Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Lee
#359203 Liūdna nes jaučiu kaip pasineriu į save, vis mažiau bendrauju su kitais. Nebenoriu eit į darbą ir vergaut už minimumą. Noriu kažką keist, bet jaučiu kaip senka jėgos. Ir dar liūdna kad neturiu jokio tikslo gyvenime.
Parašė face
#359268 Nes jaučiu, kad visiškai skęstu ligoje ir atėjo laikas, kai net nebesugebu įvykdyti įsipareigojimų ir dirbti. Žiauriai feilinu viskame, prie ko beprisiliečiu. Nors gydausi ir dedu visas įmanomas pastangas sveikti, bet dar niekada gyvenime nebuvau taip žemai nusiritusi (nesugebėjimas atlikti darbų, finansinė situacija, kartu ir savivertė visiškame dugne). Kai pirmą kartą ėjau per visą šitą depresinį siaubą buvo kitaip, nors jaučiausi panašiai, bet labiau tikėjau, kad išsikapstysiu. Užtruko, bet pasiekiau remisiją, kad ir neilgam. O šis atkrytis - antras depresijos epizodas - atrodo dar labiau gniuždantis ir man vis prasčiau sekasi visose srityse. Net buitis man tapo per didelis iššūkis, nebėra jėgų nei susitvarkyti namus, nei pasigaminti valgyti, net apsirengti tampa per sudėtingas "darbas". :( Į ligoninę nematau prasmės gultis, nes nemanau, kad ten gaučiau geresnę pagalbą, negu ją ir taip gaunu, nes atrodo, kad viskas yra: tiek mano pasitikėjimą turintis psichiatras (skiriantis medikamentinį gydymą), tiek psichoterapija, - nepaisant to, atrodo, kad vis labiau skęstu. Gal aš per greitai noriu efekto, nes prie antidepresantų esu sugrįžus dar tik mėnesį laiko, bet šiuo metu visiškai nebeturiu jėgų ir tikėjimo, kad mano gyvenimas bent iš dalies atsistos į vėžes.
Vartotojo avataras
Parašė Lee
tyli rašė:nes jaučiuos niekam neįdomi

Manau vistiek kazka turi idomaus :D B)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Kovotojas rašė:neidomiu zmoniu gyvenime nebuna.....

Aha, o dažnai tie kurie save laiko neįdomias ištikrųjų yra net labai įdomūs :)

maingirdai, o kas būtent tave užkniso, gal gali papasakot ? :)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#360592 man liudna nes sumazino pasalpa :bloga pagal seima jauni darbingi zmones turi dirbti, Nuo sausio 2d, rimtai ieskosiu darbo :king
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
maumau15 rašė:man liudna nes sumazino pasalpa :bloga pagal seima jauni darbingi zmones turi dirbti, Nuo sausio 2d, rimtai ieskosiu darbo :king

O tu jauties darbingas žmogus?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Partizanas rašė:
maumau15 rašė:man liudna nes sumazino pasalpa :bloga pagal seima jauni darbingi zmones turi dirbti, Nuo sausio 2d, rimtai ieskosiu darbo :king

O tu jauties darbingas žmogus?

jauciuos darbingas. Savijauta tokia kaip ir pries liga. Aisku kartais is principo kazko nenoriu daryti pvz dirbti per sventes :D invalidumo neturiu.