Norėčiau kyciaus, bet jau turiu šunį. Beveik kaip katinas.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: mango

Katinukai yra nuostabūs gyvūnai, gaila negaliu turėti namie, bent kol kas... Mane labai nuramina, nuima stresą, blogą nuotaiką... geriausias antidepresantas, tikrai. Dabar elgiuosi kaip keistuolė ir nuolat glostau visas kates kokias tik pamatau
turiu "priklausomybę" matyt, hipnotizuoja jie mane
. Pasiemiau ji is gatves kai jam buvo pora menesiu:) Turiu draugiska,protinga ir visada alkana kaciuka:).Labai mylimas augintinis.
maumau15 rašė:turiu grazu katina. Jis sveria 10 kg. Pasiemiau ji is gatves kai jam buvo pora menesiu:) Turiu draugiska,protinga ir visada alkana kaciuka:).Labai mylimas augintinis.
Prisimenu kai ji paemiau (jis pats prie mano koju atejo), paskui ta kaciuko mamyte prie laiptines budejo ir miaukdama i mane ziurejo tai susidare ispudis lyg ji norejo pasakyt "atiduok mano vaika", tevams irgi toks pat ispudis susidare. Dabar jam 12-13 metu.
storas 10 kg, mano gal 6 kokius sveria, bet dar jaunas. KOkios veislės jis?
Amelie rašė:Taip, tik kad jis toks labai naminis, na tikiuosi, jog sugrįš
tiek uzknisdavo mamą.
) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...
Tomas2222 rašė:Mes ir turejom siamo katę juoda buvo. Tai noredavau paglostyt tai man kai kirsdavo iškarto ir snypsdavo, visos rankos budavo apdraskytos ( arsi kaip Paulina!). Na vienu zodziu tai ka paleidom syky mieste, dar atsisuko pasiziurejo ( greiciausiai atsisvkeino) ir rove toli kur tik papuola. . Tokia vat istorija, labai grazios sibiro kates...
Ir siaip tomai, lygint zmogu su gyvunu nei 5 nei 10