Moderatorius: signs

Parašė Eli
Agni rašė:o ką darai, kai užeina noras? man sunkiausia vakarais, kai griztu namo po darbo. tada buna nerimo priepuoliai ir noriu prisigerti bei nusirukyti.

man irgi tas pats velnias. Galiu visa diena negert, bet vakare jei alaus nepagersiu, tampu agresyvi ..
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#347898 vakar pries miega bromezepamo puse tabletes (vartoju apie 2 men. kartais po dvi tabletes per diena). siandien 2 alaus vakare ir jauciausi kaip 0,5 degtines paemes... bet po 4 alaus normalizavosi viskas :shock:
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#347910 pagirios tai tragiskos siandien.. bet man jos tragiskos pasidare dar vaistu nevartojant.. kai prasidejo tos visos panikos. nebegersiu isvis kol tokia busena. ir rukalu atsisakyt teks greiciausiai, nes pastebiu, kad vis blogiau buna parukius. nors anksciau kaip tik nuramindavo.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
whitenoise rašė:pagirios tai tragiskos siandien.. bet man jos tragiskos pasidare dar vaistu nevartojant.. kai prasidejo tos visos panikos. nebegersiu isvis kol tokia busena. ir rukalu atsisakyt teks greiciausiai, nes pastebiu, kad vis blogiau buna parukius. nors anksciau kaip tik nuramindavo.

Pasidaryk kepenu AST ALT tyrimus
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Phurriz rašė:
whitenoise rašė:pagirios tai tragiskos siandien.. bet man jos tragiskos pasidare dar vaistu nevartojant.. kai prasidejo tos visos panikos. nebegersiu isvis kol tokia busena. ir rukalu atsisakyt teks greiciausiai, nes pastebiu, kad vis blogiau buna parukius. nors anksciau kaip tik nuramindavo.

Pasidaryk kepenu AST ALT tyrimus

kad as nejauciu tu kepenu. man sirdi permusineja ir oro truksta. o siandien tiesiog galva skaudejo neiprastai stipriai ir nerimas ziaurus visa diena. ir alkoholio nevartoju daznai. kol vaistus vartojau isvis negeriau. cia paekspermentuot sugalvojau. maniau gal vietoj vaistu sueis. vis abstinencija svelnesne butu. bet sh gavosi..
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#347977 Nezinau as geriu antidepresantus ir raminamuosius, na uzeina keli momentai i metus, kad norisi isgert tai po kiekvieno pasigerimo pavaziuoja stogas :girtas . ir vel nuveza i psichuske menesiuka pailseti :? ta prasme neisdurneju, bet atsiranda stiprus nerimas, panika, suicidines mintys neadekvati kalba ir panasiai...
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#348007 as tai ir negeriau kartu. bet vistiek blogai buvo. matyt lieka ilgai tie vaistai organizme pavartojus. sakau nunese nuo dvieju alaus kaip nuo vodkes puslitrio. nors vaistu diena pries tai vartojau minimalia doze ir tik karta.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#348115 Tai gerai, kad tu tik pasigeriai, o as pradejau nesamones daryti kavineje pradejau kviesti mentus, nes man atrode, kad mane kazkas nori uzpulti, po to namuose issikvieciau greitaja del kazkokio nesveiko verksmingumo suleido vaistu isvaziavo po to dar karta issikviesciau tai sako gal jau vaziuojam i ligonine neprivazinesim cia pas tave kas pusvalandi :girtas :da
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
cideksas rašė:Tai gerai, kad tu tik pasigeriai, o as pradejau nesamones daryti kavineje pradejau kviesti mentus, nes man atrode, kad mane kazkas nori uzpulti, po to namuose issikvieciau greitaja del kazkokio nesveiko verksmingumo suleido vaistu isvaziavo po to dar karta issikviesciau tai sako gal jau vaziuojam i ligonine neprivazinesim cia pas tave kas pusvalandi :girtas :da

Kam kviest greitaja, kad suleistu relaniumo kai pats gali pasirupint vaistais ir kai negera isgert, kad nurimtum
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#348128 Dabar jau pasirupinau ir leidziamais ir geriamais, bet kai man paumeja depresija tai nebepadede jokios rameskes nzn ligoninej apie menesi paguliu kazkaip atsigaunu...
Parašė Preriju_Vilke
#348169 Sveiki,
esu prisiregitravus jau seniai čia; paklaidžioju čia, paskaitau, nes pati jau n metų vartoju antidepresantus; esu ir nukentėjus nuo vaistų, nuo paskirtos perdidelės dozės , vos nenumiriau; buvo visko; gėriau clonazepamą su vynu, nes jaučiau didelį nerimą; augau nedarnioje šeimoje, nuo vaikystės labai bijojau tėvo girto, nuo to pasigavau nerimo sutrikimą; bet niekad nebuvau plaukianti pasroviui; kovojau su viskuo kiek galiu, mokykloje buvau pirmūnė, norinti tapt policininke; bet baigus studijas ir pradėjus dirbt , nepakėliau įtampos ir pradėjau clonazepamą su alkoholiu vartoti; tai buvo ne šiaip noras pasigert, bet kad mintys kitokios būtų, kad sumąstyčiau, kaip kitaip gyvent; nuolat apie tai mąstau; esu kovotoja iš prigimties, ožiaragis pgl zodiaką;
tik man labai gaila, kad mane vaikystė suluošino, matyti skandalai namuose, tėvas girtas, ir turbūt paveldėjau polinkį alkoholį;
kelis kartus sirgau anoreksija, nes aš perfekcionistė, mėgstu tvarką, siekiu tvarkingai valgyti ir kad tvarkingi namai būtų; dėl to irgi trpt išėjau iš proto ; buvo laikas, kai rankas plaudavau be perstojo, tikrindavau viską ar viskas tvarkoje - durys užrakintos ir pan. ; labai pavargdavau nuo to; ir svorį tikrindavau kaip išprotėjus;
gulėjau kelis kartus ligoninėje, niekuo man tas nepadėjo;
dabar kaip ir viskas tvarkoje, turiu mylimą žmogų, bet dar ieškau savęs, gal dar kažką pastudijuot, vis galvoju ką dar nuveikt gyvenime;
bet būna liūdna , kad turiu vartoti AD ir vis klausiu savęs , kodėl negaliu būti linksma be AD, džiaugtis smulkmenomis ir pan.
dabar geriu paroxetiną, olanzapiną ir xanaxą; išgeriu ir alkoholio, bet ne tam kad plaukt pasroviui, bet kad kažką sumąstyt daugiau, ką nuveikt šitam gyvenime;
labai daug mąstau ir pavargstu nuo to ....
labai norėčiau būt nuo nieko nepriklausoma ir tiesiog gyvent, kuriant gražų gyvenimą, bet be xanaxo .....
koks velnias sukūrė tuos vaistus ir alkoholį ?