- 2016 12 17, 22:20
Mirtazapiną tiek aš, tiek mano gydytoja nelaikome tinkamu variantu dėl to, kad jis labai dažnu atveju kelia apetitą, tad didina svorį. Vaistai su tokiu šalutiniu poveikiu man nepriimtini, mano gydytoja taip pat mano, kad jeigu toks vaistas nėra būtinas ir galima jam rasti alternatyvų - tai nėra reikalo jo vartoti, nes augantis svoris taip pat neprideda sveikatos - nei fizinės, nei emocinės...
Anksčiau vartojant Elontrilį vieną ir su sertralinu nebuvo nieko panašaus, jokių šalutinių kaip kad dabar. Spėju negersiu bupropiono, nes pavargau kankintis nuo vaistų. Tuo labiau, kad aktyvinti manęs labai ir nereikėtų dėl įkyrių minčių. Labai sudėtinga, kai su didesne patirtimi gydytoja pataria gerti max 30 mg paroxetine ir nedidinti, o poliklinikoje paroxetiną pakelia iki 40 mg ir dar prideda Elontrilio 150 mg.
Nesuvokiu, kas, bet kažkas ten tarpusavyje pjaunasi. Derinys Paroxetinas + bupropionas + ličio karbonatas. Žiauru, kiek vaistų geriu
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

Puiku, kad jis man tiko, bet įdomu, ar čia atsitiktinai pataikė paskirti tinkamą vaistą iš pirmo šūvio, ar pagal mano simptomatiką (kuri buvo miglota ir aš net nesugebėjau tada padoriai papasakoti, kokius simptomus jaučiu ir kaip jaučiuosi