Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė anonimasx
#350342 Man tai čia labiau panašu į obsesinį kompulsinį sutrikimą. Man irgi taip pastoviai. Dėl atminties tai irgi būna kad daug ką pamirštu dėl įkyrių minčių, trukdo susikaupti. O depresija nesergu.
Bet aišku gali būti ir depresijos požymis. Kaip jau rašė čia reikia gydytojo klaust.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
insomnia rašė:O davai gal diagnozių vienas kitam nenustatinėjame?

Ne atsakymuose problema, o temos autoriaus klausime. Trinkit tema ir raudonai per visa foruma uzmeskit taisykle, kad negalima klausti tokiu klausimu, nes kazkas gali leptelt zodziu per daug ir galimai bus pasalintas is forumo.
Parašė anonimasx
insomnia rašė:O davai gal diagnozių vienas kitam nenustatinėjame?

Nu tai gi paklause zmogus...
Parašė anonimasx
#350359 Ir kam tada isvis forumas reikalingas, jeigu negalima diskutuot?
Be to niekas jam diagnoziu nenustatineja, mano komentare aiskiai parasyta kad reikia gydytojo klaust
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#350392 visos diagnozės yra [pyyp]. vienu metu pasireiškia vieni simptomai, kitu jau kiti ir taip visiems. o užrašyt, kad va, tau pvz kompulsinis koks nors, yra kvaila, tačiau tokia medicina. to reikia, kad galėtų išrašyt vaistus. o įkyrios mintys ir mane kamuoja, dėl ko vartojau neuroleptikus, greitu metu risperidoną pakeisiu kviatepinu, žiūrėsiu, gal geriau kas nors bus. ;)

man regis kasdien vis nauja diagnozė galėtų būt užrašyta. todėl nebekreipiu į tai dėmesio.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Lifelover rašė:visos diagnozės yra [pyyp]. vienu metu pasireiškia vieni simptomai, kitu jau kiti ir taip visiems. o užrašyt, kad va, tau pvz kompulsinis koks nors, yra kvaila, tačiau tokia medicina. to reikia, kad galėtų išrašyt vaistus. o įkyrios mintys ir mane kamuoja, dėl ko vartojau neuroleptikus, greitu metu risperidoną pakeisiu kviatepinu, žiūrėsiu, gal geriau kas nors bus. ;)

man regis kasdien vis nauja diagnozė galėtų būt užrašyta. todėl nebekreipiu į tai dėmesio.

Siaip tu teisus. Net gi tokios diagnozes kaip ADHD ir sizofrenija buna sumaisomos, nors gydymas apskritai turetu buti skirtingas, ADHD boostinti noradrenalina/dopamina stimuliantais, sizofrenijai blokuot dopamina neuroleptikais. Cia kaip per X-Failus: "The Thruth Is Out There" :bloga