- 2016 12 22, 18:06
biggie rašė:Gavau 10 tableciu recepta 15mg aripiprazolio kaip alternatyva olanzapinui, kad nekeltu svorio ir maziau slopintu. Turiu minciu jungti ji su lamotriginu bipolinei depresijai, nes tradiciniai AD man manija ir misrias busenas sukelia. Galbut ir kognityvines funkcijos pageretu
Aš tvarkydamasi vaistus radau 18 tablečių Abilify, na tiksliau ten gal pigesnis variantas, pavadinimas Arisppa.
Tai dabar galvoju, ar verta bandyti, nes energijos nulis. Nuotaikos nulis. Tik va bijau, jeigu tiks, tai kas tada bus daryti, nes jis gi brangus ir man nekompensuoja. Šiuos gavau iš gydytojo, tiesiog davė pabandyti. Gulint stacionare gyd. J. Bičkiene užsiminė, kad Abilify labai man tiktų, bet nekišo, nes žino, kokia jo kaina.
biggie, kaip manai, ar verta pasibandyti aripiprazolį? Ir ką manai į man vis dar keistą paskirtą mano psichiatrės vaistų derinį 40 mg paroxetine + 150 bupropion + 450 mg ličio karbonatas? Man tai visai nelogiška. Viena, labiau patyrusi gydytoja kaip tik man patarė savęs neužaktyvinti, nes tada kyla įkyrios, blogos mintys, todėl ir paroxetino ji patarė vartoti 30 mg ir ne daugiau. O dabar dar Elontrilis. Jis man nebuvo efektyvus anksčiau vartojant ir vieną, ir su sertralinu. O didinant dozes tik sukeldavo suicidines mintis. Esu visai pasimetusi.
Maniau, man gal kažkokia bipolinė depresija, bet gydytoja stebėjo stacionare, pasirodo - ne. Pas mane nėra manijos epizodų. Tiesiog nuotaikų kaita, kuri nėra išreikšta juoda - balta. Banguojanti, gali keisti per dieną kelis kartus, gali dienomis. Bet ta gera fazė, tai tik pakenčiama, normali nuotaika, jokių pakilimų ar euforijų.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.