Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#350287 Geriau venlafaksina, escitaloprama, mirtazapina, sertralina, fluoksetina, paroxetina, nortriptylina. Labai stiprus buvo 300mg venlafaksino ir 75mg nortriptylino derinys.
Parašė Seglkav
#351129 Per daugiau nei metus laiko jau gėriau paroxetiną, valdoxaną, cymbaltą, lamictalį, efexorą, depakiną ir prie jų visų nuolatos bromazepamą ir dabar dar išrašė ketipinor :bloga aišku, ne visi čia išvardinti yra ad, bet faktas, kad belekiek jau vaistų spėjau pakeisti :?
Parašė Seglkav
Vaiduk rašė:
Seglkav rašė:P.s.
Dar pamiršau zoloftą :D

Dar liko keli kol bus ka keist gerai, kai jau nebebus bus grabai :D

Tada pradėsiu ratą nuo pradžių :super
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Seglkav rašė:
Vaiduk rašė:
Seglkav rašė:P.s.
Dar pamiršau zoloftą :D

Dar liko keli kol bus ka keist gerai, kai jau nebebus bus grabai :D

Tada pradėsiu ratą nuo pradžių :super

Suk suk rateli kol jis dar sukasi aisku :D
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#360800 vaje,sertralinas-ne,triptico ar kaip ten-ne,cymbalta-ne,caoxil -ne,fluaaxol ne,ciprolex ,jauciu,irgi ne,dar keletas,kuriu nepamenu/Gerieji zmones,ko prasyti,kad isgyvenciau.Lorafenas gerai,bet tai juk prastas variantas warm
Vartotojo avataras
Parašė markalone
Rola Balčiūtė rašė:vaje,sertralinas-ne,triptico ar kaip ten-ne,cymbalta-ne,caoxil -ne,fluaaxol ne,ciprolex ,jauciu,irgi ne,dar keletas,kuriu nepamenu/Gerieji zmones,ko prasyti,kad isgyvenciau.Lorafenas gerai,bet tai juk prastas variantas warm

įdomu, kuo netiko Cymbalta? , klausiu, nes esu vartojęs ją trejetą metų, dabar po 4-ių metų pertraukos vėl nuo liepos vartoju po 60mg kasdien, tik pavadinimu Dulsevia, tai tas pats antidepresantas, tik gamintas kitos firmos...
o ko prašyt, kad išgyventum, tai patart kaži ar įmanoma, čia jau nebent būtų laimė, jei psichiatras 'pataikytų' ką pabandyt...būna juk kartais kaip ir stebuklų gyvenime, ir niekad nežinom kada ir kam, kokių jų gali pasitaikyti...menka paguoda, žinoma, bet negi , kaip sakoma, gyvas į žemę sulysi...nebent iškeliaut lyg robinzonui kur nors...
Vartotojo avataras
Parašė markalone
Rola Balčiūtė rašė:markalone,mano mintis skaitai,noriu i negyvenama sala
o del cymbltos jau nepamenu,buvo vienas is pirmuju mano,gal tu pasaliniu neistveriau,man reikejo gero ir greito vaisto,dabar jau noriu tik gero... :(

B) ačiū, vadinas bent jau kartais panašiai jaučiamės, nes būna man tokių minčių, patraukti kartais kur į gamtos pasaulio oazę nuo viso šito žmonijos jovalo...bet kur žiemą basas dingsi...
taip, Cymbaltą kai pradėjau pirmąkart vartot, tai 'pjovė' šleikštulys, ir dar kažkokie pojūčiai, bet per maždaug dvi savaites tai aprimo...o va dabar kai antrąkart išrašė vėl to pačio preparato, tai pasakė, kad dabar jau taip nebus pradžioje, ir tikrai,-galiu sakyt ,kad beveik nebuvo šleikštulio, bei ko kito negero...bandykim bent mintyse kaip tai kartais 'atsidurt' kur nors 'negyvenamoj saloj'... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360932 o man uzeina toks noras, mesti viska..., atsiryboti nuo vysu, gyventi bomzo gyvenima, tik be alhogoliaus, valkatauti po visa lietuva, miegoti kur papuola ir kad niekas is artymu apie mane nieko nezynotu.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
Rola Balčiūtė rašė:ka zinau,nelogas varijantas :D
o kodel artimieji nori ,kad nezinotu,nerimautu juk del taves :sos:

nezinau, tiesiog taip uzeina, jauciuosi niekam nebereikalingas, nei vaikams :bloga