Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
malonas rašė:O moteriai be potencijos irgi padėtum? :kazokas

Ne. Nesidomiu moters kunu ir hormonais. Butu idomu zinoma, bet mano visos zinios sutelktos ties vyru kunu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#354768 Nezinau kiek cia itakoja, bet aripiprazolis kartu yra ir SSRI, gal neokupuoja 80+ % serotonino pompos kaip iprasti AD, bet kazkiek visvien turi. Idomu tai, kad Zyprexa (olanzapinas) retsykiais sukelia spontaniskus orgazmus, ypac moterims. Man paciam, pamenu, ligoninej negaledavau pietu miegot, nes erekcija uzpuldavo :D
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#356546 Nežinau, ar man tinka tas Abilify. Labai jau stiprus nerimas, kasdien reikia xanaxo, o aš labai nenoriu prie jo priprast. Nežinau, ar nerimas toks stiprus nuo vaisto, ar tiesiog taip aš natūraliai jaučiuosi, kai negeriu olanzapino. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358559 Nutraukineju abilify... vartojau 15 mg nuo balandzio. per paskutinis trejeta menesiu regejimas nukrito per 2dioptrijas, akiu skausmas nepakenciamas. Ziuresim kokia bus abstinencija. Keiciu i ziprasidona.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:Nutraukineju abilify... vartojau 15 mg nuo balandzio. per paskutinis trejeta menesiu regejimas nukrito per 2dioptrijas, akiu skausmas nepakenciamas. Ziuresim kokia bus abstinencija. Keiciu i ziprasidona.

parasyk kaip nauji vaistukai veikia.Man nuo ju buvo nenustygimas vietoj. Beje kiek teko skaityt forumuose tai nutraukinejant ziprasidona jauciamos nenusakomos lomkes. Man ziprasidona pamazino nuo 60mg iki 40 mg tai savaite laiko jauciau lomkes.Buvo tragiska :death
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358574 nenustygimas buvo nuo abilify ar ziprasidono?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:nenustygimas buvo nuo abilify ar ziprasidono?

nenustygimas(akatizija) buvo nuo ziprasidono. Gal tau taip nebus, Man nenustygimas buvo ir nuo resperidon. Gal cia tik man taip :?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#358639 O tai nuo su kokia diagnoze juos skria, jie visai nekompensuojami ane? Kaip zyprexa vartojau tai kava gan numusdavo ta vaista, kai slopindavo, blokuodavo. O sitas xeplion kai prisikabina, gerk nors 5 puodelius kavos, nera rekcijos vistiek pulsas koks 65 :D
Zyprexa migdydavo, o xepliona susileidus kelias dienas aktyvina, tarsi, bet is kitos puses ir slopina taip idomiai, ir tas kelias dienas galiu nemiegot nakti arba nerimas but.
O kaip abilify palyginus su sitais dviem vaistai, po suleidimo tas pradinis poveikis koks? Ir koks ilgalaikis poveikis? Nes zyprexa po 10 mazdaug dienu nugaruodavo.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358657 xeplion tai ne tas pats aripiprazolis (abilify), Man joks neuroleptikas nekomensuojamas :( Kalbant apie abilify (cia abilify tema) tai geriau ryte, nei aktyvindavi nei neslopindavo, bet uzmigdavau lengvai be jokiu vaistu. Tik neurolepsija nedidele buvo ypac pradzioj , tai teko parkopanu gesinti
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Virtual rašė:xeplion tai ne tas pats aripiprazolis (abilify), Man joks neuroleptikas nekomensuojamas :( Kalbant apie abilify (cia abilify tema) tai geriau ryte, nei aktyvindavi nei neslopindavo, bet uzmigdavau lengvai be jokiu vaistu. Tik neurolepsija nedidele buvo ypac pradzioj , tai teko parkopanu gesinti

Paprasyk, kad parasytu tokia diagnoze, kad butu kompensuojamas vaistas. Daktare gali ir dvi diagnozes laikyt, daznai taip daro jei tarkim zmogus geria neuroleptikus ir antidrpresantus, paraso dvi diagnozes, viena diagnoze antidepresantam, o kita diagnoze neuroleptikam. Kai kurios daktares nenori dvieju rastyt, bet galima rast kuri rasys.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358781 Tai kad pirmiausia diagnoziu turet negaliu del profesiniu niuansu, o ir nenoriu to ko pas mane nera.
Parašė Auryte19
#360445 man ji psichiatre paskyre nuo depresijos? Ar kam nors skyre depresijai gydyti, nes apie depresija ne zodziu neuzsimena vaisto instrukcijoje.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Auryte19 rašė:man ji psichiatre paskyre nuo depresijos? Ar kam nors skyre depresijai gydyti, nes apie depresija ne zodziu neuzsimena vaisto instrukcijoje.

man atrodo ji skiria kai buna labai sunki depresijos forma arba kai buna depresija su psichozes simptomais.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#360454 Ar kam nors aripiprazolis realiai padėjo prie bipolinio sutrikimo? Neklausiu apie vaisto veikimo mechanizmą, įdomios tik nuomonės iš praktikos.