- 2015 05 04, 20:00
Man, asmeniskai, nuo haloperidolio nebuvo jokiu ekstrapiramidiniu simptomu, turejau parkopano, bet jo negeriau, nes neprireike. Bet geriau ji gan trumpai, ir tabletem, nuo leidziamo gali ir kitaip but.
Opaque rašė:Pasiskaitinėjau vakar šitą temą, tai kai kurie komentarai išgąsdinoŠiandien kaip tik be eilės buvau pas savo daktarę dėl pasikartojančių haliucinacijų, tai išrašė leidžiamo hailoperidolio ir ciklodolio nuo šalutinių, tai nuo rytojaus gersiu kiekvieną rytą po tab. Bet pirma užbaigsiu parkopaną, kurį nutraukus buvau, liko dar nemažiai tab. jo. Tai tikiuosi nebus jokių nesąmonių kaip kai kuriem čia rašiusiems.
Man, asmeniskai, nuo haloperidolio nebuvo jokiu ekstrapiramidiniu simptomu, turejau parkopano, bet jo negeriau, nes neprireike. Bet geriau ji gan trumpai, ir tabletem, nuo leidziamo gali ir kitaip but.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

Šiandien kaip tik be eilės buvau pas savo daktarę dėl pasikartojančių haliucinacijų, tai išrašė leidžiamo hailoperidolio ir ciklodolio nuo šalutinių, tai nuo rytojaus gersiu kiekvieną rytą po tab. Bet pirma užbaigsiu parkopaną, kurį nutraukus buvau, liko dar nemažiai tab. jo. Tai tikiuosi nebus jokių nesąmonių kaip kai kuriem čia rašiusiems.