nes jau atsibodo ir nebegaliu.

Nu cia jau tikrai ilgokai ;o man po menesio beveik pakeite i kitus..
Parašė zazule
#345730 Sveiki. Antras mėnuo, kaip geriu sertraliną. Nuotaika stipriai pagerėjo :super . Manau, kad šis vaistas man tinka. Norėčiau paklaust, kiek laiko tęsiasi palaikomasis gydymas antidepresantais?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345744 Nuo individualaus atvejo priklauso. Vieniems mėnesiai, kitiems metai ar dešimtys. Čia jau tavo psichiatras pasakys. Aš pvz geriu pusantrų metu ir nei kiek nepagerėjo. Tiesa, ne Sertraliną.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#345770 Ilgiausiai esu isgeres remerona virs metu visi kiti tai po du tris menesius ir mesdavau, del salutiniu, del negalejimo gert, ar siaip, ar nebeveikdavo, paskutiniais metais dauguma antidepresantu kazkaip per silpi pasidare, tai va zymbalta dar jauciu isgeres, kad apramina kitu poveikio visai nejauciu.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
zazule rašė:Sveiki. Antras mėnuo, kaip geriu sertraliną. Nuotaika stipriai pagerėjo :super . Manau, kad šis vaistas man tinka. Norėčiau paklaust, kiek laiko tęsiasi palaikomasis gydymas antidepresantais?

jei gerai jautiesi tai gerk ir nesuk galvos. jau naturali serotonino gamyba suzalota nuo vaistu ir niekad be ju nebebus gerai
Parašė zazule
#345852 Dar priedo vartoju xeplion, Man atrodo, nuo šio vaisto vartojimo pradžios ir prasidėjo depresija. Tai turbūt teks antidepresantus gert kol jį leisiuos.
Parašė rimax
#350235 Per metus - ketvirti. Buvo mirtazapin veliau valdoxan . Xanax kaip priedas vakare, dabar skyre sertralin . Matysiu kaip veiks, nes is visko ka bandziau kazkokio tikro ilgalaikio pagerejimo nebuvo :(