- 2016 12 10, 06:59
as turiu pavyzdi: mano zmonos pusbrolis, vartoja vaistus, oalhogoli daznai, na visai jam yra "kuku" anksciau zmona pati buvo medike neleisdavo snapses gerti, tai buvo normalus, o dabar issiskyre ir varo viska kartu, vaistai, alhogolis, tai visai stogas pradejo vaziuoti....
Moderatorius: signs
- 2016 12 10, 08:34
Arba vaistai Arba alkoholis. Reikia pasirinkti, nes sitie du dalykai nesiderina. Jei geri vaistus tai alkoholi pamirsk visam.
- 2016 12 10, 10:09
jo, tu teisus, isitikinau ant savo kailio, tai dabar vartodamas vaistus isvis jokio alhogolinio gerimo nevartoju, nes nenoriu, kad stogas visai nuvaziuotu, taip jis vos telaikosi
- 2016 12 10, 11:58
su antidepresatais alko geriau nevartoti:) su neuroleptikais dar galima:). Atsimenu ankciau geriau vyna tai dienai zoloft neisgerdavau tai kartais kita diena budavo vos ne euforine busena
Kovotojas rašė:jo, tu teisus, isitikinau ant savo kailio, tai dabar vartodamas vaistus isvis jokio alhogolinio gerimo nevartoju, nes nenoriu, kad stogas visai nuvaziuotu, taip jis vos telaikosi
su antidepresatais alko geriau nevartoti:) su neuroleptikais dar galima:). Atsimenu ankciau geriau vyna tai dienai zoloft neisgerdavau tai kartais kita diena budavo vos ne euforine busena
sizoafektinis bipolinis tipas. depakine500mg,bupropion 150mg,zeldox 4o mg,diazepam 5mg,ksaneksas 1mg,setraline 50mg
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY
- 2016 12 10, 13:06
nezinau ir nesidomiu, kokius mano zmonos pusbrolis vartoja vaistus, bet kad alu, vyna , dektine vartoja tai zinau, tai jam nuo tos uforijos jau visai stogas nuvaziavo.
- 2016 12 10, 13:57
Daznai isgeriant ar daug prisigeriant kai tuo metu vartoji vaistus yra didele klaida, nes dauguma vaistu kelia dopamima dar kiti vaistai blokuoja dopamina, o alkoholis irgi veikia neigiamai dopamina ir visiska nesamone gaunasi galvoje ko posekoje gali ivykti psichoze. Dar plius kepenim yra peilis maisyti alkoholi su vaistais, kepenys ir taip nuo vaistu kencia, o dar prisigeri... ciroze ar letinis hepatitas ateity lauks
Kovotojas rašė:nezinau ir nesidomiu, kokius mano zmonos pusbrolis vartoja vaistus, bet kad alu, vyna , dektine vartoja tai zinau, tai jam nuo tos uforijos jau visai stogas nuvaziavo.
Daznai isgeriant ar daug prisigeriant kai tuo metu vartoji vaistus yra didele klaida, nes dauguma vaistu kelia dopamima dar kiti vaistai blokuoja dopamina, o alkoholis irgi veikia neigiamai dopamina ir visiska nesamone gaunasi galvoje ko posekoje gali ivykti psichoze. Dar plius kepenim yra peilis maisyti alkoholi su vaistais, kepenys ir taip nuo vaistu kencia, o dar prisigeri... ciroze ar letinis hepatitas ateity lauks
- 2016 12 10, 15:01
Žiauru ka jus darot, kad geriat vaistus kartu su alko apskritai, ir nesvarbu vynas alus ar vod ka, sidras ar dar koks slamstas. Psichiatrai turi grieztai kontroliuot sitokius dalykus bet jiem greiciausiai nusisjpaut. As teip gyvenau gal maziau nei menesi bet stogas buvo paciuozes kaip reikiant tai dar gerai kad sugryzo po visko. Ir dar net tik tai kad gali stogas pavaziuot bet ir nebebut gyvuju tarpe. Jau schizofrenija jei sirguliuoji tai psic turi i tai rimtai labai ziuret, na jei pats dar susivoki tai geriau baigt sitas nesamones.
- 2016 12 10, 16:19
jeigu vynas su neuroleptikais butu mirtina doze gydytoja mane apie tai ispetu
Tomas2222 rašė:Žiauru ka jus darot, kad geriat vaistus kartu su alko apskritai, ir nesvarbu vynas alus ar vod ka, sidras ar dar koks slamstas. Psichiatrai turi grieztai kontroliuot sitokius dalykus bet jiem greiciausiai nusisjpaut. As teip gyvenau gal maziau nei menesi bet stogas buvo paciuozes kaip reikiant tai dar gerai kad sugryzo po visko. Ir dar net tik tai kad gali stogas pavaziuot bet ir nebebut gyvuju tarpe. Jau schizofrenija jei sirguliuoji tai psic turi i tai rimtai labai ziuret, na jei pats dar susivoki tai geriau baigt sitas nesamones.
jeigu vynas su neuroleptikais butu mirtina doze gydytoja mane apie tai ispetu
sizoafektinis bipolinis tipas. depakine500mg,bupropion 150mg,zeldox 4o mg,diazepam 5mg,ksaneksas 1mg,setraline 50mg
- 2016 12 10, 17:09
Daugeliui daktaru neidomu ka pacientas daro. Jeigu rupetu tai pasakytu, kad yra labai Labai blogai maisyti su alkoholiu vaistus. Vynas ar degtine nera jokio skirtumo - tas pats alkoholis.
Mano daktare, kuri vienintele daug nusimano savo srityje ir su ja yra apie ka diskutuoti, tai ta daktare neberaso zmonem vaistu jeigu suzino, kad jie geria.
Tomas2222 rašė:Žiauru ka jus darot, kad geriat vaistus kartu su alko apskritai, ir nesvarbu vynas alus ar vod ka, sidras ar dar koks slamstas. Psichiatrai turi grieztai kontroliuot sitokius dalykus bet jiem greiciausiai nusisjpaut. As teip gyvenau gal maziau nei menesi bet stogas buvo paciuozes kaip reikiant tai dar gerai kad sugryzo po visko. Ir dar net tik tai kad gali stogas pavaziuot bet ir nebebut gyvuju tarpe. Jau schizofrenija jei sirguliuoji tai psic turi i tai rimtai labai ziuret, na jei pats dar susivoki tai geriau baigt sitas nesamones.
Daugeliui daktaru neidomu ka pacientas daro. Jeigu rupetu tai pasakytu, kad yra labai Labai blogai maisyti su alkoholiu vaistus. Vynas ar degtine nera jokio skirtumo - tas pats alkoholis.
Mano daktare, kuri vienintele daug nusimano savo srityje ir su ja yra apie ka diskutuoti, tai ta daktare neberaso zmonem vaistu jeigu suzino, kad jie geria.
- 2016 12 10, 17:14
Tai teisingai daro jei neisraso ir zino kad vartoja kartu su neuroleptikais ar kazkuo kitu. Kiek zinau labiausiai kenkia mogdomieji jei skirtytume prioritetais.
- 2016 12 10, 17:22
Migdomieji/benzodiazepinai ir neuroleptikai yra blogiausia maisyti su alkoholiu. Ypac olanzapinas ir kvetiapinas pjaunasi su alkoholiu. Po dideliu doziu vaistu ir alkoholio gali sustoti sirdis ar kepenu fermentai uzkilti iki nezmonisku ribu, ko pasekoje ciroze.
Yra ir daugiau daktaru kurie neraso vaistu zmonem kurie isgeria alkoholio dazniau.
O pats be vaistu kiek girdejau gydaisi ?
Tomas2222 rašė:Tai teisingai daro jei neisraso ir zino kad vartoja kartu su neuroleptikais ar kazkuo kitu. Kiek zinau labiausiai kenkia mogdomieji jei skirtytume prioritetais.
Migdomieji/benzodiazepinai ir neuroleptikai yra blogiausia maisyti su alkoholiu. Ypac olanzapinas ir kvetiapinas pjaunasi su alkoholiu. Po dideliu doziu vaistu ir alkoholio gali sustoti sirdis ar kepenu fermentai uzkilti iki nezmonisku ribu, ko pasekoje ciroze.
Yra ir daugiau daktaru kurie neraso vaistu zmonem kurie isgeria alkoholio dazniau.
O pats be vaistu kiek girdejau gydaisi ?
- 2016 12 10, 17:30
jei zmogus geria minimalia vaistu doze tai nuo 2-3 tauriu silpno vyno nieko neatsitiks jei jis geriamas labai labai retai...
jei tarkim zmogus geria vidutine/didele neuroleptiku doze kartu su alko tai gali sustoti sirdis.
jei tarkim zmogus geria vidutine/didele neuroleptiku doze kartu su alko tai gali sustoti sirdis.
- 2016 12 10, 17:34
Phurizz na kiek supratai tai be vaistu jo. O is tikro koks skirtumas? Su ar be jei visvien naudos jokios ?
- 2016 12 10, 22:29
Maumau Benzodiazepinai ir alkoholis yra mirtinas kokteilis, nejuokauk su vynu ir lorafenu...
Tomas, man skirtumas su vaistais ar be yra toks, kad be vaistu galiausiai istinka psichoze. Bet tiesos daug, kad vaistai ne daug padeda, net vaistu tyrimai yra pagrazinti. Manau, kad gyvenant be vaistu, reikia susirasti toki gyvenimo buda, kad neprivestu prie psichozes..
Tomas, man skirtumas su vaistais ar be yra toks, kad be vaistu galiausiai istinka psichoze. Bet tiesos daug, kad vaistai ne daug padeda, net vaistu tyrimai yra pagrazinti. Manau, kad gyvenant be vaistu, reikia susirasti toki gyvenimo buda, kad neprivestu prie psichozes..
Galbūt ir žinai mane, bet ne mano istoriją.