Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#351387 Jo turejau ir as toki, fiksuoja pulsa per blica kameros.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#351616 Vis dar 7 mėnesius džiugina meilė :))) :))) :))) :))) :heart B)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Katinas rašė:Vis dar 7 mėnesius džiugina meilė :))) :))) :))) :))) :heart B)

Ohhh kaip faina :super

Buvo šiandien pirmas vizitas pas psichoterapiauta ,israse vaistų . Partizanas gydosi, Valio Partizanui :king
Vartotojo avataras
Parašė escapethereality
#353499 labai keista, bet klausiausi savo idiotiškos širdies, kuri idiotiškai permušinėja ir toks jausmas, kad kala man tiesiai į smegenis. tai nedžiugino.
niekas nedžiugino iki tol, kol pradėjau skaityti random temų atsakymus ir ėmiau juoktis ir verkti. ir ne dėl to, kad atsakymai būtų kvaili ar juokingi ar dar kažkokie.
bet labai pradžiugino jūsų visų nuoširdumas. net gražu.
ačiū. gėlytė.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#356418 Apmirusi šita tema, reikia atgaivint. Džiaugiuosi, nes gavau šiandien darbą. Taip pat pradėjau neseniai groti grupėje :)))
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Partizanas rašė:Atradau lietuviska grupe, kurie naudoja sintezatoriu B) B) B) B) Partizanas visiskoj ekstazej :man
https://www.youtube.com/watch?v=uAsZw_ZmenI

Omg omg bus Kaune jų koncertas, einu nusipirksiu bilietus :dance
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#358039 Dar pasidžiaugsiu: darbas nealina, o ir su meile beveik metai jau, 11-20 bus lygiai :) Ir 11-04 kaip pradėjom čia bendrauti :D
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Katinas rašė:Dar pasidžiaugsiu: darbas nealina, o ir su meile beveik metai jau, 11-20 bus lygiai :) Ir 11-04 kaip pradėjom čia bendrauti :D

Deja tas jau nebedžiugina :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Katinas rašė:
Katinas rašė:Dar pasidžiaugsiu: darbas nealina, o ir su meile beveik metai jau, 11-20 bus lygiai :) Ir 11-04 kaip pradėjom čia bendrauti :D

Deja tas jau nebedžiugina :oops:

Užtat kiek tu daug žmonių pradžiugini ir prajuokini :super :achtung
Vartotojo avataras
Parašė western
#403156 Siandien isikaliau i kakta hialurono. Klinikoj zinoma. Esu visiskai nustebes, kad trys duriai gali padaryt toki stebukla lygiai po 5 minuciu. Kazkas is fantastikos srities:) Net nuotaika pakylejo:)
Parašėmeskuteee
#417864 Siandien mane pradziugino, kad pastininke atnese man siuntas, man cia kaip mini svente su dovanom :achtung