- 2016 02 04, 21:25
O man irgi buvo panaši idėja kilusi, kad psichiatrai jei patys paragautų savo vaistų, tai būtų daug protingesni ir kompetentingesni. Aišku, to niekada nebus, ir tik retas drąsuolis tai darys.
KunigaikštisMyškinas rašė:... fignia tavo ta stomotologija, bet koks durnelis galėtų gręžti dantį...O čia tai ne tik negražus varymas, bet ir netiesa. Fredas kietas, kad gali sau vaistus išsirašyti, kad žino daug/kažkiek apie psichofarmakologiją, kad ir dėl to kad narkotikų ragavęs. Man tai asmeniškai psichiatrai į vėplas panašesni, nei stomatologai, kokias nori diagnozes nustato, kokius nori vaistus paskiria... Ta tema galima paskaityti apie tokį Gert Postel.
O man irgi buvo panaši idėja kilusi, kad psichiatrai jei patys paragautų savo vaistų, tai būtų daug protingesni ir kompetentingesni. Aišku, to niekada nebus, ir tik retas drąsuolis tai darys.

Ir retas kuris bent kažkiek gilinasi išvis dėl ko tie simptomai yra. Na man pasisekė aš tokią gydytoją suradau. Bet mano nuomone psichiatras be psichoterapinio išsilavinimo išvis neturėtų gydyti žmonių.