Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė silvinija
#347822 užpyyyp mane bukagalviai vyrai, kurie įsivaizduoja esantys pasaulio centrai aplink kuriuos moterys turi suktis kaip planetos, eikit jūsų visi po velnių, nx mum jūsų reikia, sunku pasakyti atsiprašau???? BL BL BL aš tik norėjau viską pradėti iš pradžių, išliejau širdį, pasakiau kaip branginu mūsų santykius, o jūs žinote ką jis parašė? Ups buvau užmigęs ir viskas, tai bl eik toliau ir miegok susiškas mulki
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
silvinija rašė:užpyyyp mane bukagalviai vyrai, kurie įsivaizduoja esantys pasaulio centrai aplink kuriuos moterys turi suktis kaip planetos, eikit jūsų visi po velnių, pyyp! mum jūsų reikia, sunku pasakyti atsiprašau???? BL BL BL aš tik norėjau viską pradėti iš pradžių, išliejau širdį, pasakiau kaip branginu mūsų santykius, o jūs žinote ką jis parašė? Ups buvau užmigęs ir viskas, tai bl eik toliau ir miegok susiškas mulki

:D Nors pasukt galejo. Muset bendrauha taip kaip su savo draugais, kazin ar pats nepasijuto durnai :D
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
Vaiduk rašė:
silvinija rašė:užpyyyp mane bukagalviai vyrai, kurie įsivaizduoja esantys pasaulio centrai aplink kuriuos moterys turi suktis kaip planetos, eikit jūsų visi po velnių, pyyp! mum jūsų reikia, sunku pasakyti atsiprašau???? BL BL BL aš tik norėjau viską pradėti iš pradžių, išliejau širdį, pasakiau kaip branginu mūsų santykius, o jūs žinote ką jis parašė? Ups buvau užmigęs ir viskas, tai bl eik toliau ir miegok susiškas mulki

:D Nors pasukt galejo. Muset bendrauha taip kaip su savo draugais, kazin ar pats nepasijuto durnai :D

Tikiuosi, kad pasijuto sušiktu mulkiu :D o išsikeikus tai daug geriau pasidaro :DD ypač jei tai dar ką nors pralinksmina :dance
Parašė FTL

Turbūt norėjai pasakyti "moterys turi suktis kaip palydovai".
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
FTL rašė:

Turbūt norėjai pasakyti "moterys turi suktis kaip palydovai".

koks gi skirtumas kai keikiesi :D palydovai, planetos :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#347993 Nu aš irgi supykčiau, bet čia šiaip juokelis suprask toks, kad užmigau, jaučiu trynė rankas ir galvojo porą val kaip gerai sugalvojo. :D
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#349206 Kažko kalatojuos ir balažin...ant durniaus pasimatavau spaudima....nu simta traukia,tik tas pulsas nei sioks nei toks 160
...nu nelakstau o tik lovoj guliu 3 h nakties....turbut aplanke senas negeras panikos priepolis :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
EniGmO rašė:Kažko kalatojuos ir balažin...ant durniaus pasimatavau spaudima....nu simta traukia,tik tas pulsas nei sioks nei toks 160
...nu nelakstau o tik lovoj guliu 3 h nakties....turbut aplanke senas negeras panikos priepolis :shock:

Man irgi pi***dec tas spaudimas i kapus nuvarys
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
KunigaikštisMyškinas rašė:negaliu miegot, nervuoja, ir tyliai patamsiuos sėdžiu, nes vyras miega, jam ryte į darbą... :ubju
Gera KunigaikštisMyškinas ,kad leidžia išsimiegoti vyrui . Reikia raminančių tabletę išgerti ir miegosi .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#349445 Myžnius tas Myškinas, kaip tu mane nervuoji. :ubju tau pasisekė, kad bent raminamais ir alko nepiktnaudžiauji būtum mano sąraše Nr.1. :death bet viestiek tu užknisi. Pabandyk man nenueit ryt pas psichologę... gausi į šikną. :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Nežinia
#350590 krv, nx, kaip tie draugai uzkniso. vis praso padet, paskolint, nuvezt, pagert. nu, nx, blt. nuspirksiu ismanuji ir uzblokuosiu, kai kuriuos. uzsipisimas tikras su jais but.
Vartotojo avataras
Parašė Nežinia
#350591 oi, atsiprasau, turbut keiksmazodzius vartot negalima, o tik "issikeikti"?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Nežinia rašė:krv, pyyp!, kaip tie draugai uzkniso. vis praso padet, paskolint, nuvezt, pagert. nu, pyyp!, blt. nuspirksiu ismanuji ir uzblokuosiu, kai kuriuos. uzsipisimas tikras su jais but.

Nokia lumia blokuoja, galaxy programele persisiunti ir blokuoja