Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#353517 Mane pradejo fluanxolis slopinti, diena kaip miegapele vaiksciojau. Geriau ji metus laiko. Nerima tikrai sutvarke, svorio nepriaugau nei vieno kg, tad pamaniau, kad galiu meginti nutraukti, gal tapsiu aktyvesne ir kazkiek energijos gris. Daktare leido meginti nutraukti ir būti tik su AD arba meginti vel prisideti olanzapina (kuris man kazkada sutvarke ikyrias mintis ir slykscia nuotaika, bet irgi slopino). Baigesi viskas tuo, kad septinta diena taip uzbangavo nerimas, kad maniau kojas pakratysiu. Tai jau as nebespeliojau ka gerti, fluanxoli ar olanzapina, greitai ikaliau savo 1 mg fluanholio ir nerimas nuslugo. Reiskia man dar nesutvarke nerimo per metus laiko ir fluanxoli turiu testi. Gaila tik, kad slopinima jauciu ir tingiu ka nors veikti, o siaip, nerima tikrai tvarko, nes per tuos vienerius metus nerimo jau ir nebebuvo.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#353548 Jo, nerimą jis tikrai ir man sutvarko. Kažkada pagalvojau, kad galiu be jo tai po savaitės irgi maždaug taip pradėjo pykinti ir nerimas užkilo važiuojant viešuoju transportu, kad teko grįžti. Nesinorėtų jo visą gyvenimą gerti, bet jei teks tai irgi nieko tokio, nei brangus, nei šalutinių. Manęs jis neslopina stipriai, nors nutraukus atrodo geriau truputį buvo. :)))
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#353571 Tai va, ir man taip su juo. Nutraukiau ir po savaites sudas, teko atsiprasyti ir vel geriu. Pofik kiek ji gersiu, kad tik to nenormalaus nerimo nejausciau.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359510 na man tas pats, tris metus geriau seroxata su fliuanxoliu ir nutariau nutraukti is karto abu, tai man tas patc buvo, vel nerimas, tai seroxata vel pradejau, bet nerimas nedingo, tai vel geriu fliuanxoli, nerimas atslugsta.
Parašė Duloksetinas
#359717 Fluanxol poveikis nenuspėjamas, skirtingas įvairiems žmonėms. Gėriau 2 mėn., nutraukiau, vėl gėriau 2 mėn. ir vėl nutraukiau, nes man geriau jau be jo nei su juo: nors turėtų aktyvinti, mane jis migdydavo, vakare 8 lūždavau, bet naktimis prabudinėdavau kas 2 val. 5 ryte - akių atmerkt negaliu, bet ir neužmiegu :) Savaitgaliais galėjau gulėti 16 - 18 val., bet vis tiek nepailsėdavau. Tiesa tai, kad nerimą nuimdavo, tačiau nuotaika visąlaik buvo prasta (be to dar vartoju AD). Galiausiai ėmė ir suprastėjo regėjimas (ypač tamsoje). Pasiskundžiau psichiatrei, ji sako, negali taip būt, gerk toliau. Nutraukiau savarankiškai, po trijų dienų visi šalutiniai dingo, bet smogė nerimas. Vėl pradėjau gerti, šalutiniai sugrįžo dar intensyvesni. Atvaikščiojau kaip zombis dar du mėnesius ir galiausiai visiškai nutraukiau. Įdomiausia, kad po nutraukimo, ėmiau jaustis vis geriau, pradėjau normaliai miegoti ir išsimiegoti :) nuotaika pagerėjo, atsirado aktyvumas. Nerimas užeina tik trumplaikis, bangomis, stengiuosi susivokti, kodėl nerimauju, jei randu priežastį- nerimas dingsta. Jau dvi savaites nevartojau fluanxol ir visai gerai. Ilgokas čia gavos rašinėlis, bet norėjau pasakyti, kad atvirkštinė reakcija į fluanxolį tikrai pasitaiko gana dažnai.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#359718 Man buvo lygiai taip pat. Vietoj aktyvinimo, buvau uzslopinta, nuotaika prasta, liudna. Vienintelis geris, kad nerimo nebuvo.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359726 na o as be fliuanxoliu jauciausi prastai, kai vel pradejau vartoti, jau dvi savaites, tai pojutis zymiai geresnis.
Parašė Cherry nectar
#359769 Pereinu šiandien prie šito vaisto,nes cipralex netiko ir panikod atakų padažnėjo, o ir rankos drebėt pradėjo,kad centų nesugraibau. Kiek bijau pasiskaičius atsiliepimus ,bet gal blogiau nebus. Gavau 1mg tabletukes ir psichoterapeutė nuteikė,kad turėsiu +5kg ir ,kad per 3d pagerės :king
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Cherry nectar rašė:Pereinu šiandien prie šito vaisto,nes cipralex netiko ir panikod atakų padažnėjo, o ir rankos drebėt pradėjo,kad centų nesugraibau. Kiek bijau pasiskaičius atsiliepimus ,bet gal blogiau nebus. Gavau 1mg tabletukes ir psichoterapeutė nuteikė,kad turėsiu +5kg ir ,kad per 3d pagerės :king

Tau is karto 1 mg liepe pradeti gerti? man po puse tabletes pradzia buvo. Nerima nueme kaip ranka. Po to pradejau po 1 mg gerti, tai slopino, todel grizau prie puses tabletes. Metus laiko geriau ir nerimo visai nebuvo. Megink :)
Parašė Cherry nectar
#359772 Ačiū,kad kiek pozityvumo įpūtei,o tai perskaičius viską nelabai jau tikėjau,kad padės. Išrašė iškart,kad po pilną pradėčiau nors mieliau po puselę pradėčiau,bet gal lengvesnis cipralexo metimas bus nors jį tik 2sav kaip vartojau :). Treti vaistai tikiuos padès ir nereiks vèl ieškot naujų
Parašė Cherry nectar
#360731 Kuris laikas jau šitą ad geriu ir naudos nelabai jaučiu.dreba rankos,pyktis dėl nieko kyla,panikuoju kaip panikavus,vaizdas liejas. Pralauksiu iki naujų ir jei kas velniop mesiu vaistus ir nė velnio jie neaktyvina.gulečiau 24h jei ne vaikas,bet užtat apetitas pakilo,nes jo neturėjau tai ėdu,o ne valgau.bent tokia nauja :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Cherry nectar rašė:Kuris laikas jau šitą ad geriu ir naudos nelabai jaučiu.dreba rankos,pyktis dėl nieko kyla,panikuoju kaip panikavus,vaizdas liejas. Pralauksiu iki naujų ir jei kas velniop mesiu vaistus ir nė velnio jie neaktyvina.gulečiau 24h jei ne vaikas,bet užtat apetitas pakilo,nes jo neturėjau tai ėdu,o ne valgau.bent tokia nauja :D

Cia ne AD. Cia antipsichozinis neuroleptikas.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360737 mano kokteilis, nuo kuriuo jauciuosi neblogai: ryte seroxatas 20mg ir tris kartus per diena fliuanxol po puse, savyjauta gera, ti nezinau ar ilgai.