- 2015 12 27, 17:23
užpyyyp mane bukagalviai vyrai, kurie įsivaizduoja esantys pasaulio centrai aplink kuriuos moterys turi suktis kaip planetos, eikit jūsų visi po velnių, nx mum jūsų reikia, sunku pasakyti atsiprašau???? BL BL BL aš tik norėjau viską pradėti iš pradžių, išliejau širdį, pasakiau kaip branginu mūsų santykius, o jūs žinote ką jis parašė? Ups buvau užmigęs ir viskas, tai bl eik toliau ir miegok susiškas mulki
silvinija rašė:užpyyyp mane bukagalviai vyrai, kurie įsivaizduoja esantys pasaulio centrai aplink kuriuos moterys turi suktis kaip planetos, eikit jūsų visi po velnių, pyyp! mum jūsų reikia, sunku pasakyti atsiprašau???? BL BL BL aš tik norėjau viską pradėti iš pradžių, išliejau širdį, pasakiau kaip branginu mūsų santykius, o jūs žinote ką jis parašė? Ups buvau užmigęs ir viskas, tai bl eik toliau ir miegok susiškas mulki
Nors pasukt galejo. Muset bendrauha taip kaip su savo draugais, kazin ar pats nepasijuto durnai

bet viestiek tu užknisi. Pabandyk man nenueit ryt pas psichologę... gausi į šikną.