Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
šunšunis rašė:Didžioji planetos gyventojų dalis yra šiukšlės.
Pasaulis pilnas neapykantos, tuštybės ir debilumo.
Aš esu šūdas kaip ir dauguma.
Bet dabar ne apie mane.
Dabar apie visus kitus.
Kiek daug zombių.
Bet ją jie ėda? Kur jie randa smegenų?
This planet is a fucking joke.

Ir ten turėjo būti žodis "ką" vietoje "ją". Neleidžia redaguoti, nu nx užsipiskit.
Parašė Ethan
šunšunis rašė:
šunšunis rašė:Didžioji planetos gyventojų dalis yra šiukšlės.
Pasaulis pilnas neapykantos, tuštybės ir debilumo.
Aš esu šūdas kaip ir dauguma.
Bet dabar ne apie mane.
Dabar apie visus kitus.
Kiek daug zombių.
Bet ją jie ėda? Kur jie randa smegenų?
This planet is a fucking joke.

Ir ten turėjo būti žodis "ką" vietoje "ją". Neleidžia redaguoti, nu pyyp! užsipiskit.

Jo, man irgi pikta ant tų kurie ją ėda. Aš neėdu :( :song
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#371608 eina pyyp! ta imone kurioj . Siuksles,gyvenimo traumos,aborto liekanos liepia dirbti per iseigine, neleidzia sirgti ir pasimti biletenio. Jei bankrutuos tai pakelsiu viena prabangaus sampano taure. Aciu dievui atleido. Dingo itampa ir noras gerti vyna. Tikros kurvos tos vadoves,vadyininkes. Ir apskritai kai kurie darbuotojai serga baisesnem psichinem ligom nei sizofrenija. Pagaliau as laisva. Savaitgali katinausi,ilsesiuosi ir ieskosiu geresnio darbo. Gyvenu tik del saves ir man pyyp! ant tos imones. Nera kas mane pakeis,tai tegu visi apsisika nuo darbo kruvio. :death :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#371613 nekenciu nesupratingos valdzios. tai buvo kaip smugis isgirst kad mane atleidzia. Ten viskas brangu. Ir apskritai kitos paruotuves mielesnes,jaukesnes,pigesnes,bei jose skanesnis maistas. Niekam nelinkiu blogo bet ta su pista parde nusipelno bankroto. Kaunui bus geriau be jos. Na chui ja. Buvo daug pliusu bet minusu daug daugiau.
Prarado nuostabia darbuotoja. :evil:
mielai prisigerciau iki komos bet nenoriu nervinti seimos.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#371615 maumau, nusiramink, nesinervok, surasi tu ta darba ir beto ten buvo daugiau minusu negu pliusu, viskas bus okei :flo
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#371636 Nu ne kiekvienam ten dirbt susirast daugiabuti kokia parduotuve kaip pvz prie manes yra dvi dirba sau ramu.
ParašėVilčius
paulina rašė:Kas nutiko, Vilčiau? :bloga

Tiesiog norėjau išsikeikti ir radau skyrių "noriu išsikeikti" tai norai sutapo su galimybėmis turbūt...
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Vilčius rašė:
paulina rašė:Kas nutiko, Vilčiau? :bloga

Tiesiog norėjau išsikeikti ir radau skyrių "noriu išsikeikti" tai norai sutapo su galimybėmis turbūt...

Prajuokinai, kažko baisaus jau tikėjausi :D
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#379315 Pradejau rukyti. Jau du pakelius sunaikinau ir trecias eigoje :ubju Pats nezinau kodel. Tur but tiesiog "vyrišką lytinį organą" dejau!
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#379336 as net nemeginu mesti rukyti, zinau kad nepavyks, nors to malonumo tiek ir beliko, kavos atsigerti ir parukyti, dejau ta organa ir as ant to rukymo, sako: rukysi mirsi, nerukysi irgi mirsi. :achtung