Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kovotojas rašė:man asmeniskai padeda isikalbejimas su tokiu pat zmogumi, kuris supranta kas ta depresija.

Man irgi padeda tai. Bet tai labai laikinas dalykas. Tuo pačiu yra ta pusė, kad per daug nepanirtum į tą temą, nes gijimas ne tik išsikalbėjimas.

Tikriausiai sutiksi, kad tai labai laikina. Aš gal jau minėjau, bet pvz filmų žiūrėjimas, skaitymas, meno terapija ir t.t. yra dalis savęs apgaudinėjimo. Nes tai, kas tave ėda iš vidaus ten ir tūno saugus ir neliečiamas. Bet ateina laikas ir tas blogumas taip smogia- nerimo atakos, ašaros ir pan.

Kas dar mano nebandyta tai visokios ten raganos, bioenergetikai, egzorcizmas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362422 jo, tai laikina, lankiau 6 savaites psihoterapija kiekviena diena nuo 8 val iki 13val tai jauciausi gerai, ryt paskutine diena, kaip bus kai nelankysiu, nezinau, bet nenoriu palikti visu ten draugu, nes labai susidraugavom.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362758 nu bet labai sunku prisiversti, kai lankiau psihoterapija tai rytais nori nenori reikedavo pusvalandi pasimankstinti, na savijauta budavo geresne.
Parašė nera gyvenima
#364344 Aktyvus sportas padeda labai. psichoterapija (dienos stacionaras). Vaistai bent jau man, paskutinioj vietoj. Nieko jie nepadeda, kaip saldainiai.
Parašė Tomas2222
nera gyvenima rašė:Aktyvus sportas padeda labai. psichoterapija (dienos stacionaras). Vaistai bent jau man, paskutinioj vietoj. Nieko jie nepadeda, kaip saldainiai.

AHA man ir buvo jau patape kaip saldainiai. Geri tik del to kad liepe budav, o ne kad kazka pagelbes!
Parašė Tomas2222
Auryte19 rašė:gerai, kai jus sportuot prisiverciat :) as tik laukiu vakaro kada galesiu gult i lova.

Buk sau vilku. Paskelbk savo valios aktą. Nuo šiandien pradesiu sportuot!!!
Parašėazuolas
#394939 Kad vaistai padeda (isskyrus benzo) netikiu ,nes tiek ju prigeriau ir per 5 metus nusivaziavau iki visiskos soc fobijos kad ujujuj
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Kovotojas rašė:as jau esu minejes, jei pragaras yra tai jis yra zemeje ir mes pragare verdame.....

O taip tikrai as jau nuo savo sh...gyvenimo situo patikejau...bet ne visi verda kiti megaujasi...o kaip butu gerai megautis gyvenimo o ne virti pragare :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
azuolas rašė:Kad vaistai padeda (isskyrus benzo) netikiu ,nes tiek ju prigeriau ir per 5 metus nusivaziavau iki visiskos soc fobijos kad ujujuj

Na kažkam padeda, kažkam ne. Gal minimaliom dozėm gėrei. Nes man sociofobijos daug nuėmė neuroleptikai.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Vaistai gal 30 proc maximum padeda ne daugiau...labai nusivyliau tikejau kad ad viska isgydys man... :verkiu

:))) nuo nerimo nebent gal seroxat padeda, daugiau tai tikrai niekas.
Parašėazuolas
KunigaikštisMyškinas rašė:
azuolas rašė:Kad vaistai padeda (isskyrus benzo) netikiu ,nes tiek ju prigeriau ir per 5 metus nusivaziavau iki visiskos soc fobijos kad ujujuj

Na kažkam padeda, kažkam ne. Gal minimaliom dozėm gėrei. Nes man sociofobijos daug nuėmė neuroleptikai.

Geriau paroxetina vieninteli maksimalia doze kiti ad buvo netinkami,nes baisus salutiniai. Neuroleptikus dauguma geriau vidutinem dozem,vieninteli xeplion leidausi puse metu maksimalia doze