Moderatorius: signs

Parašė BoutThatLife
John Kennedy rašė:O kaip del 'stajako' su Abilify? Ar slopina potencija? Dekui..

Tai aisku
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#340322 Siandien buvau pas savo psichiatre, tai sake, kad Abilify potencijai nedaro poveikio. Tai vienas is naujausiu vaistu sukurtas beveik be pasaliniu poveikiu..
Parašė BoutThatLife
John Kennedy rašė:Siandien buvau pas savo psichiatre, tai sake, kad Abilify potencijai nedaro poveikio. Tai vienas is naujausiu vaistu sukurtas beveik be pasaliniu poveikiu..

Tai isbandysi ir matysi ar slopina ar ne. Visus skirtingai veikia. Vieniem uztenka seroxato pagert ir nebestovi kitiem nieko
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#345363 pradejau nuo vakar si vaista vartoti kartu su klonazepamu visai nieko pokolkas salutiniu nejauciu jokiu tikios kad pritiks sis vaistas :DD
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:pradejau nuo vakar si vaista vartoti kartu su klonazepamu visai nieko pokolkas salutiniu nejauciu jokiu tikios kad pritiks sis vaistas :DD

Kas kelis menesius pasidaryk gliukozes tyrima nes gali kelti ypac pradzioi vartojimo
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#347486 Geriu po 7,5 mg Abilify. Mane paischiatras patikino, kad jis TIKRAI svorio, t.y. apetito nedidina. Bet ką daryti nežinau, nes tooooks noras valgyti. Kartu geriu 40 mg paroxetino. Įdomu, kuris čia vaistas tokias išdaigas krečia.

Visur čia šiek tiek džiaugiuosi, kad stabilizavosi nuotaika, dingo stiprus nerimas, nuotaika yra daugiausiai gera, didelis noras veiklai. Aišku nėra viskas 100 proc. gerai, nes nuotaika būna, kad ir pabanguoja, bet nėra ką lyginti su ta duobe, kurioje tupėjau.

Tik nežinau dabar, kam dėl to pagerėjimo dėkoti - paroxetinui ar Abilify. Iš pastebėjimo, tai pradėjus vartoti abilify pakilo veiklumas, aktyvumas, nuotaika. Bet nesu visiškai tikra, kad tai jis mane taip veikia. Gal tiko kombinacija? :dance Nes Abilify vartojant su kitais antidepresantais, pvz. escitalopramu, sertralinu nebuvo nieko gero. Ta prasme, kad Abilify nieko nedarė.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Geriu po 7,5 mg Abilify. Mane paischiatras patikino, kad jis TIKRAI svorio, t.y. apetito nedidina. Bet ką daryti nežinau, nes tooooks noras valgyti. Kartu geriu 40 mg paroxetino. Įdomu, kuris čia vaistas tokias išdaigas krečia.

Visur čia šiek tiek džiaugiuosi, kad stabilizavosi nuotaika, dingo stiprus nerimas, nuotaika yra daugiausiai gera, didelis noras veiklai. Aišku nėra viskas 100 proc. gerai, nes nuotaika būna, kad ir pabanguoja, bet nėra ką lyginti su ta duobe, kurioje tupėjau.

Tik nežinau dabar, kam dėl to pagerėjimo dėkoti - paroxetinui ar Abilify. Iš pastebėjimo, tai pradėjus vartoti abilify pakilo veiklumas, aktyvumas, nuotaika. Bet nesu visiškai tikra, kad tai jis mane taip veikia. Gal tiko kombinacija? :dance Nes Abilify vartojant su kitais antidepresantais, pvz. escitalopramu, sertralinu nebuvo nieko gero. Ta prasme, kad Abilify nieko nedarė.

Daktare tavo klysta.

Weight gain is a common side effect of Abilify (aripiprazole). Patients should contact their health care provider for any changes in their medical condition, including unusual weight gain.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:
HappyAngel rašė:Geriu po 7,5 mg Abilify. Mane paischiatras patikino, kad jis TIKRAI svorio, t.y. apetito nedidina. Bet ką daryti nežinau, nes tooooks noras valgyti. Kartu geriu 40 mg paroxetino. Įdomu, kuris čia vaistas tokias išdaigas krečia.

Daktare tavo klysta.

Weight gain is a common side effect of Abilify (aripiprazole). Patients should contact their health care provider for any changes in their medical condition, including unusual weight gain.

Daznai sutinkamas pasalinis efektas gali buti ir 1% populiacijos, tai jau statistiskai reiksminga. O jei imant svori, tai aripiprazolis jo nekelia arba kelia maziau, nei kiti neuroleptikai, kabinimasis prie histamino ir alfa 1 adrenerginiu receptoriu pakankamai mazas, neturetu labai itakot, nebent doze siektu ~30mg.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:

Daktare tavo klysta.

Daznai sutinkamas pasalinis efektas gali buti ir 1% populiacijos, tai jau statistiskai reiksminga. O jei imant svori, tai aripiprazolis jo nekelia arba kelia maziau, nei kiti neuroleptikai, kabinimasis prie histamino ir alfa 1 adrenerginiu receptoriu pakankamai mazas, neturetu labai itakot, nebent doze siektu ~30mg.

Klysti.

This is especially so as Abilify was originally considered to be weight gain neutral, or even to possibly assist weight loss.

However, more recently there have been claims that Abilify DOES lead to weight GAIN, causing much confusion and concern to consumers.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#347501 Visada idomu paskaityti kitu atsakymus, taciau butu geriau, jei duotum link'a, is kur cituoji.
there have been claims that Abilify DOES lead to weight GAIN
No shit? Kazkam paaugo svoris? Kitiem svoris paauga ir nuo SSRI. Yra kam svoris auga ir nuo stimuliantu. Jei taikomasi i neuroleptika su maziausia metaboline rizika, tai vis tik yra Abilify. Jei ir jis augina svori, tai su kitais augtu dar daugiau, klausimas savijautoj, jei Abilify daro savo darba su mazesniais salutiniais poveikiais, tai belieka dziaugtis.

Jav FDA patvirtino nauja neuroleptika D2 dalini agonista brexpiprazoli sizofrenijai ir depresijai gydyt. Brexpiprazolis sukurtas tu paciu farmacininku kaip ir Abilify, Abilify brand'as baiges, tai isleidzia nauja upgrade'a, pavadinimu Rexulti. Turetu buti kazkas panasaus, mazi metaboliniai sutrikimai, aktyvinantis. Gal po 5 metu galesim ir mes isbandyt.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#347502 The relationship between Abilify and weight gain appears to depend on the patient. There is no conclusive answer to the question of does Abilify cause weight gain as everyone is different. It seems sometimes it causes weight gain and sometimes weight loss, but weight gain is more common.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#350517 O cia abilify migdo nakciai? Nes vakar 20 mg olanzapino isbandziau, miegojau 6 valandas bet kazkas ne to ta prasme ne tai kad migde bet kirto per galva ir uzmigau.