Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#350616 Praktiškai visuose išmaniuose telefonuose yra tokia funkcija, o jei nėra tai galima programas parsisiųsti. Kai kurios antivirusinės, pvz. avast turi telefono numerių blokavimo funkciją.
Vartotojo avataras
Parašė Nežinia
#350621 man, tai butinai reik nusipirkt toki ismanuji, kuriame galima butu atsisiust programele "pokalbiu irasytuvas", nes kai man paskambina is darbo, as ne viska isgirstu. nz, kodel? gal cia del streso?
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#350634 Tai programėlė irgi atliks balso pašto funkciją, arba aš nesuprantu kokios tau reikia :)
Balso pašte gali įrašyti pranešimą. Žmogus tau paskambina, įsijungia tavo pranešimas a la "negaliu dabar kalbėti palikite pranešimą", tada normalus žmogus, jei svarbus reikalas palieka pranešimą, jei ne tada perskambina vėliau.
Tokių programėlių kurios vietoj tavęs pasišnekėtų kol kas dar nėra ir visos atliks panašias į balso pašto funkcijas :)
Vartotojo avataras
Parašė Nežinia
#350648 nemanau, kad darbdavys taikstysis su ta mintim, kad reiks jam palikinet balso pasta? juk paskambinus daug greiciau viskas buna.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#350656 Perskaičiau dar kartą mūsų susirašinėjimą. Taip, buvau ne taip supratęs ko tau reikia :) atsiprašau.
Žinau, kad yra tokios programėlės, bet dabar nepamenu kaip vadinasi. Tik žinok, kad pokalbį įrašinėti be pašnekovo sutikimo yra nusikaltimas už kurį gali ir kalėjime atsidurti, o bauda garantuota.
ir nemanau, kad šiuo atveju suveiks: aš neišgirstu kas buvo pasakyta.
Šiaip jei neišgirsti, labai normalu yra perklausti. Arba paprašyti kad konkrečias instrukcijas atsiūstų sms ar emailu, nes tu nesupranti kas sakoma
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
KunigaikštisMyškinas rašė:lįsk tu vabalo blauzdon kaip galvą skauda. :ubju žliumbiau... :o
Užjaučiu ,KunigaikštisMyškinas, ... warm
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
insomnia rašė:Pabandžiau įsivaizduoti kaip atrodytų lindimas vabalo blauzdon :?
:D :super

Čia tokį posakį kažkada išskaičiau per liaudies muzikos paskaitą kažkokioj knygutėj. :D
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#352532 Didžioji planetos gyventojų dalis yra šiukšlės.
Pasaulis pilnas neapykantos, tuštybės ir debilumo.
Aš esu šūdas kaip ir dauguma.
Bet dabar ne apie mane.
Dabar apie visus kitus.
Kiek daug zombių.
Bet ją jie ėda? Kur jie randa smegenų?
This planet is a fucking joke.