Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Opaque rašė:Pasiskaitinėjau vakar šitą temą, tai kai kurie komentarai išgąsdino :bloga Šiandien kaip tik be eilės buvau pas savo daktarę dėl pasikartojančių haliucinacijų, tai išrašė leidžiamo hailoperidolio ir ciklodolio nuo šalutinių, tai nuo rytojaus gersiu kiekvieną rytą po tab. Bet pirma užbaigsiu parkopaną, kurį nutraukus buvau, liko dar nemažiai tab. jo. Tai tikiuosi nebus jokių nesąmonių kaip kai kuriem čia rašiusiems.

Man, asmeniskai, nuo haloperidolio nebuvo jokiu ekstrapiramidiniu simptomu, turejau parkopano, bet jo negeriau, nes neprireike. Bet geriau ji gan trumpai, ir tabletem, nuo leidziamo gali ir kitaip but.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:tikrai per atmintį kerta parkopan?

Manau vienas is daugiausiai atminti bloginanciu. Siulau pakalbet su gydytoja del jo kasdienio vartojimo nes jis nera svarbus vaistas, o dazniausiai eina kaip pagalbininkas mazint salutiniam.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#349541 Aš jo negeriu, nes kartą netyčia dvigubai išgėrus labai keistas jausmas nemalonus buvo, gal jau koks haliūnikas. Aišku negeriu su gyd. žinia. Manęs nekausto halo, todėl nėra reikalo gert. Bet ligoninėj man jį vistiek skiria, nors dozės tos pačios...
Parašė mizantropas
#350083 aš tai parkopan dvi tabletes ryte su kava išgeriu, taip puikiai jie tonizuoja, atrodo lyg tai skraidytum, tiesa jie ilgalaikę atmintį šiek tiek slopina, bet darbinę operatyvinę atmintį, tai netgi gerina, bet man tai gerai ,kad ilgalaikę slopina, nes daug nemalonumų teko per gyvenimą patirti, tai dėka šių vaistų, to ir neatsimenu kas buvo nemalonu, ir tik kai kurie fragmentai kartais išlenda.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#350879 Gavau ketipino 25x3 dienoj bet truputi salutiniu buvo tai paskyre parkopana, nuo jo ima baime, zinau, kad praeis po 1-2 sav. tas nes seniau esu geres, bet, kad ta laika istempt geriu relanium. Kaip jum parkopanas?
Siaip istemciau be relanium gal, bet norisi, kad butu lengviau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Gavau ketipino 25x3 dienoj bet truputi salutiniu buvo tai paskyre parkopana, nuo jo ima baime, zinau, kad praeis po 1-2 sav. tas nes seniau esu geres, bet, kad ta laika istempt geriu relanium. Kaip jum parkopanas?

Kokie salutiniai su 75mg quetiapino? Cia net ne antipsichozine doze, o ir tai quetiapinas beveik nesukelia jokiu ekstrapiramidiniu simptomu, nuo kuriu parkopanas ir rasomas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
biggie rašė:
Vaiduk rašė:Gavau ketipino 25x3 dienoj bet truputi salutiniu buvo tai paskyre parkopana, nuo jo ima baime, zinau, kad praeis po 1-2 sav. tas nes seniau esu geres, bet, kad ta laika istempt geriu relanium. Kaip jum parkopanas?

Kokie salutiniai su 75mg quetiapino? Cia net ne antipsichozine doze, o ir tai quetiapinas beveik nesukelia jokiu ekstrapiramidiniu simptomu, nuo kuriu parkopanas ir rasomas.

Gliucina akis...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#350897 Cia ne nuo parkopano baime ir ne del psichologiniu aplinkos veiksniu. Tiesiog ant paleidimo ji atsirado. Nei vyr. sesutej, nei daktarei nei man nedasuto, ypac man, nes sakau gerai, galvoju jaudulys ir tiek. Paleidimas ir laidotuves buvo ir taip isejo. Talonas geg 4. Didinsiu ketipina arba clonika po puse. Velnias, v elnias, velnias :(
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Cia ne nuo parkopano baime ir ne del psichologiniu aplinkos veiksniu. Tiesiog ant paleidimo ji atsirado. Nei vyr. sesutej, nei daktarei nei man nedasuto, ypac man, nes sakau gerai, galvoju jaudulys ir tiek. Paleidimas ir laidotuves buvo ir taip isejo. Talonas geg 4. Didinsiu ketipina arba clonika po puse. Velnias, v elnias, velnias :(

Is tikruju man paskutini karta gulint ligoninej uzeidavo nerimas vakarop, niekaip neisrisau kodel, o dabar pagalvoju, kad per pietus gaudavau parkopana, gal visgi nelabai organizmas ji priime, juolab, kad jokiu kaustymu man nera ir be jo.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#352895 nuo zeldoxo prasidejo man kazkoks neramumas tai prirase cycladoli. Idomiai jie mane veike. pirma kritau miegoti nuo ju kaip akmenukas. antra .dvigubai sutrumpejo miego trukme,pabudau energinga. Nors cycladolio geriau tik 2mg. ziuresiu kaip siandien jie mane veiks :D