Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
HappyAngel rašė:Ar teko, kuriam pastaruoju metu eiti komisiją? Nepasikeitę klausimynas ar dar kas nors? Įdomu ar yra skirtumai Vilniuje ir Kaune NDNT darbuotojai, skiriantys nedarbingumą?

Nes ruošia man jau dokumentus, vėl teks važiuoti. Tik pastebėjau, kad poliklinikoj jokių testų jau neduoda daryti. Buvo tik ilgas pokalbis su psichologe-psichoterapeute, o ji paskui pati surašo duomenis.
Čia kokia naujovė? Gal, kad mes atseit sukčiaujam braukydami blogiausius variantus :D Man asmeniškai tai tik geriau, mažiau galvos sukimo ir pan. su tais testais.

Tik girdėjau, kad sugriežtinta tvarka, bijau, nes dabar vos išgyvenu, tai jei sumažins iki trečios grupės, tai bus šakės, nes dabar dirbančios savęs neįsivaizduoju, kai į mėnesį kelis kartus lakstau pas savo psichiatrę :(

SI lapkriti klause ar supranti ka laikrasti raso ir ka per radija sako ar pagerejo po ligonines, kiek kartu gulejai ligoninej ir kaip nerimas.
Pries du metus klause labiau del socialiniu igudziu ar nebijai but vienas namie, ar valgyt pasidarai zodziu ar moki savarankiskai gyvent.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360939 jei yra nustatyta vidutinio sunkumo depresija, ar imanoma gauti grupe?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kovotojas rašė:jei yra nustatyta vidutinio sunkumo depresija, ar imanoma gauti grupe?

Labai priklauso nuo to, kiek kartų / laiko gulėjai ligoninėje. Kokia savijauta dabar. Kiek metų ta liga sergi. Jei rasi atsakymus, kurie bus svarūs, kodėl negali dirbti, tada galima bandyti.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#360990 As pirma karta bandziau su vidutinio sunkumo depresija buvau gulejes 2 kartus ligonineje nedave grupes dabar po 1.5m, jau pripazino sunkia pasikartojancia depresija per 1.5m gulejau ligoininej kazkur 3 men., tai isdrebejo 3 grupe o komisijoj klause kaip su atmintim aisku sakiau blogai tai sako kaip darbe pinigus skaiciuosi, nes mano darbas susijes su pinigais:)sakau nezinau:)ir tiesiai sviesiai pasake "gerai dink is kabineto po poros valandu ateik atsakymo"....matyt ne nuotaikoj buvo kazkoks senis nenoriu vardint kur ejau komisija...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
cideksas rašė:As pirma karta bandziau su vidutinio sunkumo depresija buvau gulejes 2 kartus ligonineje nedave grupes dabar po 1.5m, jau pripazino sunkia pasikartojancia depresija per 1.5m gulejau ligoininej kazkur 3 men., tai isdrebejo 3 grupe o komisijoj klause kaip su atmintim aisku sakiau blogai tai sako kaip darbe pinigus skaiciuosi, nes mano darbas susijes su pinigais:)sakau nezinau:)ir tiesiai sviesiai pasake "gerai dink is kabineto po poros valandu ateik atsakymo"....matyt ne nuotaikoj buvo kazkoks senis nenoriu vardint kur ejau komisija...

Siaubas. Ir įdomu, kad iš karto duoda atsakymą. Kaip čia taip? Nes man siunčia paštu. Gaunu tik po kelių dienų geriausiu atveju (čia jei prisijungiu prie banko ir pasižiūriu Sodrą).

Tavo vietoj tai apskųsčiau sprendimą, jei nepalankus ir jauti, kad tu esi teisus, negali savo darbo dirbti.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#361024 Beje su mano charakteriu ir ribų nebuvimu, nesivaldymu, jautrumu, tai jei man taip pasakytų - nesu tikra, ar neiškelčiau vietoj scenos. Ašaros, isterija ir pan. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Beje su mano charakteriu ir ribų nebuvimu, nesivaldymu, jautrumu, tai jei man taip pasakytų - nesu tikra, ar neiškelčiau vietoj scenos. Ašaros, isterija ir pan. :oops:

As kita savaite vaziuoju testis. Kodel Tau liepe siust dokumentus, o ne vaziuot ? Man liepe vaziuot.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
cideksas rašė:As pirma karta bandziau su vidutinio sunkumo depresija buvau gulejes 2 kartus ligonineje nedave grupes dabar po 1.5m, jau pripazino sunkia pasikartojancia depresija per 1.5m gulejau ligoininej kazkur 3 men., tai isdrebejo 3 grupe o komisijoj klause kaip su atmintim aisku sakiau blogai tai sako kaip darbe pinigus skaiciuosi, nes mano darbas susijes su pinigais:)sakau nezinau:)ir tiesiai sviesiai pasake "gerai dink is kabineto po poros valandu ateik atsakymo"....matyt ne nuotaikoj buvo kazkoks senis nenoriu vardint kur ejau komisija...

Siaubas. Ir įdomu, kad iš karto duoda atsakymą. Kaip čia taip? Nes man siunčia paštu. Gaunu tik po kelių dienų geriausiu atveju (čia jei prisijungiu prie banko ir pasižiūriu Sodrą).

Tavo vietoj tai apskųsčiau sprendimą, jei nepalankus ir jauti, kad tu esi teisus, negali savo darbo dirbti.

Jei vaziuoji iskarto duoda atsakyma ir pazymejima vietoi padaro.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
HappyAngel rašė:Beje su mano charakteriu ir ribų nebuvimu, nesivaldymu, jautrumu, tai jei man taip pasakytų - nesu tikra, ar neiškelčiau vietoj scenos. Ašaros, isterija ir pan. :oops:

As kita savaite vaziuoju testis. Kodel Tau liepe siust dokumentus, o ne vaziuot ? Man liepe vaziuot.

Ne, ne taip supratai. Aš važiuoju, atbūnu toje komisijoje, nes ji būna ne mano gyvenamame mieste. Važiuoju su dokumentais. O atsakymas su pažymėjimu atkeliauja paštu. Va taip va. Iškart niekada man nėra atsakymo pasakę ar pažymėjimą padarę.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#361083 Mano atveju kadangi as dirbantis isbuvau visas galimas dienas ant biliotenio (153d.) siunte psichiatre i komisija kadangi bilioteni uzdare jie privalo ta pacia diena duoti atsakyma o dirbti as galiu nes mano darbas pats sau seimininkas nereikia stresuoti darbe o as su popieriais nuejau i komisija apie 14val tai pareiske kad nebera darbuotoju is ryto ateik sakau neturiu ant autobuso nes as ne vietinis tai susinervavo nusiunte pas kazkoki seni tas ir pradejo sukauti ko cia po pietu atejai nu vienu zodziu nutylejau...beveik nieko neklause isvare is kabineto gaila neirasiau pokalbio, bet vienodai svarbu gavau grupe nors ant vaistu...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#361256 Kiek laiko eina atsakymas pastu ? Anksciau iskarto duodavo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#361306 Istatimiskai lygtais 2sav., bet paprastai savaites laikotarpi atsiuncia
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
cideksas rašė:Istatimiskai lygtais 2sav., bet paprastai savaites laikotarpi atsiuncia

Vakar buvau, tai jauciu per sventini laikotarpi negausiu, tik sausi :(
Vartotojo avataras
Parašė niktė
#361848 Šiandien buvau pirmąkart Neįgalumo nustatymo tarnyboj, padaviau dokumentus. Mažai mane ko klausinėjo. Tik kai paklausiau, ar tikėtina ar duos grupę, pasakė, kad pagal tai, ką spėjo pati perskaityti - duos, tik negali atsakyti kurią būtent. Labai tikiuosi gaut II grupę. Per paskutinius 2 metus ligoninėse gulėjau gal 6 kartus, buvo daug reanimacijų, bandymų žudytis. Mano diagnozė - bipolinis-afektinis sutrikimas su sunkia depresija be psichozės simptomų. Kaip manot, įmanoma, jog II grupę duos su tokia diagnoze?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#361851 Dar patikslinsiu tavo diagnoze suprantamiau tai maniakine depresija(bipolinis afektinis)