Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#363389 O aš nerimauju dėl savaitės statistikos, nes labai sumažėjo lankytojų puslapiuose, o pirmadienį susirinkimas tai gal direktorė labai nebars :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Kovotojas rašė:katine, jei bars nuleisk galva ir sakyk gailiuosi uz nuodemes :D , na as juokauju.

:D lol Reiks kada panaudoti tai
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Auryte19 rašė:kaip uzauginti sunu, sergant depresija :(

Mes visi esam zmones, ir esam netobuli, beto visiems turbut kyla tas klausimas ar as sugebesiu uzauginti savo vaika, ar busiu geras pavyzdys ar aplamai nesubyresiu. bet mes esam zmones o nia kazkokios idealiai suprogramuotos masinos.Svarbu tieisog buti demesingiems savo vaikams ir myleti .
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#377437 Rytoj reikės vaziuoti i ldb, labai bijau, nors ir zinau , kad nieko blogo nenutiks, bet vien ta mintis, kad reikes isieti is namu kelia siauba, o dar reikes paskambinti sen bei ten, kalbeti su nepazistamais zmonemis, o kalbejimas telefonu nera mano mylimiausias uzsiemimas...
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Partizanas rašė:Rytoj reikės vaziuoti i ldb, labai bijau, nors ir zinau , kad nieko blogo nenutiks, bet vien ta mintis, kad reikes isieti is namu kelia siauba, o dar reikes paskambinti sen bei ten, kalbeti su nepazistamais zmonemis, o kalbejimas telefonu nera mano mylimiausias uzsiemimas...

Oi kaip nepasiilgau LDB :bloga Tiksliau LDB nieko blogo, bet pačio kontigento laukiančio.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#377698 Man tai dabar dėl tam tikrų aplinkibių net nelabai ir siūlo kažkokius darbus, na bet vistiek visi tokie ir panasūs reikalai labai nemalonūs, pastovei kai ten būnu tai kiaurai suprakaituoju :roll:
Nerimauju, kad prisivajoju apie X'sę bet X'sė niekada nebus su manim :robot
Parašė Capreolus
#378340 ...Dėl ligos.
Nežinau kaip save nuraminti, kad pasveiksiu, kai dienos bėga, o liga tik ūmėja. (cheminis nudegimas+ alerginė reakcija)
Prisigalvoju beprotiškiausių fantaziju, sunku atlikti pavestus darbus, artimieji užkrauti mano buitimi.

Ir nors atrodo, kad yra ir baisesnių problemų (juk niekas neguldo į ligoninę), bet jau išatgailavau visas nuodėmes, pasižadėjau keisti gyvenimą ir taip trokštu, kad tiesiog nustotų blogėti....
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Capreolus rašė:...Dėl ligos.
Nežinau kaip save nuraminti, kad pasveiksiu, kai dienos bėga, o liga tik ūmėja. (cheminis nudegimas+ alerginė reakcija)
Prisigalvoju beprotiškiausių fantaziju, sunku atlikti pavestus darbus, artimieji užkrauti mano buitimi.

Ir nors atrodo, kad yra ir baisesnių problemų (juk niekas neguldo į ligoninę), bet jau išatgailavau visas nuodėmes, pasižadėjau keisti gyvenimą ir taip trokštu, kad tiesiog nustotų blogėti....

Nudegimai išgydomi, juk ir oda turi atsinaujinimo funkciją. O su alergijomis sudėtingiau, jei žinai koks tas alergenas, reikia jo vengti, arba gydoma vaistais nuo alergijos :)
Aš turiu atopinį dermatitą, tai irgi vargstu kai išberia, bet žinau, kad jau ją visą gyvenimą turėsiu, ir reiks žaisti su sausa oda... O tau alergija turėtų praeiti.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#378383 Aš tai visam gyvenimui žvynelinę turiu tai irgi galima įprasti :) Pasitepi vaistais ir ramu.

O dėl alergijos reikėtų išsitirti.