Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:
biggie rašė:Fizini neramuma (akatizija) gali sukelti ir neuroleptikai, kai dopamino receptoriai per daug uzblokuoti. Nuo dvieju antipsichoziniu teoriskai gali taip but, ziurint kokis ten dozes ju

ketipinor geriu 200 o zeldox 60 mg. toks ispudis kad pradzioj cikladolis dave nedideli pakiluma o veliau ta puiki nuotaika pavirto i nerima. pora dienu negersiu cikladolio ziuresiu kas bus. aciu uz info :flo zinosiu kad tai
akatizija.

Isvis nesamoningas gydymas

ka patariat daryti?pati kazka keisti negaliu nes neturiu kompetencijos ir nesu daktare.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:Using ziprasidone together with QUEtiapine is not recommended. Combining these medications can increase the risk of an irregular heart rhythm that may be serious and potentially life-threatening.

baisu paskaicius :oops: galetu man palikti viena pvz ketipinor, nors puikiai issimiegociau:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:ka patariat daryti?pati kazka keisti negaliu nes neturiu kompetencijos ir nesu daktare.

Daryti nieko nereikia, nes nesam daktarai ir nezinom del ko butent neuroleptikai paskirti, cia reikes sneketi tau su savo gydytoja. Tik ka galiu pasakyti, tai atipiniu neuroleptiku politerapija (daugiau nei vienas) nera moksliskai patvirtinta ir racijos tame nera, daug geriau paspausti vieno neuroleptiko doze, kad gauti tinkama veikima, jei nerimas butent kankina, tai quetiapinas cia pades labiau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#352964 aš irgi geriu du neuroleptikus, bet manau quetiapine skirtas man dėl savo universalumo tiek depresijos gydymo, nuotaikų kaitos, šizo simptomų.
Vartotojo avataras
Parašė LinasL
#353320 Aš vakarais gal jau kokie penki metai geriu 1.5 mg Lexotanil, nesuprantu kam, nes jokio poveikio nejaučiu, tiesiog galvoju, kad tada nebus nerimo, nes vakarais dažniausiai būdavo, dabar mažai jau jo. Ir nežinau, bijau nutraukti, bijau abstinencijos, ką patartumėte daryti? Nes daktaras sako, kad mesk ir viskas vienu kartu o aš būna negeriu tris, keturias dienas, jaučiuosiu gerai ir tada vėl išgeriu. Kaip mesti? Nes man priklausomybės fizinės nėra, čia tiesiog mano kvaila baimė :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LinasL rašė:Aš vakarais gal jau kokie penki metai geriu 1.5 mg Lexotanil, nesuprantu kam, nes jokio poveikio nejaučiu, tiesiog galvoju, kad tada nebus nerimo, nes vakarais dažniausiai būdavo, dabar mažai jau jo. Ir nežinau, bijau nutraukti, bijau abstinencijos, ką patartumėte daryti? Nes daktaras sako, kad mesk ir viskas vienu kartu o aš būna negeriu tris, keturias dienas, jaučiuosiu gerai ir tada vėl išgeriu. Kaip mesti? Nes man priklausomybės fizinės nėra, čia tiesiog mano kvaila baimė :bloga

1.5mg bromazepamo yra minimali doze silpnesnio benzodiazepino, o jei issivyscius tolerancija, tu paprasciausiai nebejauti jau poveikio. Tikrai nieko baisaus metus neatsitiks
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353350 Paskaicius susidariau nuomone tau didesne psichologine priklausomybe nuo jo nei fizine. O siaip bandyk po truputi mazint kaip ir visus vaistus. Mazink po puse po puse kol visai mesi. Nieko naujo nesugalvosi
Parašė depressed suicide
#355158 Sveiki, susiduriau su tokia situacija, kad po 6 savaiciu reikes nutraukti vaistu. Tiksliau nenutraukti, o jie baigsis ir nelabai galesiu gauti kitu. Kiekviena vakara geriu po valdoxan tablete. Vartoju apie 2 menesius. Kokios bus pasekmes ??? Dekui uz informacija....
Parašė depressed suicide
#355167 Nesijaudinu del savo sveikatos, man visiskai nera skirtumo :). Dekui uz info, bet moralu, pamokymu ir t.t pasilik sau
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#355227 valdoxanas unikalaus gan veikimo, tai gali miegas sutrikti truputi, pabandyciau melatonino gal, nes abu stimuliuoja panasius receptorius. Dar gali apetitas siek tiek sumazeti, bet tikrai nieko labai baisaus
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#355501 Melatonino + valerijono didesnes dozes palaikyk. Dar padeda magnis su b6 didelem dozem, itin didelem. B6 virs 300 mg magnio virs 1000 mg
Parašė Maika
#359275 Laba diena.Esu naujokė.Prašau patarimo.Turiu bėdą. Esu priklausoma nuo vaisto lorafeno.Jį vartoju 3 su puse metų.Pradejau nuo 2,5mg. dabar vartoju 5mg.Dar visus metus geriu kvetiapiną 100mg.Lorafeno niekaip neiseina nutraukti,net susimažinti be galo sunku.Daktarai siulo gultis į ligoninę,pravalyti organizmą lašalinėm.Bet bijau,kad ligoninej nenuvaziuotų stogas dar labiau. Gal kas turejo panasia beda.Gal kas gulejo ligoninej?