Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Kovotojas rašė:mokytoja klausia petriuko: kaip petriuk sia nakty ismiegojai? petriukas atsako: kaip obolys, mokytoja: kaip suprasti, kaip obolys? petriukas atsako: na koteliu i virsu.

:D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360340 as daznai prisimenu, buvom gal 12 13 metu, augau nedidekeme mieste nuosavu namu kvartale, seniau, kai mirdavo zmogus dauguma sarvodavo savo namuose ir nuo namo duru iki kelio pabarstydavo egles sakikiu, tai mes bahuriukai, nakti tokiems kaimynams pribarstem eglesakiu, tai ryte kaimynai pradejo eiti ziureti kas mire :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#360485 Nežinau kaip paklausti , tai tiesiog rašysiu tiesiai, gal kas norit pasidalinti savo kambario arba bent stalo foto ? B)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360567 jauciuosi labai negerai, susipykau su sunumi ir gana astriai, smulkmenu nerasysiu, bet vienas kita ant tryju raidziu pavarem, na parasiau svelniai, susipykom ir nezinau del ko jis pasake, as bled neturiu su tavim ka kalbeti, nezinau, gal todel kad i psihoterapija pradejau vaikscioti, taip visada sugyvenom gerai, kaip draugai, as siuolaikiskas, nebuvau jam griestas, kai i mokykla eidavo, tai ir rasteli parasysiu uz praleistas pamokas, kad motina nezinotu, o dabar, jis nebenori visiskai bendrauti, dar sventes arteja, manau bus man liudnos!
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
KunigaikštisMyškinas rašė:Nu sunku ką patarti. Labiausiai abydna kad jis nesako dėl ko.

man siandien atrodo, kad viskas mano gyvenime griuva.......
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#360578 O kokio jis amžiaus? Gal paauglystė prasidėjo? Natūralus pykčių laikotarpis. Aš labai bjauri buvau paauglė, neįsivaizduoju, kaip mano mama mane iškentė! :bloga Užtat dabar labai gerai sutariam. :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
malonas rašė:O kokio jis amžiaus? Gal paauglystė prasidėjo? Natūralus pykčių laikotarpis. Aš labai bjauri buvau paauglė, neįsivaizduoju, kaip mano mama mane iškentė! :bloga Užtat dabar labai gerai sutariam. :)

jau paauglysre praejo 27 metai, per ta laika puse europos apvaziaves, 18m budamas i islandyja isvyko, mokytis nenorejo, mete, nei vidurines nebaige, o as ji visada palaikydavau koki sprendima bepriimdavo, uzsiiminedavo juodais dalykais, palaikydavau, nes pats nekitoks buvau...
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
Kovotojas rašė:
malonas rašė:O kokio jis amžiaus? Gal paauglystė prasidėjo? Natūralus pykčių laikotarpis. Aš labai bjauri buvau paauglė, neįsivaizduoju, kaip mano mama mane iškentė! :bloga Užtat dabar labai gerai sutariam. :)

jau paauglysre praejo 27 metai, per ta laika puse europos apvaziaves, 18m budamas i islandyja isvyko, mokytis nenorejo, mete, nei vidurines nebaige, o as ji visada palaikydavau koki sprendima bepriimdavo, uzsiiminedavo juodais dalykais, palaikydavau, nes pats nekitoks buvau...
na man cia bumerangu pareina, ne kitoks as buvau, visus na...i varynejau ir mokytojus ir tevus, lazda turi du galus :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360605 patikek maumau, as visa laika su juo nuo pat vaikystes graziuoju viska spresdavau, nesu nei karto muses, kai motyna noredavo uzmesti i kaily uz jo isdaigas, niekada nesu leides, kai budavau namuose, jis man daug ka pasakydavo, as visada palaikydavau ji, ka benuspresdavo, aisku pasakydavau savo nuomone, jis manim pasitykedavo, zinojo, kad as gyvenime sventasis nebuvau ir viska gerai suprantu, o kas su juo dabar pasidare, nesuprantu, ir dar kad jo draugai, dauguma yra mano jaunystes draugu, pazystamu vaikai, kurie buvo irgi gyvenime metyti ir vetyti, sakoma kad vaikai pasirenka tevu gyvenimus, manau yra tame teisybes....
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360728 piktis ima ant kai kuriu psihoterepeutu, siryt esu labai nervotas, bleha noreciau keiktis visus psihetrus nahui varyneti, subines ispardyti, vienas psihetras man pries akis stovi, nors ji tik nuotraukoi per kompa tesu mates, bled stenkimes kaip nors patys po truputi gydytis, raskim iseiti, pryrasysiu nesamoniu, nes esu piktas, jie kurvos jei varo savo metoda ir varo, kaip fabrike, o neziuri ko pacientui reikia, kokios pagalbos, jiems yra pohui uzpiso tokie apsisaukeliai, snukius tokiems isdauzei ir pofik, vienas bled psihas turi supisti nuotaikas, as bled nueiciau pas ji, jei buciau moteris ir spjauciau tiesiai i snuki.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Kovotojas rašė:jauciuosi labai negerai, susipykau su sunumi ir gana astriai, smulkmenu nerasysiu, bet vienas kita ant tryju raidziu pavarem, na parasiau svelniai, susipykom ir nezinau del ko jis pasake, as bled neturiu su tavim ka kalbeti, nezinau, gal todel kad i psihoterapija pradejau vaikscioti, taip visada sugyvenom gerai, kaip draugai, as siuolaikiskas, nebuvau jam griestas, kai i mokykla eidavo, tai ir rasteli parasysiu uz praleistas pamokas, kad motina nezinotu, o dabar, jis nebenori visiskai bendrauti, dar sventes arteja, manau bus man liudnos!
Jeigu ne paslaptis , kiek sūnui metų ? Geriau nesipykti . :bloga