Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3444 Tai va, šiąnakt miegodama sugalvojau naują temą. Nesu tikra ar ji bus populiari, bet atkakliai sieksiu jos populiarumo. Sugalvojau tokį žaidimą, kuris mums visoms turėtų padėti po truputi nepasiduoti apatijai. Žaidimo taisyklės tokios. įstoti į žaidimą galima bet kada, išstoti taip pat. esmė tokia. kiekvieną dieną pateikiama nauja užduotis. mažytė užduotėlė, tokia, kuri turėtų būti įmanoma bet kam. nereikalaujanti kažkokių spec. sąlygų. šios dienos užduotį sugalvosiu aš, o sekančios dienos užduotį galvos tas, kuris pirmas įvykdys dienos užduotį ir t.t. įvykdžius užduotį, šioje temoje reikia parašyti, kad užduotį įvykdėm ir kaip sekėsi :D užduotis užrašoma didžiosiomis raidėmis. taigi kviečiu prisijungti, bus smagu, nes niekada nežinosit, kokia užduotėlė bus rytoj. taigi šios dienos užduotis:

PASIVAIKŠČIOTI

pirmas įvykdęs šios dienos užduotį, sugalvoja naują užduotį rytdienai.
Paskutinį kartą redagavo Agni 2007 11 14, 15:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3466 na gi :?: čia juk visai smagus žaidimas, panašiai kaip atvirumo. skatinantis kiekvieną dieną kažką nuveikti :!: įsivažiuoti į nuveikimo ritmą. na gerai, pabūsiu kantri, kol kas pažaisiu jį viena, kol kas nors prisijungs :wink:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#3476 Nu tai as prisijungiu prie sito gero Agni zaidimo.As su vaiku ejau pasivaikscioti po parka ,na jis mazas ,bet vistiek-buvo smagu ir stiprei snigo.

NUEITI PRIE VEIDRODZIO IR NUSISYPSOJUS PASAKYTI:AS GRAZI KAIP NIEKAD. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3478 va kaip smagu, aš dar tik eisiu pasivaikščioti. dar pagalvojau, kad galbūt tai tebūnie ne dienos užduotis, o vieną įvykdžius, eina sekanti, bet tas pats žmogus negali skirti dvieju užduočių iš eilės. t.y. jis negali vykdyti savo užduoties, jo užduotį turi įvykdyti kitas, na kaip atvirumo žaidime :) man rodos taip būtų geriau. taigi sekančia užduotį uždavė Oksana, o pirmas ją įvykdęs atsižymi ir pateikia savo užduotį ir t.t. ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#3479 o mes su dukra irgi psivaikščiojom :) ir kol vaikščiojom, Oksana pralenkė mus :) pažiūrėjau į veidrodį, atrodau tikrai neblogai, net nosis neraudona (nes nešalta) :lol:

sekanti užduotis:

NUSIPIEŠTI DRUGELĮ IR PRISISEGTI NAMUOSE MATOMOJ VIETOJ :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3493 Nupiešiau :D su mėlynais-violetiniais sparnais ir pasikabinau aukstai prie lubu, nes tik ten vynį radau. nauja užduotis:

PATOGIAI ĮSITAISYTI, ATSIPALAIDUOTI (ATSISĖSTI AR ATSIGULTI) IR PAKLAUSYTI SAVO MĖGIAMOS MUZIKOS, BENT 15 MIN.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Agni rašė:Nupiešiau :D su mėlynais-violetiniais sparnais ir pasikabinau aukstai prie lubu, nes tik ten vynį radau. nauja užduotis:

PATOGIAI ĮSITAISYTI, ATSIPALAIDUOTI (ATSISĖSTI AR ATSIGULTI) IR PAKLAUSYTI SAVO MĖGIAMOS MUZIKOS, BENT 15 MIN.

o kaip manai ką veikiu? :twisted: klausausi ir atsirinkinėju kuri melodija bus žadintuvas :)
ir pasivaikščioti buvau :) po miestą. paskui parvažiavau taksu.

ką čia sugalvoti? :roll: pasimankštinti :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3500 ačiū, AUmba, nebučiau niekaip prisivertus. padariau mankštą, visoms kūno dalims padariau po 20 - 50 pratimų.
sekanti užduotis:

PATOGIAI ĮSITAISYTI (ATSISĖSTI AR ATSIGULTI) IR PABŪTI BENT 15 MIN. VISIŠKOJE TYLOJE, LEISTI MINTIMS LAISVAI SKRISTI.
ParašėSandra
#3504 labai gera ideja, bet , kad as savo dienos uzduociu nespeju.....nu, bet, kai "apsidirbsiu" su skyrybom ir butu...ir as prisidesiu.....
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#3556 tyloje pasėdėjau :) galėčiau taip ir prasėdėt likusį gyvenimą, būtų fainiausia :twisted:

PASAKYTI KOMPLIMENTĄ KAIMYNEI :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3562 ui....kur tokią rast? be to nebendrauju su kaimynais :( spėju, kad ši užduotis ne man :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Agni rašė:ui....kur tokią rast? be to nebendrauju su kaimynais :( spėju, kad ši užduotis ne man :roll:

šita užduotis kiekvienai :D laaaabai sunki, tikras zapadlo :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3658 įvykdžiau :!: :!: :!: eidama pietaut sutikau kaimyne senutę, galvojau neišdrįsiu, bet pasisveikinusi pasakiau: kaip gerai šiandien atrodot. ji ir ištikrųjų gerai atrodė, visa įraudus nuo šalčio, tokia atjaunėjus. buvau nustebusi, kaip ji visa nušvyto ir paklausė: tikrai? matyt labai seniai niekas nesakė, kad gerai atrodo, ji vieniša, viena gyvena. vat buvo malonu ir man. reikia kuo daugiau žmonėm sakyt gerų dalykų.

sekanti skani užduotis:

IŠGERTI KAVOS SU SALDUMYNU :P saldumyną valgyti (pasirinktinai pagal savo skonį).
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#3665 Agni, saunuole :lol: as ryte geriau kava ir prie jos suvalgiau gabaliuka sokolado, turbut skaitosi...

NUSIPIRKTI GĖLIŲ SAU :!:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#3666 tiek to :) užskaitykim. nepastebėjau pusrytinės ataskaitos tada :wink: