Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė september_end
Degas93 rašė:Sorry bet jus gal jobnuti? Jums raudonai parasyta instrukcijoje, kad galimas stiprus arba net mirtinas kepenu suzalojimas maisant antidepresantus su alku. Aisku cia mano atsakymas 2007uju metu komentarams, tikiuosi per siuos 9 metus situacija pasikeite ir tokiu idiotu nebeliko, kurie be alko gyvent negali.

sorry bet tu gal eik na*uj. ant paracetamolio pakuotės irgi parašyta, kad negalima maišyt, ir ką? užsilenktum? mirtazapiną kiek vartojau, niekad neturėjau jokios problemos su alkoholiu. vienintelis dalykas, kurį pastebėjau, tik kad padidėjo alkoholio tolerancija, daugiau nieko. jeigu tikėt visais įspėjimais, kuriuos rašo ant pakuočių jau senų seniausiai būtų buvus mano paskutinioji. milijoną kartų buvo proga.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Mindaugas303 rašė:
september_end rašė:
Degas93 rašė:Sorry bet jus gal jobnuti? Jums raudonai parasyta instrukcijoje, kad galimas stiprus arba net mirtinas kepenu suzalojimas maisant antidepresantus su alku. Aisku cia mano atsakymas 2007uju metu komentarams, tikiuosi per siuos 9 metus situacija pasikeite ir tokiu idiotu nebeliko, kurie be alko gyvent negali.

sorry bet tu gal eik na*uj. ant paracetamolio pakuotės irgi parašyta, kad negalima maišyt, ir ką? užsilenktum? mirtazapiną kiek vartojau, niekad neturėjau jokios problemos su alkoholiu. vienintelis dalykas, kurį pastebėjau, tik kad padidėjo alkoholio tolerancija, daugiau nieko. jeigu tikėt visais įspėjimais, kuriuos rašo ant pakuočių jau senų seniausiai būtų buvus mano paskutinioji. milijoną kartų buvo proga.

Um... šiaip jo, nemažai užsilenkia maišydami paracetomolį su alkoholiu, dar nemažesniai daliai atsisako kepenys, ir tada arba užsilenki arba lieki invalidu visam gyvenimui. Tik todėl, kad tau nieko neatsitiko nereiškia, kad ir kitiems taip baigsis. Bet aišku, kiekvieno čia reikalas.

visiski kliedesiai...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:Paracetamolis yra tiesiog zudikas kepenu. Jei maisyt su alkoholiu daznai tai greit pageltonuotum

Nemanau :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#349515 Mano mama serga kepenu veziu jai net tabletes vienos paracetamolio negalima jokiais budais. Daktaras sake paracetamolis yra tiesiog mirtis kepenim.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#349560 as tai jo isvis nevartoju net kai 38 temperatura buna. arbatom gydausi. zmones mirsta jo perdozave. tik nelabai suprantu ant kiek reikia kvailam but kad tokiu vaistu perdozuot..
http://www.alfa.lt/straipsnis/12565171/ ... erdozavimo
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#349562 Geras paracetamolis vaistas. Butinas gripui. Visuose gripex cold3 ir tt pagrindas paracetamolis, Bet jis kenkia kepenim labai. Jei kepenys visiskai sveikos tai nuo dezutes gripexo ar keliu tableciu paracetamolio nieko nebus
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#349565 negeriu ir tu cold3 visu. tie dar blogiau uz tabletes. jeigu kritine temperatura tai taip. bet nebuvo pas mane tokios niekada turbut
Vartotojo avataras
Parašė nusivyliau gyvenimu
whitenoise rašė:negeriu ir tu cold3 visu. tie dar blogiau uz tabletes. jeigu kritine temperatura tai taip. bet nebuvo pas mane tokios niekada turbut

Teisingai darai, paracetomolis senas ir pavojingas, o jeigu megsti isgerti tai to labiau negalima vartoti, amerikoje miltelius visus uzdraude nuo 2014 metu, nes zmones nezino ka vartoja, tablete paracetomolo plius nezinomi koldreksais visokie, gaunasi dydele doze, paskui ligonineje kas trecias senukas isrtas nuo skrandzio ir zarnyno kraujavimo, ir kepenu sugadintu, o su alkoholiu tai nuodas kepenim. Aplamai visi NVNU nesteroidines vaistai nuo uzdegimo pavojingi, aspirinas gadina skrandi stipriai, nes blokoja protaglandinus, nesvarbu kaip vartoti per burna ar zvakes vistiek vienodai gadina, paracetomolis kepenus gadina, analginas krauja gadina, uzdraustas europoje dar 1970x metais, ibuprofenas, diklofenakas, nimesulidas, coxibai visokie, oksikamai, gainda stipriai skrandi ir sirdi, labai pavojingi, sukelia infarktus, insultus, skrandzio opus ir zarnyno opus, tai tyloji mirti, 1997 metais 15 vieta buvo pagal mirtinguma tie NVNU, kaip ir AIDS, i tai tik ka zino pagal ligonius lygonineje kurie nuo reumatito vartodavo, o jeigu pliusoti ir kitu ligu, ir kai zmonems dazniausiai patys perka vaisteneje, paskui visokias atipines smegenu uzdegimai, meningitai, veziai. buvo tokiu priesuzdegiminiu kurias uzdraude nes slapimo taku vezi sukeldavo ir taip toliau. Zmones rija kilogramais priesuzdegiminius analgetikus, paskui vartoja visokius irgi nelabai gerus protonu pompos blokatorius tipo omeprozoli lansoprozoli, kai skrandi sugadino..o smegenus sugadino ejna pas psichaitrus, o kai sirdi pas kardiologus. Reikia 10 kart pagalvoti pries vartojant priesuzdegiminius ir tai turi skyrti gydytojas jums. paracetomolis taip pat yra nesteroidinis priesuzdegiminis, visi gavloja jeigu parduodasi seip sau be recepto reiske nepavojingas. O tai rimtas preparatas, veikia smegenus gipotalamus, mazina temperaturos slenksti, kad smegenus galvotu kad reikia dabar pradeti prakaituoti, paledzia mechnizmus tam tikrus, o organizmas kaip tik pradeda pats kovuoti kai temperatura 38 -38.5 iki tol isvis nereikia nieko vartuoti, tik daug gerti vandens, ir guleti siltoje lovoje, temperatura dazniausiai yra tik antra diena maksimali, paskui praejna, ir reikia judeti, jeigu yra galimibe, jau antra , trecia diena, gripas pats praejna po savaites, be vaistu, su vaistais per 7 dienos ;) Lengvai gydyti ta , ka nereikia gydyti. Be to jokiu vaistu nuo grippo nera, imunomoduliatoriai, imunostimuliatoriai neveikia, vitaminai , cesnakas neveikia, kaukes ranku plovimas neveikia. Veikia tik sveikas gyvenimo budas ir dregnumo reguliacija , kad ne per sausa gerkle butu, tada virusai lengviau papuola, nes sausa gerkle reiske neapsaugota.
Vartotojo avataras
Parašė nusivyliau gyvenimu
Phurriz rašė:
cideksas rašė:Tai gerai, kad tu tik pasigeriai, o as pradejau nesamones daryti kavineje pradejau kviesti mentus, nes man atrode, kad mane kazkas nori uzpulti, po to namuose issikvieciau greitaja del kazkokio nesveiko verksmingumo suleido vaistu isvaziavo po to dar karta issikviesciau tai sako gal jau vaziuojam i ligonine neprivazinesim cia pas tave kas pusvalandi :girtas :da

Kam kviest greitaja, kad suleistu relaniumo kai pats gali pasirupint vaistais ir kai negera isgert, kad nurimtum

Ar buvo tau efekto skirtumas kai leido relaniuma ir kai vartoji tablete ?
Parašė Degas93
september_end rašė:

O tai tu kaip suprantu tai ir bandai pasiekti? :) Gal ir horoskopais tamsta tikite? Tuomet manau dazniau pas daktara apsilankyt reiketu.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Degas93 rašė:
september_end rašė:

O tai tu kaip suprantu tai ir bandai pasiekti? :) Gal ir horoskopais tamsta tikite? Tuomet manau dazniau pas daktara apsilankyt reiketu.

Prajuokinot abu :D
Vienas eksperimentuoja- vaistus maiso ir daro kokteilius su alkoholiu, o kitas( kaip ir teisingesnis) bet irgi farmakologija uzsiima :D
Parašė Ieva Mickutė
#420127 čia kiek skaičiau, daug kas geria ad kartu su alkoholiu, o kas nors yra, kad neišgertų vaisto tą dieną dėl to, kad gers alkoholi? nes nežinau kaip čia padaryti dabar..