Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Ethan
#347110 Ar galima išplėšti puslapius iš kompenuojamų vaistų paso, be pasekmių? Nes man gėda, ateinu, vaistininkei duodu, ji atsiverčia, o ten pirmam puslapy RISPERIDONI * mg. Galvoja koks tai psichas ar ką. Man daugiau neišrašo neuroleptikų, tai jei išplėčiau, tai to nebūtų.
Dar norėjau pasakyti, aš kai ateinu į psichikos sveikatos centrą, iš kart galiu atpažinti šizo turinčius, nes jie stori, ir tokie sulėtėję, apspengę, man regis. Nors ką gali žinoti, gal nuo antidepresantų stori. Aš pats tai plonas kaip šaka, kad ir kiek valgyčiau.
Parašė Ethan
#347122 Nu jo, gal geriau neišplėšti. Bet aš dabar skaitau kompensuojamųjų vaistų paso savininko atmintinę, ir ten rašo, kad naują pasą galima pasidaryti už 3 lt, jei jis sugadintas - už 50 lt. Nerašo, kad pasas turi būti užpildytas, kad jį keistum. O ir 50 lt sumokėti nedidelė bėda. Reiks šituo variantu pasidomėti. Čia rašo, kad keičia gydymo įstaiga.
Parašė sophie
#347134 Niekas nekeis dar nepabaigto paso. Jei bent vienas tuščias receptas yra, o, tarkim, reikia dviejų vaistų, net ir tai nekeičia - gydytojas su antspaudu turi "sugadinti" receptą, kad išrašytų naują knygelę.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#347136 Manau ir baudų kainos dabar pasikeitusios, o ir problemą įtariu matai tik tu vienas, nes vaistininkei mažiausiai rūpi kas tau ten buvo išrašyta ir nuo ko tu gydaisi. Ji tave pamatė ir pamiršo, o tu vis galvoju: Va ji dabar galvoja kad aš visiškas psichas.
Taip kad nesidaryk problemų ten kur jų nėra :)