- 2016 07 27, 14:36
Mane pradejo fluanxolis slopinti, diena kaip miegapele vaiksciojau. Geriau ji metus laiko. Nerima tikrai sutvarke, svorio nepriaugau nei vieno kg, tad pamaniau, kad galiu meginti nutraukti, gal tapsiu aktyvesne ir kazkiek energijos gris. Daktare leido meginti nutraukti ir būti tik su AD arba meginti vel prisideti olanzapina (kuris man kazkada sutvarke ikyrias mintis ir slykscia nuotaika, bet irgi slopino). Baigesi viskas tuo, kad septinta diena taip uzbangavo nerimas, kad maniau kojas pakratysiu. Tai jau as nebespeliojau ka gerti, fluanxoli ar olanzapina, greitai ikaliau savo 1 mg fluanholio ir nerimas nuslugo. Reiskia man dar nesutvarke nerimo per metus laiko ir fluanxoli turiu testi. Gaila tik, kad slopinima jauciu ir tingiu ka nors veikti, o siaip, nerima tikrai tvarko, nes per tuos vienerius metus nerimo jau ir nebebuvo.
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2

Savaitgaliais galėjau gulėti 16 - 18 val., bet vis tiek nepailsėdavau. Tiesa tai, kad nerimą nuimdavo, tačiau nuotaika visąlaik buvo prasta (be to dar vartoju AD). Galiausiai ėmė ir suprastėjo regėjimas (ypač tamsoje). Pasiskundžiau psichiatrei, ji sako, negali taip būt, gerk toliau. Nutraukiau savarankiškai, po trijų dienų visi šalutiniai dingo, bet smogė nerimas. Vėl pradėjau gerti, šalutiniai sugrįžo dar intensyvesni. Atvaikščiojau kaip zombis dar du mėnesius ir galiausiai visiškai nutraukiau. Įdomiausia, kad po nutraukimo, ėmiau jaustis vis geriau, pradėjau normaliai miegoti ir išsimiegoti