Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė insomnia
escapethereality rašė:arba Nyčė arba Kanye . - bet kuriuo atveju nėra blogai.

Nežinau ar Nyčią verta skaityti esant depresūchoje :) antžmogiu vis tiek nepavirsi, o savo vidų gerokai sujauksi
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
insomnia rašė:
escapethereality rašė:arba Nyčė arba Kanye . - bet kuriuo atveju nėra blogai.

Nežinau ar Nyčią verta skaityti esant depresūchoje :) antžmogiu vis tiek nepavirsi, o savo vidų gerokai sujauksi

Nezinau ar verta abiejais atvejais literatura gan pasenusi
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Lifelover rašė:literatūra nesenstanti, o sujaukti gali nebent tikinčiojo gyvenimą. :)

Kuo naujesnis dalykas tuo greiciau sensta... o del sujaukimo pritariu, bet nera cia nieko blogo tame sujaukime :)
Tu autoriu neskaiciau tiesiog spejau. :)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
Lifelover rašė:literatūra nesenstanti, o sujaukti gali nebent tikinčiojo gyvenimą. :)

Hmm, na nebent kvailo tikinčiojo, bet tokiu atveju taip pat sėkmingai sujauktų ir kvailo ateisto gyvenimą.
Šiaip Nyčės dėka krikščionybė labai atsigavo
Vartotojo avataras
Parašė PasiFlora
#353274 Carl Gustav Jung citata "AŠ ESU NE TAI, KAS MAN NUTIKO, O TAI, KUO RENKUOSI TAPTI ".
Tikra tiesa.
:heart Nuoširdžiai linkiu visiems tapti tokiu žmogumi, kurį patys pamilsite. :heart
Aš dar tik bandymų save mylėti kelyje. :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Peony rašė:"tu visada būsi viena" (dėja ne iškilus žmogus, bet mano šeimyniškis) - tiesiog taip jaučiuosi šiandien

Visi visada busim vieni ir lauzo man galva kodel taip yra? Kas ta vienuma pakeis draugai,veikla,antra puse,dievas. Vis tiek vel jausies vienas, ir ka su ta vienuma daryt ji visiskai neproduktyvi?
Vartotojo avataras
Parašė Peony
#353665 Turbūt todėl, kad dienos pabaigoj, kai visi užmiega vistiek lieki tik su savimi... Ir rye prabundi (jeigu aišku, sugebi miegot) ir vistiek mintimis esi vienas, net jei aplink visi zuja. Bet ta vienuma visgi tik mintimis. Juk kaip pats Vaiduk sakot, yra ir draugai, ir veikla, ir artimieji, ir t.t. Tik turbūt iš tų minčių reik pirma išsibudinti...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
Len rašė:
Deode rašė:Per didelis džiaugsmas pagimdo liūdesį.

Pasiskolinsiu šiam vakarui..

Iš ankstesnių postų , kaip galima suprast abstrakčius pasakymus . "Per didelis džiaugsmas pagimdo liūdesį "
Tai gali būt : nevartok narkotikų , nebus lomkių :D

Juodai jau užknisę visos tos filosofinės mintys , per kurias susikalbėt neina dažnai :D
Vartotojo avataras
Parašė Len
Draugelis rašė:
Len rašė:
Deode rašė:Per didelis džiaugsmas pagimdo liūdesį.

Pasiskolinsiu šiam vakarui..

Iš ankstesnių postų , kaip galima suprast abstrakčius pasakymus . "Per didelis džiaugsmas pagimdo liūdesį "
Tai gali būt : nevartok narkotikų , nebus lomkių :D

Juodai jau užknisę visos tos filosofinės mintys , per kurias susikalbėt neina dažnai :D

Cia ne filosofija. O realus jausmai. Gyvenimo patirtis.