Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
maumau15 rašė:kas serga sizoafektiniu ar Jums nuotaiku neisbalansuoja alkoholis? man pastebejau gana stiprokai sugadina nuotaikas(pikta manija) :uztave

Kai man pirmais metais buvo manijakine depresija su sizoefektiniu, dar nenustate sizos buvo, tai rukydavau kas 10 minuciu, naktym klausydavaus muzikos, ir daug daug gerdavau. Kazkoks super hyper aktyvumas ir jautrumas buvo. Bet turbut ant tiek stipru buvo, kad daejo iki sizos.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#358083 internete perskaiciau "Girtiems asmenims baltų arklių(psihoze) simptomatika neišsivysto, psihoze kyla būtent tada, kai ilgai gėręs asmuo nustoja gerti ir išblaivėja. Ar taip gali buti kad alkoholio vartojimo metu psihoze pasireiksti negali?

o ka daryt jei visdel to pasireikstu psihoze geriant vyna? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Tomas2222 rašė:Tai nebent vynas pastiprintu psichozes jei esi tuo metu i jas linkus... ir tiek...

kai man buvo psichoze ir tuo metu kartais suvartodvau nemaza kieki vyno :o tai toks ispudis kad dingdavo garsai (kaimynu,gatvej esanciu zmoniu kosijimas) ir tuo metu man pageredavo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Tomas2222 rašė:Tai gal vynas padedavo atsipalaiduot ir nebekreipdavai demesio i juos. Bet liga stipres jei ji vartosi per daznai...

vartoju vyna tik per sventes:) sakyciau vynas labiau blogina depresija/manija (nuotaikas) nei sizos simptomus :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360342 as byjau alhogoli gerti vartojant vaistus, man gal pries tris metus buvo...., na zinoma nemazai pavartojau dektinaites :D , tai atsiduriau priemimo sk pamelynaves, vos beathacialino, nuo to laiko padejau kryziu, ant dektinaites!
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#360349 Man irgi gydytoja sakė geriau nevartot jokiais kiekiais, nes organizmai skirtingi, sirtingi vaistai ir galima atsidurti reanimacijoj. :bloga O per kažkokią doumentiką pasakojo atvejį JAV berods, kai vaikinukas išgėrė raminamųjų, nuėjo į vakarėlį, ten išgėrė ne per daugiausiai, grįžo namo, paėmė spragėsių, atsisėdo į fotelį TV žiūrėt ir jį taip sustingusį motina ir rado. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:as byjau alhogoli gerti vartojant vaistus, man gal pries tris metus buvo...., na zinoma nemazai pavartojau dektinaites :D , tai atsiduriau priemimo sk pamelynaves, vos beathacialino, nuo to laiko padejau kryziu, ant dektinaites!

o alaus negeri? kai su saiku tai viskas gerai. Sunku man saikingai pasivaisinti :girtas su daktare pastoviai kalbu apie tinkama,reta,saikinga vyno vartojima. Jeigu pradetu vaidentis tai deciau kryziu :death
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
KunigaikštisMyškinas rašė:Man irgi gydytoja sakė geriau nevartot jokiais kiekiais, nes organizmai skirtingi, sirtingi vaistai ir galima atsidurti reanimacijoj. :bloga O per kažkokią doumentiką pasakojo atvejį JAV berods, kai vaikinukas išgėrė raminamųjų, nuėjo į vakarėlį, ten išgėrė ne per daugiausiai, grįžo namo, paėmė spragėsių, atsisėdo į fotelį TV žiūrėt ir jį taip sustingusį motina ir rado. :bloga

daugiau lorafen su vynu ta pacia diena negersiu :bloga kai paskaiciau baisu pasidare :shock:
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:manau, kad vienos dienos neuztenka, nes organizmas sudetingas padaras......

kam neuztenka?:)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Kovotojas rašė:na as supratau, kad viena diena negersi vaistu, pries vartojant alhogoli, todel ir rasau kad vienos dienos neuztenka, jei ilga laika vartoji vaistus.

supratau:) neuroleptikus geriu visada net kai vartoju alko. Lorafen negeriu,juos gerdavau tik tada jei vyna vartodavau. Daugiau tokios klaidos nedarysiu su lorafen. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#360399 O siaube, kiek mirčių iš žymių žmonių alko plius raminamieji. :bloga Ir nebūtinai kad norėjo nusigalabyti. Tiesiog ieškodavo apsvaigimo, po to didina dozes ir prisididina.